Kunci Gitar Denny Caknan - Sugeng Dalu



(Intro) Am D G Em
        Am D G D

       G
sugeng dalu
Am        D            G
 ati seng biyen tau ngelarani
Am                C
 wes suwe we ra rene
                      D
we lungo mung masalah sepele
            G   D
we golek liane..

       G
tambah loro..
Am        D            G
 yakin we teko nambahi sengsoro
Am                C
 ngrusak tatanan ati
           C
seng wes pengen lali
  D                   G
karo gedhe duwure balunganmu..

         Am                C
aku wes ora.. gagas kata luka
          G
wes cukup wingi rapengen mbaleni
    Am                 C
mario.. leh mu dolanan ati
        D
wes wayahe.. we kapok mblenjani..

(Chorus)
          C
udan tangise ati
D                 Bm
 saiki wes rodo terang
Em                 C
 masio isih kadang kelingan
D                       G
 kowe seng tak sayang sayang..

              C
saiki mung crito loro
D                          Bm
 mpun kadung mbekas ning dodo
Em                    C
 perihe ati seng mbok paringi
D                       G       D
 wes cukup ra bakal tak baleni..

(Int.) G C Am D
       Bm E Am D G..

         Am                C
aku wes ora.. gagas kata luka
          G
wes cukup wingi rapengen mbaleni
    Am                 C
mario.. leh mu dolanan ati
        D
wes wayahe.. we kapok mblenjani..

(Chorus)
          C
udan tangise ati
D                 Bm
 saiki wes rodo terang
Em                 C
 masio isih kadang kelingan
D                       G
 kowe seng tak sayang sayang..

              C
saiki mung crito loro
D                          Bm
 mpun kadung mbekas ning dodo
Em                    C
 perihe ati seng mbok paringi
D                       G
 wes cukup ra bakal tak baleni..

        C                  D
perihe ati.. seng mbok paringi..
        G
ora tak baleni..



Denny Caknan - Sugeng Dalu

(Intro) G#m C# F# D#m
        G#m C# F# C#

       F#
sugeng dalu
G#m       C#           F#
 ati seng biyen tau ngelarani
G#m               B
 wes suwe we ra rene
                      C#
we lungo mung masalah sepele
            F#  C#
we golek liane..

       F#
tambah loro..
G#m       C#           F#
 yakin we teko nambahi sengsoro
G#m               B
 ngrusak tatanan ati
           B
seng wes pengen lali
  C#                  F#
karo gedhe duwure balunganmu..

         G#m               B
aku wes ora.. gagas kata luka
          F#
wes cukup wingi rapengen mbaleni
    G#m                B
mario.. leh mu dolanan ati
        C#
wes wayahe.. we kapok mblenjani..

(Chorus)
          B
udan tangise ati
C#                A#m
 saiki wes rodo terang
D#m                B
 masio isih kadang kelingan
C#                      F#
 kowe seng tak sayang sayang..

              B
saiki mung crito loro
C#                         A#m
 mpun kadung mbekas ning dodo
D#m                   B
 perihe ati seng mbok paringi
C#                      F#      C#
 wes cukup ra bakal tak baleni..

(Int.) F# B G#m C#
       A#m D# G#m C# F#..

         G#m               B
aku wes ora.. gagas kata luka
          F#
wes cukup wingi rapengen mbaleni
    G#m                B
mario.. leh mu dolanan ati
        C#
wes wayahe.. we kapok mblenjani..

(Chorus)
          B
udan tangise ati
C#                A#m
 saiki wes rodo terang
D#m                B
 masio isih kadang kelingan
C#                      F#
 kowe seng tak sayang sayang..

              B
saiki mung crito loro
C#                         A#m
 mpun kadung mbekas ning dodo
D#m                   B
 perihe ati seng mbok paringi
C#                      F#
 wes cukup ra bakal tak baleni..

        B                  C#
perihe ati.. seng mbok paringi..
        F#
ora tak baleni..
Lihat Semua Chord Denny Caknan
Advertisement
Posted on : by
Related Chords: