Pendhoza – Demi Kowe

Capo di fret 3 (Intro) Am F G C E Am F G C.. C Em dik aku bali.. arep nepati janji F G C tak jaluk kowe ra ngapusi.. C Em lungaku wingi.. amung golek rejeki F G C tak buktekke kowe ojo mbedo ati.. F wes seprene suwene C aku lungo ninggal kowe F G C adoh paran yo mung dinggo kowe.. (Chorus) Am F aku lilo adoh omah adoh wong tuwo G C E demi kowe ben supoyo tetep mulyo.. Am tresnaku ra bakal ilang F senajan adoh paranku G C setiaku karo kowe tekan matiku.. Am aku lungo ra ngilang nanging mergo kahanan F aku ora ngapusi bakal tak perjuangkan C mikir masa depan karo golek Continue reading

Posted on : by

Pendhoza – Ulat Peteng

Capo di fret 1 (Intro) G D C D G G ayo ngguyu sing sumringah D ojo gawe atimu susah C G D jelasno to karepmu ojo mecucu.. G ora tau iso ngguyu D opo meneh mesem ro aku C ulat peteng sak bendina G D kui sing tak tompo.. G saben dolan karo koe D stelmu rupo mbesengut C D G opo duwe masalah ning ngomah G tak takoni ra dijawab D di guyoni malah nesu C D G opo pancen genah due masalah.. C G ojo ngaca rupamu ning banyu butheg C D ben rumangsa sliramu mung gawe bunek.. (Chorus) G ayo ngguyu sing sumringah D ojo gawe atimu susah C G D jelasno to karepmu ojo mecucu.. Continue reading

Posted on : by

Pendhoza – Salam Mesin Kanan

(Intro) G D C D G D G Ngene wae wes seneng, ah aku uwes bungah D Urep raksah sepaneng, ojo di gawe susah C Ayo rame-rame numpak vespa ro kancane G D Keliling kota nikmati suasana santai G Satu vespa sejuta saudara D Motor tua, aku wani nggaya C Tampil modis, kami tetap eksis G D Solidaritas ala anak sekuteris C D Em D Ra peduli semua omongan orang.. C D seng penting bareng-bareng G njogo kedamaian.. (Chorus) G C D Lalalala begitu indah urepku.. Bm Em Mergo aku nduwe vespa C D Sing nggawe bahagia.. G C D Dimanapun kita selalu berkawan Bm Em Tetep njogo seduluran C D Salam mesin kanan.. G D tak habis di telan Continue reading

Posted on : by

Pendhoza – Mulut Sales

(Intro) C G F C G C G Dasare mulut sales, omongane luwes F Kau buat aku tertipu C dengan omongan manismu F Aduh sayang (sayang) C seribu sayang (seribu sayang) G F C Manis wajahmu, tapi pahit omonganmu C Uwes dadi korban aku dinggo bancaan G Pancene kowe tegel tenan F Ra nganggo ati, ra duwe perasaan C Mbok gawe uripku iki soyo berantakan F Semua omonganmu kuwi gombal mukio C Kata manismu terlahir mung gawe aku cidro G F Getun tak roso, ra iso tak terimo C Aku tok apusi, atiku loro (Chorus) C G Dasare mulut sales, omongane luwes F Kau buat aku tertipu C dengan omongan manismu F Aduh sayang (sayang) C seribu sayang (seribu sayang) Continue reading

Posted on : by

Pendhoza – Aku Cah RX King (feat. Agung Pradanta)

C D Yo wis ben kadang Em D C bojoku muring-muring C D G sing penting aku mangkat touring.. (Intro) G C G C G C D G D Ojo Kok pikir Em Bm Dumeh motorku banter C G Seneng mbleyer-mbleyer Am D Kau cap wong ra bener.. G D Memang Tingkahku Em Bm sedikit agak serem C G Tapi dalam hati Am D tetap baik hati.. G Aku iki bocah King G Aku iki seneng touring Em Seneng golek sedulur Em Ora seneng gawe udur Am Ini lagu dari kita Am dari teman-teman semua D Mari bersama mempererat D persaudaraan kita Am Kadang di uring-uring C ra oleh mangkat touring G Ra tak gagas aku ngeslah Em motor langsung Continue reading

Posted on : by

Pendhoza – Di Gawe Penak (Bojo Galak 2)

Am F Rasah dipikir duwe bojo sing galak C G Urip mung sepisan mending digawe penak Am F Kudu kuat atine wani nanggung bebane C G Kabeh dilakoni yen wes ngene dalane (Intro) Am F C G Am F C G Am F Asem rasane kecut, Gula rasane legi C G Kabeh uwes kebacut, Yo kudu dilakoni Am F Saking sabare aku ngadepi kelakuanmu C G Senengane nesu-nesu ro aku ngajak padu Am F Tetapku sayang aku bertahan C Senajan bojoku galak G tak akan ku tinggalkan Am F Tetep syukuri wae trimo opo enenge C G Mungkin iki dalane kowe sing dadi jodone (Reff) Am F Rasah dipikir duwe bojo sing galak C G Urip mung sepisan mending digawe Continue reading

Posted on : by

Pendhoza – Pokemon (Pokoke Move On)

(Intro) C G Am Em F C Dm G C G mas aku njaluk F C sing gede pangapuramu Am Em sejatine aku F G isih tresno awakmu.. C G tak akoni F C pancene aku sing kleru Am Em ojo lungo kangmas, F G pancen aku sing salah C cukup semene wae G anggonku ngrasakke F ngrasake sliramu C sing malah soyo nyepeleke Am jare tresno aku Em lha kok aku mbok sio-sio F polah sak penakmu G gawe atiku tambah gelo C kangmas dudu maksudku G gawe gelo atimu F pancen iki salahku, C aku sing ninggal awakmu Am netes eluh iki Em mergo kangen marang kowe F opo kowe ngrasakke G opo sing tak rasakke.. (Chorus) C Continue reading

Posted on : by

Pendhoza – Konco Tegel

Em C pancene kowe kuwi konco kentel D nanging ngopo bojoku Bm tok sleding sleding sleding tekel (Chorus) Em C pancene kowe kuwi konco kentel D Bm nanging ngopo bojoku tok sleding tekel Em C ora mikir yen aku seneng tenanan D Bm lha kok kowe sing kedanan Em jur mbok pangan di belakang C tanpo kondo kowe lungo malah lungo ro bojoku D hei dasar konco ra payu sifatmu kok ora mutu Bm ning ngarepku kuwi apik jebul bojoku mbok bribik Em opo ra ono sing liyo nganti bojoku meh tok pek C wedoke yo ora mutu modal lambe ita itu D kowe minggat ro koncoku, ngakune karo ibumu Bm dilalahe aku ngerti ning ngarepe moto iki Em jebule Continue reading

Posted on : by

Pendhoza – Sabar Kelara Lara

Capo di fret 1 (Intro) Em C G D Em C G D Em C sabar kelara-lara G D amergo sliramu lungo Em C raiso tepa slira, G D kowe lungo ro wong liyo Em C sabar kelara-lara G D amergo sliramu lungo Em C raiso tepa slira, G D kowe lungo ro wong liyo Em C opo aku iki.. G D ora sugih banda Em C yen kui alesanmu, G D Em aku ikhlas lan nerima Em C yen kelingan sliramu G marake sirah ngelu D koe nglungani aku Em pisah marang awakku C lunga tanpo alesan, G gawe aku kelaran D dasare koe payu Em opo pancen gampangan C dalan tresnaku bundet, G pikiranku wes ruwet D mending Continue reading

Posted on : by

Pendhoza – Bojo Galak

Capo di fret 2 (Intro) G D Em D C G Am D G D Em D Wis nasipe kudu koyo ngene Am E D Nduwe bojo, kok ra tau ngepenakke Bm E D E Seneng muring omongane sengak C D G Kudu tak trimo bojoku pancen galak G D Em D Sakbendino rasane ora karuan Am E D Ngrasakke bojoku sing ra tau perhatian Bm Nanging piye maneh E Am atiku wes kadung tresno C D G Senajan batinku ngampet ono njero dodo (Chorus) G D Yo wis ben, nduwe bojo sing galak Em D Yo wis ben, sing omongane sengak C G Seneng nggawe aku susah C D Nanging aku wegah pisah G D Tak tompo, nganggo tulus Continue reading

Posted on : by

Pendhoza Feat. Via Wonsa – Mending Pedot

(Intro) G D G.. G D janji janji janji marang awakku Em Bm nyatane mung palsu palsu seko lambemu C G sakjane aku ngerti koe kuwi mung ngapusi D nanging opo awak iki.. G D iseh tresno setengah mati G aduh puyeng sirah iki (sirah iki) D mubeng ra karuan mikirke koe cah ayu (cah ayu) Em sing nggawe pikiran ning ngopo kok koyo ngene Bm mbendino tok sepeleke.. C opo ora mikir koe ki sing tak tresnani G opo uwes lali koe ki sing tak enteni D nanging kabeh janji kui wis ora terbukti D mung nglarani ati G D pasrah karo sang Illahi G wes cukup, cukup, cukup D anggonmu leh sandiworo Em nek pancen ra tresno, tresno Continue reading

Posted on : by