Kunci Gitar Ngawi Nagih Janji - Denny Caknan X Ndarboy Genk



(Intro) C G Am G F  Fm..

      C                  F
kowe mbiyen, ngomong tresno..
        G          C -G/B
janji rabakal ngeliyo
         Am
jare pun manteb atimu
          Dm       G   F G
bakal ngenteni baliku..

        C        F
siseh wetan kartonyono..
      G             C -G/B
aku pamit bablas lungo
        Am            Dm
pandongamu sing tak jaluk..
 F             G
aku.. bakal mantuk..

Em                  Am
 rino wengi aku.. kelebon impenmu
        Dm
tangi-tangi pethuk'an bayanganmu
G
neng pikir iki..

  F                    C
bungah.. ati sing tau nduweni..
      Dm                   G
mbendino tak rasani.. sak iki aku bali..

(Chorus)
        C          G           Am
neng ngawi.. aku teko nagih janji
       G            F
kutho iki cen ngangeni
        C          Dm
sliramu tak anti-anti..
      G           C
neng alun-alun ngawi..

      G         Am
roso iki iseh podo..
    G          F
ora ono sing bedo..
      C             Dm
madep mantep karo kowe
         G      C
nek ra kowe.. ora wae..

(Int.) C G/B Am G
       F C Dm G
       F         C    G/B  Am
       hu.. uu.. hu.. u..  u..

Dm              D
aku neng ngawi (a..aaa..)
 G
aku nagih janji..

      C          F
siseh wetan kartonyono
      G             C -G/B
aku pamit bablas lungo
        Am            Dm
pandongamu sing tak jaluk..
 F             G
aku.. bakal mantuk..

Em                  Am
 rino wengi aku.. kelebon impenmu
        Dm
tangi-tangi pethuk'an bayanganmu
G
neng pikir iki..

        F                   C
oh.. bungah.. ati sing tau nduweni..
      Dm                   G
mbendino tak rasani.. sak iki aku bali..

(Chorus)
        C          G           Am
neng ngawi.. aku teko nagih janji
       G            F
kutho iki cen ngangeni
        C          Dm
sliramu tak anti-anti..
      G           C
neng alun-alun ngawi..

      G         Am
roso iki iseh podo..
    G          F
ora ono sing bedo..
      C             Dm
madep mantep karo kowe
         G        C   G
nek ra kowe.. ora wae..

        C          G           Am
neng ngawi.. aku teko nagih janji
       G            F
kutho iki cen ngangeni
        C          Dm
sliramu tak anti-anti..
      G           C
neng alun-alun ngawi..

      G         Am
roso iki iseh podo..
    G          F
ora ono sing bedo..
      C             Dm
madep mantep karo kowe..
         G        C
nek ra kowe.. ora wae..



Denny Caknan X Ndarboy Genk - Ngawi Nagih Janji

(Intro) G D Em D C  Cm..

      G                  C
kowe mbiyen, ngomong tresno..
        D          G -D/F#
janji rabakal ngeliyo
         Em
jare pun manteb atimu
          Am       D   C D
bakal ngenteni baliku..

        G        C
siseh wetan kartonyono..
      D             G -D/F#
aku pamit bablas lungo
        Em            Am
pandongamu sing tak jaluk..
 C             D
aku.. bakal mantuk..

Bm                  Em
 rino wengi aku.. kelebon impenmu
        Am
tangi-tangi pethuk'an bayanganmu
D
neng pikir iki..

  C                    G
bungah.. ati sing tau nduweni..
      Am                   D
mbendino tak rasani.. sak iki aku bali..

(Chorus)
        G          D           Em
neng ngawi.. aku teko nagih janji
       D            C
kutho iki cen ngangeni
        G          Am
sliramu tak anti-anti..
      D           G
neng alun-alun ngawi..

      D         Em
roso iki iseh podo..
    D          C
ora ono sing bedo..
      G             Am
madep mantep karo kowe
         D      G
nek ra kowe.. ora wae..

(Int.) G D/F# Em D
       C G Am D
       C         G    D/F# Em
       hu.. uu.. hu.. u..  u..

Am              A
aku neng ngawi (a..aaa..)
 D
aku nagih janji..

      G          C
siseh wetan kartonyono
      D             G -D/F#
aku pamit bablas lungo
        Em            Am
pandongamu sing tak jaluk..
 C             D
aku.. bakal mantuk..

Bm                  Em
 rino wengi aku.. kelebon impenmu
        Am
tangi-tangi pethuk'an bayanganmu
D
neng pikir iki..

        C                   G
oh.. bungah.. ati sing tau nduweni..
      Am                   D
mbendino tak rasani.. sak iki aku bali..

(Chorus)
        G          D           Em
neng ngawi.. aku teko nagih janji
       D            C
kutho iki cen ngangeni
        G          Am
sliramu tak anti-anti..
      D           G
neng alun-alun ngawi..

      D         Em
roso iki iseh podo..
    D          C
ora ono sing bedo..
      G             Am
madep mantep karo kowe
         D        G   D
nek ra kowe.. ora wae..

        G          D           Em
neng ngawi.. aku teko nagih janji
       D            C
kutho iki cen ngangeni
        G          Am
sliramu tak anti-anti..
      D           G
neng alun-alun ngawi..

      D         Em
roso iki iseh podo..
    D          C
ora ono sing bedo..
      G             Am
madep mantep karo kowe..
         D        G
nek ra kowe.. ora wae..
Lihat Semua Chord Denny Caknan
Posted on : by
Related Chords: