Dhika Swastamita - Mblenjani Janji Chord Mudah

Capo : fret 4

(Intro) C Fm C Fm
        Am G F G..

  C                      F    -C/E
jujur ati iki wes kadung loro..
  Dm                         G
nanging tak kuatke.. tetep biso nyonggo
           F                    G
senadjan natu.. jeru ning njero dodo..
            Em
mending tak simpen, meneng,
          Am
men kowe ora lungo..
                Dm
tiwas tak sabar-sabarke..
G                 C        Dm G
 kowe malah sakarepe dewe..

  C                        F
nanging kabeh wes bedo dalane..
     Dm
sing jarene tresno..
           G
mung manis ning lambe..
          F                   G
perih rasane.. yen kelingan karo kowe
        Em                   Am
tekan saiki durung biso ngelali..
            Dm    G           C
mergo kabeh kuwi.. angel tambane..

(Chorus)
           F      G
saktenane aku.. salah opo..
         Em                    Am
nganti kowe tego ninggal aku lungo..
              Dm                  G
opo kowe ngelali.. yen jarene tresno
                       C
malah digandeng wong liyo..

             F              G
opo kurang gedhe.. roso tresno iki..
            Em                     Am
kabeh sing mbok jaluk uwes tak lakoni..
              Dm
nanging aku salah ngerteni..
             G
sing tak tresnani..
                C
malah mblenjani janji..

(Int.) C-Bm-Am  Em  F  C E/G#
       Am  Em  F  Dm C G F E  C

(Chorus)
           F      G
saktenane aku.. salah opo..
         Em                    Am
nganti kowe tego ninggal aku lungo..
              Dm                 D
opo kowe ngelali.. opo kowe ngelali..

(Chorus) (Overtone)
           G      A
saktenane aku.. salah opo..
         F#m                   Bm
nganti kowe tego ninggal aku lungo..
              Em                  A
opo kowe ngelali.. yen jarene tresno
                       D   D7
malah digandeng wong liyo..

             G              A
opo kurang gedhe.. roso tresno iki..
            F#m                    Bm
kabeh sing mbok jaluk uwes tak lakoni..
              Em
nanging aku salah ngerteni..
             A
sing tak tresnani..
                D
malah mblenjani janji..

Bm             Em
 nanging aku salah ngerteni..
             A
sing tak tresnani..
                 G
malah mblenjani.. janji.. huu.. hmm..
A#                        D
kowe malah mblenjani.. janji..



Dhika Swastamita - Mblenjani Janji

(Intro) E Am E Am
        C#m B A B..

  E                      A    -E/G#
jujur ati iki wes kadung loro..
  F#m                        B
nanging tak kuatke.. tetep biso nyonggo
           A                    B
senadjan natu.. jeru ning njero dodo..
            G#m
mending tak simpen, meneng,
          C#m
men kowe ora lungo..
                F#m
tiwas tak sabar-sabarke..
B                 E        F#m B
 kowe malah sakarepe dewe..

  E                        A
nanging kabeh wes bedo dalane..
     F#m
sing jarene tresno..
           B
mung manis ning lambe..
          A                   B
perih rasane.. yen kelingan karo kowe
        G#m                  C#m
tekan saiki durung biso ngelali..
            F#m   B           E
mergo kabeh kuwi.. angel tambane..

(Chorus)
           A      B
saktenane aku.. salah opo..
         G#m                   C#m
nganti kowe tego ninggal aku lungo..
              F#m                 B
opo kowe ngelali.. yen jarene tresno
                       E
malah digandeng wong liyo..

             A              B
opo kurang gedhe.. roso tresno iki..
            G#m                    C#m
kabeh sing mbok jaluk uwes tak lakoni..
              F#m
nanging aku salah ngerteni..
             B
sing tak tresnani..
                E
malah mblenjani janji..

(Int.) E-D#m-C#m  G#m  A  E G#/C
       C#m  G#m  A  F#m E B A G#  E

(Chorus)
           A      B
saktenane aku.. salah opo..
         G#m                   C#m
nganti kowe tego ninggal aku lungo..
              F#m                F#
opo kowe ngelali.. opo kowe ngelali..

(Chorus) (Overtone)
           B      C#
saktenane aku.. salah opo..
         A#m                   D#m
nganti kowe tego ninggal aku lungo..
              G#m                 C#
opo kowe ngelali.. yen jarene tresno
                       F#  F#7
malah digandeng wong liyo..

             B              C#
opo kurang gedhe.. roso tresno iki..
            A#m                    D#m
kabeh sing mbok jaluk uwes tak lakoni..
              G#m
nanging aku salah ngerteni..
             C#
sing tak tresnani..
                F#
malah mblenjani janji..

D#m            G#m
 nanging aku salah ngerteni..
             C#
sing tak tresnani..
                 B
malah mblenjani.. janji.. huu.. hmm..
D                         F#
kowe malah mblenjani.. janji..

Chord Mblenjani Janji