Kunci Gitar Corazon - Wis Ra Sayang



Capo di fret 6

(Intro) C G Am Em

   C                G
saiki.. kowe dadi bedo..
 Am                       Em
opo mergo kowe wis ra tresno..
  F      G     C         Am
kowe.. lungo.. tanpo suworo
       F     G        C
nggawe atiku keloro-loro..

C                        G
yen pancen kowe wis ra sayang..
   Am                 Em
omongo aku, aku ora popo..
  F           G       C       Am
nanging roso iki.. raiso ngapusi
        F    G              C
yo mung kowe sing tak tresnani..

     Am        Em
kowe arep ngeliyo..
       F            C  -G/B
aku yo mung iso nerimo..
   Am          Em
mergo roso tresno..
    F        G
ora iso dipekso..

(Chorus)
  Am            Em
bola bali aku diapusi
 F                     C
ora pisan pindo aku di larani
  Am          Em
moto iki ra bakal nangis
        F                G
senajan roso ati koyo diiris..

(Int.) Am Em F C
       Am Em F G..

     Am        Em
kowe arep ngeliyo..
       F            C  -G/B
aku yo mung iso nerimo..
   Am          Em
mergo roso tresno..
    F        G
ora iso dipekso..

(Chorus)
  Am            Em
bola bali aku diapusi
 F                     C
ora pisan pindo aku di larani
  Am          Em
moto iki ra bakal nangis
        F                G
senajan roso ati koyo diiris..

  Am            Em
bola bali aku diapusi
 F                     C
ora pisan pindo aku di larani
  Am          Em
moto iki ra bakal nangis
        F                G    C
senajan roso ati koyo diiris..



Corazon - Wis Ra Sayang

(Intro) F# C# D#m A#m

   F#               C#
saiki.. kowe dadi bedo..
 D#m                      A#m
opo mergo kowe wis ra tresno..
  B      C#    F#        D#m
kowe.. lungo.. tanpo suworo
       B     C#       F#
nggawe atiku keloro-loro..

F#                       C#
yen pancen kowe wis ra sayang..
   D#m                A#m
omongo aku, aku ora popo..
  B           C#      F#      D#m
nanging roso iki.. raiso ngapusi
        B    C#             F#
yo mung kowe sing tak tresnani..

     D#m       A#m
kowe arep ngeliyo..
       B            F# -Fm
aku yo mung iso nerimo..
   D#m         A#m
mergo roso tresno..
    B        C#
ora iso dipekso..

(Chorus)
  D#m           A#m
bola bali aku diapusi
 B                     F#
ora pisan pindo aku di larani
  D#m         A#m
moto iki ra bakal nangis
        B                C#
senajan roso ati koyo diiris..

(Int.) D#m A#m B F#
       D#m A#m B C#..

     D#m       A#m
kowe arep ngeliyo..
       B            F# -Fm
aku yo mung iso nerimo..
   D#m         A#m
mergo roso tresno..
    B        C#
ora iso dipekso..

(Chorus)
  D#m           A#m
bola bali aku diapusi
 B                     F#
ora pisan pindo aku di larani
  D#m         A#m
moto iki ra bakal nangis
        B                C#
senajan roso ati koyo diiris..

  D#m           A#m
bola bali aku diapusi
 B                     F#
ora pisan pindo aku di larani
  D#m         A#m
moto iki ra bakal nangis
        B                C#   F#
senajan roso ati koyo diiris..
Lihat Semua Chord Corazon
Posted on : by
Related Chords: