Kumpulan Kunci Gitar Wawan Cool


Wawan Cool – Ra Sepiro

(Intro) C G/B Am G F Fm G C G/B sabendino barengan Am G ngancani raono batesan F Em kowe sing selalu tak sayang Dm G lungamu ninggal kenangan.. C G/B kowe sing tak tenani Am G nanging setiyamu mblenjani F Em wes cukup loro ning ati Dm G tak likakke timbang nggelani.. (Chorus) C […]

Posted on : by