Kunci Gitar Dianna Dee Starlight - Angel Wes Angel



Capo di fret 3

           F
angel wes angel..
           C
angel wes angel..
           Am
angel wes angel..
                       G
tresnomu ora keno di setel..

           F
angel wes angel..
           C
angel wes angel..
           Am
angel wes angel..
                       G
sudahlah ojo kakean ngeyel..
                            C
aku tak butuh tresno sing rewel..

(Intro) Am...

           F           G
angel wes angel.. ati iki..
                 C
kanggo nompo tresno..
  G             Am
koyo seng dek wingi..
      A            Dm
mergo wes kadung loro..
                 G
ambyar jroning dodo..
                 C
naliko kowe ngeliyo..

           F            G
angel wes angel.. roso iki..
              C      G        Am
yen kudu percoyo.. manise janji..
        A         Dm              G
terlalu sakit hatiku.. karena ulahmu..
                C
kau bunuh perasaanku..

  F           G
sori.. ku tak sudi..
     C         G        Am
membuka hati menerimamu lagi..
    Dm                  G
wes kebacut tatu.. roso jero atiku..

(Chorus)
           F
angel wes angel..
           C
angel wes angel..
           Am
angel wes angel..
                       G
tresnomu ora keno di setel..

           F
angel wes angel..
           C
angel wes angel..
           Am
angel wes angel..
                       G
sudahlah ojo kakean ngeyel..
                            C
aku tak butuh tresno sing rewel..

(Intro) Am...

  F           G
sori.. ku tak sudi..
     C         G        Am
membuka hati menerimamu lagi..
    Dm                  G
wes kebacut tatu.. roso jero atiku..

(Chorus)
           F
angel wes angel..
           C
angel wes angel..
           Am
angel wes angel..
                       G
tresnomu ora keno di setel..

           F
angel wes angel..
           C
angel wes angel..
           Am
angel wes angel..
                       G
sudahlah ojo kakean ngeyel..
                            C
aku tak butuh tresno sing rewel..



Dianna Dee Starlight - Angel Wes Angel

           G#
angel wes angel..
           D#
angel wes angel..
           Cm
angel wes angel..
                       A#
tresnomu ora keno di setel..

           G#
angel wes angel..
           D#
angel wes angel..
           Cm
angel wes angel..
                       A#
sudahlah ojo kakean ngeyel..
                            D#
aku tak butuh tresno sing rewel..

(Intro) Cm...

           G#          A#
angel wes angel.. ati iki..
                 D#
kanggo nompo tresno..
  A#            Cm
koyo seng dek wingi..
      C            Fm
mergo wes kadung loro..
                 A#
ambyar jroning dodo..
                 D#
naliko kowe ngeliyo..

           G#           A#
angel wes angel.. roso iki..
              D#     A#       Cm
yen kudu percoyo.. manise janji..
        C         Fm              A#
terlalu sakit hatiku.. karena ulahmu..
                D#
kau bunuh perasaanku..

  G#          A#
sori.. ku tak sudi..
     D#        A#       Cm
membuka hati menerimamu lagi..
    Fm                  A#
wes kebacut tatu.. roso jero atiku..

(Chorus)
           G#
angel wes angel..
           D#
angel wes angel..
           Cm
angel wes angel..
                       A#
tresnomu ora keno di setel..

           G#
angel wes angel..
           D#
angel wes angel..
           Cm
angel wes angel..
                       A#
sudahlah ojo kakean ngeyel..
                            D#
aku tak butuh tresno sing rewel..

(Intro) Cm...

  G#          A#
sori.. ku tak sudi..
     D#        A#       Cm
membuka hati menerimamu lagi..
    Fm                  A#
wes kebacut tatu.. roso jero atiku..

(Chorus)
           G#
angel wes angel..
           D#
angel wes angel..
           Cm
angel wes angel..
                       A#
tresnomu ora keno di setel..

           G#
angel wes angel..
           D#
angel wes angel..
           Cm
angel wes angel..
                       A#
sudahlah ojo kakean ngeyel..
                            D#
aku tak butuh tresno sing rewel..
Lihat Semua :

Dianna Dee Starlight

Chord Kunci Gitar lainnya: