Kumpulan Kunci Gitar Pepeh Sadboy


Pepeh Sadboy – Nyandingo Neng Aku

Capo di fret 4 (Intro) C Em Am Dm C#m F G Em A Dm G C Em Am ra tau tak angen duweni kowe.. Dm C#m G tombo sing mbok angen lalekno dekne Em sing mbok perjuangno.. A nanging.. lungo karo wong liyo Dm G lilakno.. percoyo ning aku.. C Em Am ra tau […]

Posted on : by

Pepeh Sadboy – Kalah Bondo

Lagu ini dibuat dari kisah nyata penciptanya Capo di fret 2 (Intro) F G Em Am Dm G.. C G/B Am kadang aku mikir.. jeru.. F G C kurang opo aku ning atimu.. Dm G nek karo liyane.. C Am aku mung kalah kandel dompete F G ukuran sayang aku juarane.. C G/B Am njaluk […]

Posted on : by

Pepeh Sadboy – Sambate Ati

(Intro) F G C-G/B-Am Dm G C C G Am sabendino kowe kok ngelarani.. F G C kebangetan nggawe ajure ati.. F ngobong perasaan iki.. Em Am mbek tego mblenjanji janji F opo koyok ngene G C G kowe sing tak tresnani.. C G Am kurang opo kabeh sing tak lakoni.. F G C kurang […]

Posted on : by