Kunci Gitar Dedy Pitak - Kecandu Narkoba



Capo di fret 6

(Intro) Am F Am F Am

Am
nang alam dunya
Dm              Am
werna-werna lakone..
Dm          Am
kaya inyong sing wis njajal
Bm         E
ngerti rasane..

Am             Dm      Am
udu panganan.. udu minuman..
Dm            Am
regane larang tetep dibayar
E              Am
gawe pikiran buyar..

(Intro) Am  E  F Bb Am
        Am  E  F Bb Am

(Chorus)
       Am
aduh biyung aduh bapa
                      E
larane kecanduan narkoba..
       Dm
cita-cita kabeh wis sirna
           Bb          Am
dadi wong urip tanpa guna..

(Intro) E F Am

       Am
adoh batir adoh sedulur
                   E
awak rusak babak belur..
           Dm
turu ngringkel nang emperan
         Bb         Am
rasane kaya nang restoran..

  Dm              Am
mati rasa, mati harapan..
E          F        Am
awake mung gari balungan..
  Dm                  Am
digawa mlaku rasane ngleang
  E           F            Am
bali ngumah dilakoni mbrangkang..

Am
kanca lan sedulur
      Dm               Am
cukup inyong sing kebanjur..
Dm           Am
aja nganti kecandu narkoba
 E               Am
mbok uripe sengsara..

(Intro) Am  E  F Bb Am
        Am  E  F Bb Am

(Chorus)
       Am
aduh biyung aduh bapa
                      E
larane kecanduan narkoba..
       Dm
cita-cita kabeh wis sirna
           Bb          Am
dadi wong urip tanpa guna..

(Intro) E F Am

       Am
adoh batir adoh sedulur
                   E
awak rusak babak belur..
           Dm
turu ngringkel nang emperan
         Bb         Am
rasane kaya nang restoran..

  Dm              Am
mati rasa, mati harapan..
E          F        Am
awake mung gari balungan..
  Dm                  Am
digawa mlaku rasane ngleang
  E           F            Am
bali ngumah dilakoni mbrangkang..

Am
nang alam dunya
Dm              Am
werna-werna lakone..
Dm          Am
kaya inyong sing wis njajal
Bm         E
ngerti rasane..

Am             Dm      Am
udu panganan.. udu minuman..
Dm           Am
aja nganti kecandu narkoba
 E               Am
mbok uripe sengsara..

(Ending) Am F Am F Am F Am



Dedy Pitak - Kecandu Narkoba

(Intro) D#m B D#m B D#m

D#m
nang alam dunya
G#m             D#m
werna-werna lakone..
G#m         D#m
kaya inyong sing wis njajal
Fm         A#
ngerti rasane..

D#m            G#m     D#m
udu panganan.. udu minuman..
G#m           D#m
regane larang tetep dibayar
A#             D#m
gawe pikiran buyar..

(Intro) D#m  A#  B E D#m
        D#m  A#  B E D#m

(Chorus)
       D#m
aduh biyung aduh bapa
                      A#
larane kecanduan narkoba..
       G#m
cita-cita kabeh wis sirna
           E           D#m
dadi wong urip tanpa guna..

(Intro) A# B D#m

       D#m
adoh batir adoh sedulur
                   A#
awak rusak babak belur..
           G#m
turu ngringkel nang emperan
         E          D#m
rasane kaya nang restoran..

  G#m             D#m
mati rasa, mati harapan..
A#         B        D#m
awake mung gari balungan..
  G#m                 D#m
digawa mlaku rasane ngleang
  A#          B            D#m
bali ngumah dilakoni mbrangkang..

D#m
kanca lan sedulur
      G#m              D#m
cukup inyong sing kebanjur..
G#m          D#m
aja nganti kecandu narkoba
 A#              D#m
mbok uripe sengsara..

(Intro) D#m  A#  B E D#m
        D#m  A#  B E D#m

(Chorus)
       D#m
aduh biyung aduh bapa
                      A#
larane kecanduan narkoba..
       G#m
cita-cita kabeh wis sirna
           E           D#m
dadi wong urip tanpa guna..

(Intro) A# B D#m

       D#m
adoh batir adoh sedulur
                   A#
awak rusak babak belur..
           G#m
turu ngringkel nang emperan
         E          D#m
rasane kaya nang restoran..

  G#m             D#m
mati rasa, mati harapan..
A#         B        D#m
awake mung gari balungan..
  G#m                 D#m
digawa mlaku rasane ngleang
  A#          B            D#m
bali ngumah dilakoni mbrangkang..

D#m
nang alam dunya
G#m             D#m
werna-werna lakone..
G#m         D#m
kaya inyong sing wis njajal
Fm         A#
ngerti rasane..

D#m            G#m     D#m
udu panganan.. udu minuman..
G#m          D#m
aja nganti kecandu narkoba
 A#              D#m
mbok uripe sengsara..

(Ending) D#m B D#m B D#m B D#m
Lihat Semua Chord Dedy Pitak
Posted on : by
Related Chords: