Via Vallen – Pamer Bojo

Capo di fret 2 (Intro) C F C Am Em F G Em Am F G C C F C koyo ngene rasane wong nandang kangen Am Em rino wengi atiku rasane peteng F G Em Am tansah kelingan.. kepengen nyawang F Dm G sedelo wae uwis emoh tenan (Intro) F G C F C cidro janji tegane kowe ngapusi Am Em nganti seprene suwene aku ngenteni F G Em Am nangis batinku.. nggrantes uripku Dm G C teles kebes netes eluh ning dadaku (Intro) Am Em F C Am Em F G C G (o a o e..) (Chorus) C Em dudu klambi anyar F sing ning njero lemariku Dm nanging bojo anyar G sing mbok pamerke ning aku Continue reading

Posted on : by

Via Vallen – Sewu Kutho

(Intro) C… C Em sewu kutho uwis tak liwati F C G sewu ati tak takoni C Em nanging kabeh.. podo ra ngerteni F C G lungamu.. ning endi.. Am F pirang taun.. anggonku nggoleki.. C G C seprene.. durung biso nemoni.. (Intro) Am Dm G C (Chorus) Dm G C Am wis tak cobo.. nglalekake F G C Gm C jenengmu soko atiku.. F G C G/B Am sak tenane aku ora ngapusi Dm G C isih tresno sliramu.. C Em umpamane.. kowe uwis mulyo F C G lilo aku lilo.. C Em yo mung siji.. dadi panyuwunku.. F C G aku pengen ketemu.. Am F senajan.. sak kedepe moto.. C tak nggo tombo.. G C kangen jero ning Continue reading

Posted on : by

Via Vallen – Jaga dirimu

(Intro) G D Em Bm D Em D G G D/F# Em D Setahun sudah kau pergi.. C D G D/F# Em Tinggalkan aku.. sendiri.. D Am C D Tanpa dirimu.. sepi hatiku.. G D/F# Em D Rasanya ada yang hilang.. C D G D/F# Em Dari hidupku.. senyummu.. D Am C D Yang selama ini.. warnai hariku.. (Chorus) G D Em Bm Jaga dirimu sayang.. baik-baik disana C G Am D Aku disini akan selalu.. merindukanmu.. G D Em Bm Jaga hatimu sayang.. jagalah cinta kita C G Aku di sini.. kan selalu menanti.. Am D G D Hingga saat engkau kembali.. G Bm Em D Meskipun lelah langkahku.. C D G D/F# Em Jalani waktu.. tanpamu.. Am D Continue reading

Posted on : by

Via Vallen – Selow

(Intro) F A Dm C F A Dm Sudah biasa.. diriku ditinggalkan Gm Di acuhkan dan di campakkan C F Oleh orang yang ku cinta A Dm Menyakitkan.. tapi tak kurasakan Gm Ku pasrahkan semua pada Tuhan C A# Yang telah mengatur semua C F Em Dm Jalanku dan juga jodohku Gm F C Dimanapun.. kapanpun itu.. (Chorus) F Karena ku selow.. sungguh selow.. A Sangat selow.. tetap selow.. Dm Santai.. santai.. Gm C Jodoh nggak akan kemana F Karena ku selow.. sungguh selow.. A Sangat selow.. tetap selow.. Dm Santai.. santai.. Gm C F Ku yakin Tuhan berikan gacoan F Memang sakit hidup tanpa cinta A Ku wanita yang menginginkan lelaki Dm C dan karna hatiku sedang makan derita Continue reading

Posted on : by

Via Vallen – Tresnoku Kepenggak Itungan Jowo

Capo di fret 5 (Intro) C Em F C C Em F G C C Em Mbiyen kowe nate janji F G C Nanging saiki lha kok mbok blenjani C Em Opo.. to sebab’e iki F G C Kowe lan aku ora direstui.. C Em Tresnoku marang sliramu F G C Nganti saiki ora oleh restu C Em Lilo.. aku ra lilo.. F G C Awakmu saiki disanding wong liyo.. (hok’a hok’e..) (Chorus) C F Tresnoku.. kepenggak wong tuwo.. G C Kepenggak mergo itungan jowo C F Lilakno.. kudu tak lilakno.. G C Amergo tresno ra biso dipekso.. (Interlude) F C Dm C F C Dm G C (hok’a hok’e..) (Chorus) C F Tresnoku.. kepenggak wong tuwo.. G C Kepenggak Continue reading

Posted on : by

Via Vallen – Karma

Penyanyi aslinya yaitu GuyonWaton. Capo di fret 3 F G Em Am Ojo salahke aku.. wis nglarani atimu Dm G C Mergo kowe wis nggawe.. tatu sumpah setiaku F G Em Am Ojo salahke aku.. tak pilih ninggalke kowe Dm G C Wolak walek donyo.. kowe keno karmane.. (Intro) F G Em Am Dm G C.. C G Am A Uwis cukup leh ku nggawe kowe nangis Dm G C A Uwis cukup leh ku nggawe kowe tetangis Dm G Em A Senadyan ati iki ora tegel ndelokne Dm G C Ora bakal ku ndilat tresnoku bali neng kowe.. (Intro) F G C.. (Chorus) F G Em Am Ojo salahke aku.. wis nglarani atimu Dm G C Mergo kowe wis Continue reading

Posted on : by

Via Vallen – Kangen Kowe (Sayang 4)

(Intro) Am G C Am G Em Am F G Am Am Am Yen ono adem angin G C Sumripit ngelus pipimu Dm Am Iku tondone kangenku E E Sing tansah nganti ati tekamu Am Am Naliko wayah bengi G C Mripatku ora biso merem Dm Am Mergo kangenku kependem E Tansah pengen nyanding Am Am sak kedep wes marem (Chorus) C Tak jaluk neng kono Em Am Em Kowe sayang tetep dadio lintang Am Em Tansah madangi tresnoku F G C Lan ojo nganti atimu bimbang.. C Lan semono ugo Em Neng kene sayang Am Em tansah dadi kembang Am Em Nebar wangine roso kangen F G C Lan tresno mung kanggo kowe sayang (Interlude) Am G F Dm Continue reading

Posted on : by

Via Vallen – Angin Kangen

Capo di fret 2 (Intro) Am Em Dm Em Am Am Em Dm Em Am.. Am Semilir angin sing dadi saksi F G C Naliko suwe ku ngenteni F G C Bm Am Ademe bengi sing tak rasake Em Am Tambah gawe kangene ati Am Bengi gowoen roso tresnoku F G C Kanggo slirane sing tak sayang F G C Bm Am Udan tolong gowoen banyu moto iki Em Am Roso kangen kepati pati (Chorus) F G C Wes suwe seng tak rasakne F G C Aku seh tetep eling wae F G C Tak sadari ugo tak rumangsani Dm Em Am Opo neng kono kowe wes nduwe ganti Am Saiki piye kabarmu G C Opo seh eling aku F Continue reading

Posted on : by

Via Vallen – Meraih Bintang (Official Theme Song Asian Games 2018)

Capo di fret 3 (Intro) Am F C G Am Setiap saat setiap waktu F Keringat basahi tubuh C Ini saat yang ku tunggu G Hari ini ku buktikan Am Ku yakin aku kan menang F Hari ini kan dikenang C Semua do’a ku panjatkan G Sejarah ku persembahkan Am F Harus fokus satu titik C Hanya itu, titik itu G Tetap fokus kita kejar Am Lampaui batas F Harus fokus satu titik C Hanya itu titik itu G Tetap fokus kita kejar G Dan raih bintang Am Yo yo ayo, yo ayo F C yo yo ayo, yo ayo yo yo ayo G yo ayo yo yo wo oo.. Am Yo yo ayo, yo ayo F C yo yo Continue reading

Posted on : by

Via Vallen – Lamis

Capo di fret 2 C D ude kasihan deh lo G Em bunga yang mekar kini telah layu Am namun percayalah D G karma pasti kan berlaku (Intro) G Em C D G G tukang apus apus Em omonganmu ngedabrus C kowe gawe loro D ra bakal kowe tak percoyo Bm Em yen pengenne uripe mulyo Am D kudu jujur lan galem rekoso C sing penting ati-ati D dadi awake dewe C ora kegowo gengsi D G lan tulus opo anane (Chorus) C D aduh dik cah ayu Bm Em mesakne kowe kena tipu C D tergoda janji manis G sekolah mbenes sing ngemis C D aduh mas kasihan deh lo Bm Em bunga mekar kini telah layu C namun Continue reading

Posted on : by

Via Vallen – Pantai Papuma Dadi Kenangan

(Intro) C Em F G.. C Em Nyawang fotomu F G Kroso kangen atiku C Em Tambah soyo jeru F G Ono ning batinku C Em Aku kelingan nalikane kowe F G Arep lungo ninggalke aku C Ning pasir putih Em tak pendem tresnoku F Nganti kapan sanggup G aku ngenteni tekomu.. (Chorus) C Em Pantai Papuma dadi kenangan F G Tresnoku iki ora bakal ilang C Em Gedene ombak segoro F G Ning laut kidul watu ulo C Em Nggawe atiku soyo nelongso F G Tresnoku iki wes kok gowo lungo C Em Pantai Papuma dadi kenangan F G Tresnoku iki ora bakal ilang C Em Gedene ombak segoro F G Ning laut kidul watu ulo C Em Nggawe Continue reading

Posted on : by