Kunci Gitar DanangDanzt - Kesikso Sepi



Capo di fret 4

(Intro) C G/B Am Em
        F  Fm  G..

C            G/B
angel tak tambani
   Am          Em
raiso tak lali lali
 F             Am
iseh nggondeli ati
    Fm
aku kesikso sepi..

    C           G/B
wes nyobo tak pateni..
  Am          Em
geni tresnoku iki..
     F          Am
ning iseh murup gedhe
    G
aku nyerah nglalekke..

Am        Em
jujur aku raiso
     F       C  -G/B
ngapusi ati iki..
    Am       Em
tak kuat kuatke tetep
 F           D        G
aku ringkih.. tanpo kowe..

(Chorus)
      C         G
sak gedhene segoro..
       Am     Em
sak jembare samudro
       F         C
tetep ora ono.. ora iso..
      Dm           G
golek ganti sing podo

          C      G
mung kowe sijine tresno
    Am         Em
ora ono sing liyo
         F
sing iso nambani..
     G                   C
roso sepi.. ono neng ati iki..

(Int.) C Bm-G-Am Em F..
       F-G-C G-Am-G/B
       Am  F  G..

    C           G/B
wes nyobo tak pateni..
  Am          Em
geni tresnoku iki..
     F          Am
ning iseh murup gedhe
    G
aku nyerah nglalekke..

Am        Em
jujur aku raiso
     F       C
ngapusi ati iki..
    Am       Em
tak kuat kuatke tetep
 F                    G
aku ringkih.. tanpo kowe..

(Chorus)
      C       G
sak gedhene segoro..
       Am     Em
sak jembare samudro
       F         C
tetep ora ono.. ora iso..
      Dm           G
golek ganti sing podo

          C      G
mung kowe sijine tresno
    Am         Em
ora ono sing liyo
         F
sing iso nambani..
     G                   C
roso sepi.. ono neng ati iki..

      C       G
sak gedhene segoro..
       Am     Em
sak jembare samudro
       F         C
tetep ora ono.. ora iso..
      Dm           G
golek ganti sing podo

          C      G
mung kowe sijine tresno
    Am         Em
ora ono sing liyo
         F
sing iso nambani..
     G                   C
roso sepi.. ono neng ati iki..

         Dm
sing iso nambani..
     G                   C
roso sepi.. ono neng ati iki..



DanangDanzt - Kesikso Sepi

(Intro) E B/D# C#m G#m
        A  Am  B..

E            B/D#
angel tak tambani
   C#m         G#m
raiso tak lali lali
 A             C#m
iseh nggondeli ati
    Am
aku kesikso sepi..

    E           B/D#
wes nyobo tak pateni..
  C#m         G#m
geni tresnoku iki..
     A          C#m
ning iseh murup gedhe
    B
aku nyerah nglalekke..

C#m       G#m
jujur aku raiso
     A       E  -B/D#
ngapusi ati iki..
    C#m      G#m
tak kuat kuatke tetep
 A           F#       B
aku ringkih.. tanpo kowe..

(Chorus)
      E         B
sak gedhene segoro..
       C#m    G#m
sak jembare samudro
       A         E
tetep ora ono.. ora iso..
      F#m          B
golek ganti sing podo

          E      B
mung kowe sijine tresno
    C#m        G#m
ora ono sing liyo
         A
sing iso nambani..
     B                   E
roso sepi.. ono neng ati iki..

(Int.) E D#m-B-C#m G#m A..
       A-B-E  B-C#m-B/D#
       C#m  A  B..

    E           B/D#
wes nyobo tak pateni..
  C#m         G#m
geni tresnoku iki..
     A          C#m
ning iseh murup gedhe
    B
aku nyerah nglalekke..

C#m       G#m
jujur aku raiso
     A       E
ngapusi ati iki..
    C#m      G#m
tak kuat kuatke tetep
 A                    B
aku ringkih.. tanpo kowe..

(Chorus)
      E       B
sak gedhene segoro..
       C#m    G#m
sak jembare samudro
       A         E
tetep ora ono.. ora iso..
      F#m          B
golek ganti sing podo

          E      B
mung kowe sijine tresno
    C#m        G#m
ora ono sing liyo
         A
sing iso nambani..
     B                   E
roso sepi.. ono neng ati iki..

      E       B
sak gedhene segoro..
       C#m    G#m
sak jembare samudro
       A         E
tetep ora ono.. ora iso..
      F#m          B
golek ganti sing podo

          E      B
mung kowe sijine tresno
    C#m        G#m
ora ono sing liyo
         A
sing iso nambani..
     B                   E
roso sepi.. ono neng ati iki..

         F#m
sing iso nambani..
     B                   E
roso sepi.. ono neng ati iki..
Lihat Semua :

DanangDanzt

Chord Kunci Gitar lainnya:
  • Sorry, other chord not yet available.