Ngawi Nagih Janji - Denny Caknan X Ndarboy Genk Chord Mudah

Original chord dari "G"

Capo : fret 5

(Intro) D A Bm A G  Gm..

      D                  G
kowe mbiyen, ngomong tresno..
        A          D -A/C#
janji rabakal ngeliyo
         Bm
jare pun manteb atimu
          Em       A   G A
bakal ngenteni baliku..

        D        G
siseh wetan kartonyono..
      A             D -A/C#
aku pamit bablas lungo
        Bm            Em
pandongamu sing tak jaluk..
 G             A
aku.. bakal mantuk..

F#m                  Bm
 rino wengi aku.. kelebon impenmu
        Em
tangi-tangi pethuk'an bayanganmu
A
neng pikir iki..

  G                    D
bungah.. ati sing tau nduweni..
      Em                   A
mbendino tak rasani.. sak iki aku bali..

(Chorus)
        D          A           Bm
neng ngawi.. aku teko nagih janji
       A            G
kutho iki cen ngangeni
        D          Em
sliramu tak anti-anti..
      A           D
neng alun-alun ngawi..

      A         Bm
roso iki iseh podo..
    A          G
ora ono sing bedo..
      D             Em
madep mantep karo kowe
         A      D
nek ra kowe.. ora wae..

(Int.) D A/C# Bm A
       G D Em A
       G         D    A/C# Bm
       hu.. uu.. hu.. u..  u..

Em              E
aku neng ngawi (a..aaa..)
 A
aku nagih janji..

      D          G
siseh wetan kartonyono
      A             D -A/C#
aku pamit bablas lungo
        Bm            Em
pandongamu sing tak jaluk..
 G             A
aku.. bakal mantuk..

F#m                  Bm
 rino wengi aku.. kelebon impenmu
        Em
tangi-tangi pethuk'an bayanganmu
A
neng pikir iki..

        G                   D
oh.. bungah.. ati sing tau nduweni..
      Em                   A
mbendino tak rasani.. sak iki aku bali..

(Chorus)
        D          A           Bm
neng ngawi.. aku teko nagih janji
       A            G
kutho iki cen ngangeni
        D          Em
sliramu tak anti-anti..
      A           D
neng alun-alun ngawi..

      A         Bm
roso iki iseh podo..
    A          G
ora ono sing bedo..
      D             Em
madep mantep karo kowe
         A        D   A
nek ra kowe.. ora wae..

        D          A           Bm
neng ngawi.. aku teko nagih janji
       A            G
kutho iki cen ngangeni
        D          Em
sliramu tak anti-anti..
      A           D
neng alun-alun ngawi..

      A         Bm
roso iki iseh podo..
    A          G
ora ono sing bedo..
      D             Em
madep mantep karo kowe..
         A        D
nek ra kowe.. ora wae..

Chord Dasar

(Intro) C G Am G F  Fm..

      C                  F
kowe mbiyen, ngomong tresno..
        G          C -G/B
janji rabakal ngeliyo
         Am
jare pun manteb atimu
          Dm       G   F G
bakal ngenteni baliku..

        C        F
siseh wetan kartonyono..
      G             C -G/B
aku pamit bablas lungo
        Am            Dm
pandongamu sing tak jaluk..
 F             G
aku.. bakal mantuk..

Em                  Am
 rino wengi aku.. kelebon impenmu
        Dm
tangi-tangi pethuk'an bayanganmu
G
neng pikir iki..

  F                    C
bungah.. ati sing tau nduweni..
      Dm                   G
mbendino tak rasani.. sak iki aku bali..

(Chorus)
        C          G           Am
neng ngawi.. aku teko nagih janji
       G            F
kutho iki cen ngangeni
        C          Dm
sliramu tak anti-anti..
      G           C
neng alun-alun ngawi..

      G         Am
roso iki iseh podo..
    G          F
ora ono sing bedo..
      C             Dm
madep mantep karo kowe
         G      C
nek ra kowe.. ora wae..

(Int.) C G/B Am G
       F C Dm G
       F         C    G/B  Am
       hu.. uu.. hu.. u..  u..

Dm              D
aku neng ngawi (a..aaa..)
 G
aku nagih janji..

      C          F
siseh wetan kartonyono
      G             C -G/B
aku pamit bablas lungo
        Am            Dm
pandongamu sing tak jaluk..
 F             G
aku.. bakal mantuk..

Em                  Am
 rino wengi aku.. kelebon impenmu
        Dm
tangi-tangi pethuk'an bayanganmu
G
neng pikir iki..

        F                   C
oh.. bungah.. ati sing tau nduweni..
      Dm                   G
mbendino tak rasani.. sak iki aku bali..

(Chorus)
        C          G           Am
neng ngawi.. aku teko nagih janji
       G            F
kutho iki cen ngangeni
        C          Dm
sliramu tak anti-anti..
      G           C
neng alun-alun ngawi..

      G         Am
roso iki iseh podo..
    G          F
ora ono sing bedo..
      C             Dm
madep mantep karo kowe
         G        C   G
nek ra kowe.. ora wae..

        C          G           Am
neng ngawi.. aku teko nagih janji
       G            F
kutho iki cen ngangeni
        C          Dm
sliramu tak anti-anti..
      G           C
neng alun-alun ngawi..

      G         Am
roso iki iseh podo..
    G          F
ora ono sing bedo..
      C             Dm
madep mantep karo kowe..
         G        C
nek ra kowe.. ora wae..

Chord Denny Caknan X Ndarboy Genk