TEKOMLAKU – Pilihane Wong Tuamu

(Intro) F G Em Am Dm G C G.. C G Am G dino wingi nate dadi saksi.. F G C tresnoku sing ngancani uripmu.. Em wes tak perjuangke Am opo wae tak nehke.. F G nanging kahanane koyo ngene.. C G Am G sepurane ora biso diteruske.. F G C kowe malah lungo ninggalke […]

Posted on : by

TEKOMLAKU – Kebayang Lungamu

(Intro) Em Am F G C Am nalikane kowe lungo ninggal janji F G aku rung iso nompo.. C Am nanging kabeh wis cobo tak tepati.. F G isi sing ning njero ati.. Em A senajan kowe uwis.. main ning mburi.. F G karep ati.. ra pengen ngonangi.. (Intro) C Am F G Em Am […]

Posted on : by

TEKOMLAKU – Menungso Oratoto

(Intro) G D C D Bm Em C D G D G D cerito wingi.. tak tuliske dadi lagu.. C D G mergo kahanane sing marai ngelu.. G angin wengi.. D sing nggregesi njero awak iki C D G D sing marai netes eluh ono pipi.. G D soyo mrene.. soyo suwe aku mbok luwehke […]

Posted on : by