Kunci Gitar Denny Caknan - Kangen Mulih



(Intro) C...
        C  F  Dm G F Fm

C
 tenang tenang tenang..
F
 badai pasti berlalu..
Am                G
 roso sambat seng ning benakmu..
F                   G
 tetep kuatno tatag pikirmu..

(Chorus)
           C                CMaj7
njajal tak kuat kuatne ati iki..
-C/E   F
aku ra mulih.. masio perih..
         Dm                   G
pengenku kumpul kaleh bapak ibu..
          Em              Am
njenengan kangen.. aku yo kangen..
           Dm
kangen sungkem ning ngandape njenengan
G                    C      F C F
bapak.. ibu lan liya liyane..

C
 tenang tenang tenang..
F
 badai pasti berlalu..
Am                G
 roso sambat seng ning benakmu..
F                   G
 tetep kuatno tatag pikirmu..

(Chorus)
           C                CMaj7
njajal tak kuat kuatne ati iki..
-C/E   F
aku ra mulih.. masio perih..
         Dm                   G
pengenku kumpul kaleh bapak ibu..
          Em              Am
njenengan kangen.. aku yo kangen..
           Dm
kangen sungkem ning ngandape
          G
njenengan bapak..

           C                CMaj7
njajal tak kuat kuatne ati iki..
-C/E   F
aku ra mulih.. masio perih..
         Dm                   G
pengenku kumpul kaleh bapak ibu..
          Em              Am
njenengan kangen.. aku yo kangen..
           Dm
kangen sungkem ning ngandape njenengan
Fm                          CMaj7
bapak.. ibu lan liya liyane..
Lihat Semua Chord Denny Caknan
Posted on : by
Related Chords: