Kunci Gitar Denny Caknan - Sampek Tuwek



(Intro) C G/B Am G F G C

C
seneng.. seneng bareng
F
susah.. susah bareng
Dm
 nyanding sliramu..
G
 sayang sliramu..

        Em
wis tak angen-angen..
           Am
kowe bakal dadi jodohku
        Dm
wis tak angen-angen..
     G              G
kowe dadi pilihanku

C
tenang.. rasah sepaneng
F
tenang.. aku wis seneng
Dm
rene.. rangkulen aku
         G
tak nggo sangu turuku

 Em
mbesok miliho dino
Am
kowe tak lamar..
         Dm
rasah nduwe roso, aku ninggalno
 G
awak'e dewe wis dadi siji..

(Chorus)
         C
sampek tuwek..
G/B            Am
 kowe ra bakal tak culno
G      F
 masio wis ra wancine
         G
sayang-sayangan neng kene

  Em
siji-sijine wong
            Am
seng nggawe ayem'e ati 
       Dm         G
nggawe urepku.. seneng..
            C     G/B Am
mesem saben bengi..

C   G/B  Am
hu..wo...ooo..

         F
wis tak angen-angen..
(wis tak angen-angen)
           G
kowe bakal dadi jodohku..

     C
oh.. seneng.. seneng bareng
F
susah.. susah bareng
Dm
 nyanding sliramu..
G
 sayang sliramu..

        Em
wis tak angen-angen..
           Am
kowe bakal dadi jodohku
        Dm
wis tak angen-angen..
     G
kowe dadi pilihanku

C
tenang.. rasah sepaneng
F
tenang.. aku wis seneng
Dm
rene.. rangkulen aku
         G
tak nggo sangu turuku

 Em
mbesok miliho dino
Am
kowe tak lamar..
         Dm
rasah nduwe roso, aku ninggalno
 G
awak'e dewe wis dadi siji..

(Chorus)
         C
sampek tuwek..
G/B            Am
 kowe ra bakal tak culno
G      F
 masio wis ra wancine
         G
sayang-sayangan neng kene

  Em
siji-sijine wong
            Am
seng nggawe ayem'e ati 
       Dm         G
nggawe urepku.. seneng..
         C        G
mesem saben bengi..

         C
sampek tuwek..
G/B            Am
 kowe ra bakal tak culno
G      F
 masio wis ra wancine
         G
sayang-sayangan neng kene

  Em
siji-sijine wong
            Am
seng nggawe ayem'e ati 
       Dm         G
nggawe urepku.. seneng..
         C        Am
mesem saben bengi..

       Dm         G
nggawe urepku.. woo..
            C
mesem saben bengi..



Denny Caknan - Sampek Tuwek

(Intro) G D/F# Em D C D G

G
seneng.. seneng bareng
C
susah.. susah bareng
Am
 nyanding sliramu..
D
 sayang sliramu..

        Bm
wis tak angen-angen..
           Em
kowe bakal dadi jodohku
        Am
wis tak angen-angen..
     D
kowe dadi pilihanku

(Intro) D/F# G A D

G
tenang.. rasah sepaneng
C
tenang.. aku wis seneng
Am
rene.. rangkulen aku
         D
tak nggo sangu turuku

 Bm
mbesok miliho dino
Em
kowe tak lamar..
         Am
rasah nduwe roso, aku ninggalno
 D
awak'e dewe wis dadi siji..

(Chorus)
         G
sampek tuwek..
D/F#           Em
 kowe ra bakal tak culno
D      C
 masio wis ra wancine
         D
sayang-sayangan neng kene

  Bm
siji-sijine wong
            Em
seng nggawe ayem'e ati 
       Am         D
nggawe urepku.. seneng..
            G     D/F# Em
mesem saben bengi..

G   D/F# Em
hu..wo...ooo..

         C
wis tak angen-angen..
(wis tak angen-angen)
           D
kowe bakal dadi jodohku..

     G
oh.. seneng.. seneng bareng
C
susah.. susah bareng
Am
 nyanding sliramu..
D
 sayang sliramu..

        Bm
wis tak angen-angen..
           Em
kowe bakal dadi jodohku
        Am
wis tak angen-angen..
     D
kowe dadi pilihanku

G
tenang.. rasah sepaneng
C
tenang.. aku wis seneng
Am
rene.. rangkulen aku
         D
tak nggo sangu turuku

 Bm
mbesok miliho dino
Em
kowe tak lamar..
         Am
rasah nduwe roso, aku ninggalno
 D
awak'e dewe wis dadi siji..

(Chorus)
         G
sampek tuwek..
D/F#           Em
 kowe ra bakal tak culno
D      C
 masio wis ra wancine
         D
sayang-sayangan neng kene

  Bm
siji-sijine wong
            Em
seng nggawe ayem'e ati 
       Am         D
nggawe urepku.. seneng..
         G        D
mesem saben bengi..

         G
sampek tuwek..
D/F#           Em
 kowe ra bakal tak culno
D      C
 masio wis ra wancine
         D
sayang-sayangan neng kene

  Bm
siji-sijine wong
            Em
seng nggawe ayem'e ati 
       Am         D
nggawe urepku.. seneng..
         G        Em
mesem saben bengi..

       Am         D
nggawe urepku.. woo..
            G
mesem saben bengi..
Lihat Semua Chord Denny Caknan
Advertisement
Posted on : by
Related Chords: