Pendhoza – Tulisan Ati

Capo di fret 3 (Intro) C D G Am D.. G D tak tulis ning ati Em Bm nganggo eluh mata iki C G cerito aku ro kowe Am D akeh lika likune.. G D sak bendinane.. Em Bm mesti tak donga-dongake C G ben supoyo awak dewe Am D langgeng selawase.. Em Bm rungakna […]

Posted on : by

Pendhoza – Pengagum Rahasia

(Intro) G D/F# Em D G D/F# Em D G G D/F# tratapan atiku naliko Em D koe liwat ning ngarepe mata C Bm rasa iki dadi ra karuan A D nyawang koe sing ayu tenan.. G D/F# saben bengi kegowo ngimpi Em D esemmu sing manis ngayemke ati C Bm gawe aku pengen kenal […]

Posted on : by

Sandios Pendhoza – Seko Opo Atimu

Capo di fret 2 (Intro) C D B Em C D G G Am Dalane cerito aku ro koe Em D Wis akeh tantangane G Am Urip bareng karo koe Em D Mesti ono godane.. G Am Nanging koe mesti sabar Em D Dinggo aku atimu jembar G C Ora mundur nggonmu nandur Em D […]

Posted on : by

Pendhoza – Menyambut Lebaran

Capo di fret 4 (Intro) F G Em Am F G C.. C Em Am bulan ramadhan uwis teko F G C wis kewajibane nindakke poso Dm Em Am kudu iso nahan hawa lan nafsu F G C luwih sabar mboten pareng nesu-nesu.. C Em Am ayo podo golek ganjaran F G C mangkat tarawih […]

Posted on : by

Mergo Enak X Pendhoza – Mantan Dadi Manten

Capo di fret 2 (Intro) C G Am G F Fm C G Am G tulung percoyo wae kuwi jodomu.. F sing bakal ngancani uripmu G sing bakal njogo atimu C G Am G aku ikhlas nompo kasunyatan iki.. F sing penting bungah atimu G sing penting suci niatmu F G rasah tok piker getun […]

Posted on : by

Pendhoza – Demi Kowe

Capo di fret 3 (Intro) Am F G C E Am F G C.. C Em dik aku bali.. arep nepati janji F G C tak jaluk kowe ra ngapusi.. C Em lungaku wingi.. amung golek rejeki F G C tak buktekke kowe ojo mbedo ati.. F wes seprene suwene C aku lungo ninggal kowe […]

Posted on : by

Pendhoza – Ulat Peteng

Capo di fret 1 (Intro) G D C D G G ayo ngguyu sing sumringah D ojo gawe atimu susah C G D jelasno to karepmu ojo mecucu.. G ora tau iso ngguyu D opo meneh mesem ro aku C ulat peteng sak bendina G D kui sing tak tompo.. G saben dolan karo koe […]

Posted on : by

Pendhoza – Salam Mesin Kanan

(Intro) G D C D G D G Ngene wae wes seneng, ah aku uwes bungah D Urep raksah sepaneng, ojo di gawe susah C Ayo rame-rame numpak vespa ro kancane G D Keliling kota nikmati suasana santai G Satu vespa sejuta saudara D Motor tua, aku wani nggaya C Tampil modis, kami tetap eksis […]

Posted on : by

Pendhoza – Mulut Sales

(Intro) C G F C G C G Dasare mulut sales, omongane luwes F Kau buat aku tertipu C dengan omongan manismu F Aduh sayang (sayang) C seribu sayang (seribu sayang) G F C Manis wajahmu, tapi pahit omonganmu C Uwes dadi korban aku dinggo bancaan G Pancene kowe tegel tenan F Ra nganggo ati, […]

Posted on : by

Pendhoza – Aku Cah RX King (feat. Agung Pradanta)

C D Yo wis ben kadang Em D C bojoku muring-muring C D G sing penting aku mangkat touring.. (Intro) G C G C G C D G D Ojo Kok pikir Em Bm Dumeh motorku banter C G Seneng mbleyer-mbleyer Am D Kau cap wong ra bener.. G D Memang Tingkahku Em Bm sedikit […]

Posted on : by

Pendhoza – Di Gawe Penak (Bojo Galak 2)

Am F Rasah dipikir duwe bojo sing galak C G Urip mung sepisan mending digawe penak Am F Kudu kuat atine wani nanggung bebane C G Kabeh dilakoni yen wes ngene dalane (Intro) Am F C G Am F C G Am F Asem rasane kecut, Gula rasane legi C G Kabeh uwes kebacut, Yo […]

Posted on : by