Kunci Gitar Denny Caknan - Kangen Mulih



(Intro) C...
        C  F  Dm G F Fm

C
 tenang tenang tenang..
F
 badai pasti berlalu..
Am                G
 roso sambat seng ning benakmu..
F                   G
 tetep kuatno tatag pikirmu..

(Chorus)
           C                CMaj7
njajal tak kuat kuatne ati iki..
-C/E   F
aku ra mulih.. masio perih..
         Dm                   G
pengenku kumpul kaleh bapak ibu..
          Em              Am
njenengan kangen.. aku yo kangen..
           Dm
kangen sungkem ning ngandape njenengan
G                    C      F C F
bapak.. ibu lan liya liyane..

C
 tenang tenang tenang..
F
 badai pasti berlalu..
Am                G
 roso sambat seng ning benakmu..
F                   G
 tetep kuatno tatag pikirmu..

(Chorus)
           C                CMaj7
njajal tak kuat kuatne ati iki..
-C/E   F
aku ra mulih.. masio perih..
         Dm                   G
pengenku kumpul kaleh bapak ibu..
          Em              Am
njenengan kangen.. aku yo kangen..
           Dm
kangen sungkem ning ngandape
          G
njenengan bapak..

           C                CMaj7
njajal tak kuat kuatne ati iki..
-C/E   F
aku ra mulih.. masio perih..
         Dm                   G
pengenku kumpul kaleh bapak ibu..
          Em              Am
njenengan kangen.. aku yo kangen..
           Dm
kangen sungkem ning ngandape njenengan
Fm                          CMaj7
bapak.. ibu lan liya liyane..
Lihat Semua :

Denny Caknan

Chord Kunci Gitar lainnya: