Kunci Gitar Denny Caknan - Tanpo Tresnamu



Lagu 'Tanpo Tresnamu' yang dinyanyikan Denny Caknan ini penulisnya adalah Ary Setyo Widodo.

(Intro) C D G D/F# Em
        Am  D..

   G            Bm          Em
mbiyen seneng bareng karo kowe..
-D   C           D          G
  mbiyen susah tetep karo kowe..
      Am    B            Em     D
saiki wis bedo.. kowe ro wong liyo..
           C                      D
ngambyarno ngimpiku nyanding sliramu..

 G          Bm        Em
opo kudu pasrah kahanane..
-D  C          D        G
  kudu nrimo karo putusane..
       Am  B         Em   D
saktenane ati.. iki ora lilo
             C
yen nyawang sliramu
                D
nyanding wong liyo..

(Chorus)
C          D        Bm  Em
 segampang kuwi caramu..
Am       B       Em
 ngapusi roso atimu..
-D C      D        Bm       Em
    saiki aku dewe neng.. kene..
Am         D           G
 ming sepi tanpo tresnamu..

(Int.) C Bm Em Am B Em
       -D C  Bm Em Am D G D

 G          Bm        Em
opo kudu pasrah kahanane
-D  C          D        G
  kudu nrimo karo putusane..
       Am  B         Em   D
saktenane ati.. iki ora lilo
             C
yen nyawang sliramu
                D
nyanding wong liyo..

(Chorus)
C          D        Bm  Em
 segampang kuwi caramu..
Am       B       Em
 ngapusi roso atimu..
-D C      D        Bm       Em
    saiki aku dewe neng.. kene..
Am         D           G
 ming sepi tanpo tresnamu..

C       D       Bm   Em
 kepiye maneh caraku..
Am          B          Em
 ngelalekno esem ngguyumu..
-D C      D        Bm       Em
    saiki aku dewe neng.. kene..
Am         D         G
 ming sepi tanpo tresnamu..

C      D        Bm       Em
 saiki aku dewe neng.. kene..
Am         D           C
 ming sepi tanpo tres..namu..
Cm         D         G
 ming sepi tanpo tresnamu..



Denny Caknan - Tanpo Tresnamu

(Intro) B C# F# C#/F D#m
        G#m  C#...

   F#           A#m         D#m
mbiyen seneng bareng karo kowe..
-C#  B           C#         F#
  mbiyen susah tetep karo kowe..
      G#m   A#           D#m    C#
saiki wis bedo.. kowe ro wong liyo..
           B                      C#
ngambyarno ngimpiku nyanding sliramu..

 F#         A#m       D#m
opo kudu pasrah kahanane..
-C# B          C#       F#
  kudu nrimo karo putusane..
       G#m A#        D#m  C#
saktenane ati.. iki ora lilo
             B
yen nyawang sliramu
                C#
nyanding wong liyo..

(Chorus)
B          C#       A#m D#m
 segampang kuwi caramu..
G#m      A#      D#m
 ngapusi roso atimu..
-C# B      C#       A#m      D#m
     saiki aku dewe neng.. kene..
G#m        C#          F#
 ming sepi tanpo tresnamu..

(Int.) B  A#m D#m G#m A# D#m
       -C# B  A#m D#m G#m C# F# C#

 F#         A#m       D#m
opo kudu pasrah kahanane
-C# B          C#       F#
  kudu nrimo karo putusane..
       G#m A#        D#m  C#
saktenane ati.. iki ora lilo
             B
yen nyawang sliramu
                C#
nyanding wong liyo..

(Chorus)
B          C#       A#m D#m
 segampang kuwi caramu..
G#m      A#      D#m
 ngapusi roso atimu..
-C# B      C#       A#m      D#m
     saiki aku dewe neng.. kene..
G#m        C#          F#
 ming sepi tanpo tresnamu..

B       C#      A#m  D#m
 kepiye maneh caraku..
G#m         A#         D#m
 ngelalekno esem ngguyumu..
-C# B      C#       A#m      D#m
     saiki aku dewe neng.. kene..
G#m        C#        F#
 ming sepi tanpo tresnamu..

B      C#       A#m      D#m
 saiki aku dewe neng.. kene..
G#m        C#          B
 ming sepi tanpo tres..namu..
Bm         C#        F#
 ming sepi tanpo tresnamu..
Lihat Semua Chord Denny Caknan
Advertisement
Posted on : by
Related Chords: