Kunci Gitar Denny Caknan - Titipane Gusti



(Intro) Dm G C G

      C          F
tenanono.. perasaan iki..
       Dm          G            C
kanggo kowe sing lagi tak tresnani..
     E                     F
mbok tulong ojo ngecewakne atiku..
     Dm                        G
sing kadung pengen mbahagiakne uripmu

         C                F
ikhlasno atimu.. pasrahne ning aku..
     Dm          G         C
ra bakal tak larani tekane matiku..
 E                        F
ojo sok mikir aku bakal nglarani..
   Dm                      G
mergo ku yakin we titipane Gusti
           C
sing tak kangeni..

(Intro) F G

(Chorus)
        F      G
mestine atimu ora..
             C    Em   Am
mbaleni pengalamanku loro..
         Dm            G
pengenku kowe iso nambani..
              C       C7
ngewangi lali rupane..

       F
tekane atimu..
G                     C
 tak nggo nguripi perasaan
G         Am
sing tau ilang..
          Dm              G
jangan berpikir kamu pelampiasan
      C
yang akan ku buang..

(Int.) C  Gm  F  G#..
       Am  F  Dm G C G

         C                F
ikhlasno atimu.. pasrahne ning aku..
     Dm          G         C
ra bakal tak larani tekane matiku..
 E                        F
ojo sok mikir aku bakal nglarani..
   Dm                      G
mergo ku yakin we titipane Gusti
           C
sing tak kangeni..

(Intro) F G

(Chorus)
        F      G
mestine atimu ora..
             C    Em   Am
mbaleni pengalamanku loro..
         Dm            G
pengenku kowe iso nambani..
              C       C7
ngewangi lali rupane..

       F
tekane atimu..
G                     C
 tak nggo nguripi perasaan
G         Am
sing tau ilang..
          Dm              G
jangan berpikir kamu pelampiasan
      C
yang akan ku buang..
          Dm            G
jangan berpikir kamu pelampiasan
              F           C
yang akan pernah terbuang..



Denny Caknan - Titipane Gusti

(Intro) Am D G D

      G          C
tenanono.. perasaan iki..
       Am          D            G
kanggo kowe sing lagi tak tresnani..
     B                     C
mbok tulong ojo ngecewakne atiku..
     Am                        D
sing kadung pengen mbahagiakne uripmu

         G                C
ikhlasno atimu.. pasrahne ning aku..
     Am          D         G
ra bakal tak larani tekane matiku..
 B                        C
ojo sok mikir aku bakal nglarani..
   Am                      D
mergo ku yakin we titipane Gusti
           G
sing tak kangeni..

(Intro) C D

(Chorus)
        C      D
mestine atimu ora..
             G    Bm   Em
mbaleni pengalamanku loro..
         Am            D
pengenku kowe iso nambani..
              G       G7
ngewangi lali rupane..

       C
tekane atimu..
D                     G
 tak nggo nguripi perasaan
D         Em
sing tau ilang..
          Am              D
jangan berpikir kamu pelampiasan
      G
yang akan ku buang..

(Int.) G  Dm  C  D#..
       Em  C  Am D G D

         G                C
ikhlasno atimu.. pasrahne ning aku..
     Am          D         G
ra bakal tak larani tekane matiku..
 B                        C
ojo sok mikir aku bakal nglarani..
   Am                      D
mergo ku yakin we titipane Gusti
           G
sing tak kangeni..

(Intro) C D

(Chorus)
        C      D
mestine atimu ora..
             G    Bm   Em
mbaleni pengalamanku loro..
         Am            D
pengenku kowe iso nambani..
              G       G7
ngewangi lali rupane..

       C
tekane atimu..
D                     G
 tak nggo nguripi perasaan
D         Em
sing tau ilang..
          Am              D
jangan berpikir kamu pelampiasan
      G
yang akan ku buang..
          Am            D
jangan berpikir kamu pelampiasan
              C           G
yang akan pernah terbuang..
Lihat Semua Chord Denny Caknan
Posted on : by
Related Chords: