Kumpulan Kunci Gitar Titin Vernanda


Titin Vernanda – Ngadepi Kowe

(Intro) C F Am G F.. C opo kowe ra ngerti.. F sing paling njero ning atiku iki.. Am mung ono kowe.. G D F sing bingung milih aku opo de’e.. C opo isih kurang.. F sabar ngadepi kowe sing tak sayang.. Am tekan kapan.. G D bakal koyo ngene.. F G C mung iso […]

Posted on : by