Kunci Gitar Didi Kempot feat. Happy Asmara - Ati Dudu Wesi



(Intro) F G C..

             F
ojo sak penakmu..
            G
kowe ngelarani..
               Em
ojo sak gampangmu..
                 Am
kowe ngobral janji..
             Dm
nanging nyatane..
           G
tresnomu kuwi..
           C
ra tulus suci..

                F
wis tak perjuangke..
             G
sing mbok karepke..
               Em
ning nyatane tresno..
             Am
kok anggep raono..
          Dm
aku iso lungo..
             G
yen mbok sio sio..
        C
timbang soyo loro..

(Chorus)
 F                  G
ati iki dudu seko wesi..
       Em                     Am
sek raiso saben dino mbok larani..
         Dm                G
keloro loro.. ning njero dodo
                   C
nambah perih ning ati..

 F                G
ati iki dudu seko watu
       Em                    Am
sek raiso mbendino mbok gawe tatu
           Dm                G
tulung lereno.. timbang soyo ajur
           C
aku tak trimo mundur..

(Int.) F G Em E Am
       Dm G C

             F
ojo sak penakmu..
            G
kowe ngelarani..
               Em
ojo sak gampangmu..
                 Am
kowe ngobral janji..
             Dm
nanging nyatane..
           G
tresnomu kuwi..
           C
ra tulus suci..

                F
wis tak perjuangke..
             G
sing mbok karepke..
               Em
ning nyatane tresno..
             Am
kok anggep raono..
          Dm
aku iso lungo..
             G
yen mbok sio sio..
        C
timbang soyo loro..

(Chorus)
 F                  G
ati iki dudu seko wesi..
       Em                     Am
sek raiso saben dino mbok larani..
         Dm                G
keloro loro.. ning njero dodo
                   C
nambah perih ning ati..

 F                G
ati iki dudu seko watu
       Em                    Am
sek raiso mbendino mbok gawe tatu
           Dm                G
tulung lereno.. timbang soyo ajur
           C
aku tak trimo mundur..
Am          Dm                G
 tulung lereno.. timbang soyo ajur
           C
aku tak trimo mundur..
Lihat Semua Chord Didi Kempot
Posted on : by
Related Chords: