Kumpulan Kunci Gitar Selia Meida


Selia Meida – Siji Saklawase (SiLas)

(Intro) F G Em G Am Dm G C C F -Em milih siji saklawase.. Dm G -F ojo nggawe larane ati.. Em Dm -Em gawe susah urip dadi bubrah.. F G C gawe seneng urip dadi mulyo.. Dm G mlaku seng ati ati Em Am ojo nganti lali.. Dm G tresnoku siji kanggo awakmu.. […]

Posted on : by

Selia Meida – Loro Ati

Capo di fret 4 (Intro) F G C G/B Am Dm G C.. C Em seneng mung sedelok F G C marani kowe ning semarang kene Em crito kangen suwe F G C ora ketemu tansah seneng atiku.. Em F G ho..o.. F G nyatane kowe malah mblenjani janji.. C ngomong karo aku G/B A […]

Posted on : by