Kunci Gitar Corokong - Pawakan Kuli Chord



Capo : fret 3

(Intro) C Dm F G

C        G          Am
dek.. sampun tak aturake..
      F             G        C
janji tresno.. sing kanggo kowe..
  Dm                   Am
nanging opo sing kok karepake
       F             G        C
ngajak pisahan mergo masalahe sepele..

C    G               Am
prapatan ngangkruk dadi saksi..
     F             G        C   Am
pangucapku sing ikhlas teko ati..
  Dm                Am
piye maneh yen kowe kadung mblenjani
      F       G         C
mergo aku iki mung pawakan kuli..

(Int.) Dm G Em Am
       Dm G C..

(Chorus)
 Am                 F
aku.. uwis lilo kok tinggal lungo..
            G                C
kowe ning kene.. mung nggawe cidro..
Dm                     Am
sekabehane wis kanggo sliramu..
         F     G            C
duh wong ayu.. sing ninggalke aku..

(Int.) Am  Em  Dm G C
       Am  Em  F G C

C    G               Am
prapatan ngangkruk dadi saksi..
     F             G        C   Am
pangucapku sing ikhlas teko ati..
  Dm                Am
piye maneh yen kowe kadung mblenjani
      F       G         C
mergo aku iki mung pawakan kuli..

(Int.) Dm G Em Am
       Dm G C..

(Chorus)
 Am                 F
aku.. uwis lilo kok tinggal lungo..
            G                C
kowe ning kene.. mung nggawe cidro..
Dm                     Am
sekabehane wis kanggo sliramu..
         F     G            C
duh wong ayu.. sing ninggalke aku..

 Am                    F
aku.. wis legowo najan remuk ning dodo..
           G                C
kabeh janjimu.. mung dadi cerito..
Dm                           Am
jungkir walikku mung kanggo sliramu..
         F     G            C
duh wong ayu.. sing ngapusi aku..
         F     G          C
duh wong ayu.. sing ngapusi aku..



Corokong - Pawakan Kuli

(Intro) D# Fm G# A#

D#       A#         Cm
dek.. sampun tak aturake..
      G#            A#       D#
janji tresno.. sing kanggo kowe..
  Fm                   Cm
nanging opo sing kok karepake
       G#            A#       D#
ngajak pisahan mergo masalahe sepele..

D#   A#              Cm
prapatan ngangkruk dadi saksi..
     G#            A#       D#  Cm
pangucapku sing ikhlas teko ati..
  Fm                Cm
piye maneh yen kowe kadung mblenjani
      G#      A#        D#
mergo aku iki mung pawakan kuli..

(Int.) Fm A# Gm Cm
       Fm A# D#..

(Chorus)
 Cm                 G#
aku.. uwis lilo kok tinggal lungo..
            A#               D#
kowe ning kene.. mung nggawe cidro..
Fm                     Cm
sekabehane wis kanggo sliramu..
         G#    A#           D#
duh wong ayu.. sing ninggalke aku..

(Int.) Cm  Gm  Fm A# D#
       Cm  Gm  G# A# D#

D#   A#              Cm
prapatan ngangkruk dadi saksi..
     G#            A#       D#  Cm
pangucapku sing ikhlas teko ati..
  Fm                Cm
piye maneh yen kowe kadung mblenjani
      G#      A#        D#
mergo aku iki mung pawakan kuli..

(Int.) Fm A# Gm Cm
       Fm A# D#..

(Chorus)
 Cm                 G#
aku.. uwis lilo kok tinggal lungo..
            A#               D#
kowe ning kene.. mung nggawe cidro..
Fm                     Cm
sekabehane wis kanggo sliramu..
         G#    A#           D#
duh wong ayu.. sing ninggalke aku..

 Cm                    G#
aku.. wis legowo najan remuk ning dodo..
           A#               D#
kabeh janjimu.. mung dadi cerito..
Fm                           Cm
jungkir walikku mung kanggo sliramu..
         G#    A#           D#
duh wong ayu.. sing ngapusi aku..
         G#    A#         D#
duh wong ayu.. sing ngapusi aku..

Chord Corokong - Pawakan Kuli

Lihat Semua :