Kumpulan Kunci Gitar Tegar Soekamtohs


Tegar Soekamtohs – Aku Rapopo

Capo di fret 2 (Intro) Am Dm F G Em F Fm huu..woo.. haa.. C Fm amung sepisan Am D urip ning ndunyo iki.. F G kanggo mbuktekno tresnaku.. C Fm panggah tak tompo Am D perlakuanmu sing olo.. F G njero batinku kesikso.. F#m F Em nadyan abot ngertekno.. Am Dm awakmu.. sing tak […]

Posted on : by