Dini Kurnia - Ati Wes Mati Chord Mudah

(Intro) Am  Em  F G Am
        Am  Em  F G Am..

Am            G              Am
 angin wengi iki keroso ning ati..
Am            G              C
 ngancani uripku sing keroso sepi..
     F         G
kowe ra bali bali..
        C    G/B  Am
pamit sedelo nyatane..
     Dm                G
uwes setaun kowe ra ngabari..

Am            G            Am
 angin wengi iki setio ngancani..
Am          G          C
 ngobati atiku sing lagi sedih..
    F         G
amergo kowe lali..
        C    G/B   Am
karo janjimu ndek ingi..
  Dm            G       C
kowe ngilang atiku keroso perih..

(Chorus)
   Am           Em
saiki atiku ora iso..
               Dm
ngerasakne tresno..
                 Am  E
sing ono njero dodo..
   Am                  Em
saiki tak tutup lawang ati
                  Dm
ra ono sing tak sayangi
                G
mergo ati iki mati..

(Int.) Am  Em  F G Am

Am            G            Am
 angin wengi iki setio ngancani..
Am          G          C
 ngobati atiku sing lagi sedih..
    F         G
amergo kowe lali..
        C    G/B   Am
karo janjimu ndek ingi..
  Dm            G       C
kowe ngilang atiku keroso perih..

(Int.) F G Em Am
       Dm G C E
       F G Em Am
       Dm  G..

(Chorus)
   Am           Em
saiki atiku ora iso..
               Dm
ngerasakne tresno..
                 Am  E
sing ono njero dodo..
   Am                  Em
saiki tak tutup lawang ati
                  Dm
ra ono sing tak sayangi
                G
mergo ati iki mati..

   Am           Em
saiki atiku ora iso..
               Dm
ngerasakne tresno..
                 Am  E
sing ono njero dodo..
   Am                  Em
saiki tak tutup lawang ati
                  Dm
ra ono sing tak sayangi
                G
mergo ati iki mati..
               Am
kerono mbok apusi..

Chord Ati Wes Mati