Kumpulan Kunci Gitar Overall


Overall – Rasepele

Capo di fret 2 (Intro) F G C Am Dm G C F G C Am Dm G C G C G Am tresno.. sing ning njero dodo.. Dm G C C7 kowe.. sing wis tak percoyo.. F G nanging kabeh kuwi wis koyo C G/B Am langit lan bumi.. Dm G C G adoh.. […]

Posted on : by

Overall – Rasah Bali Aku Wes Ora Sudi

Capo di fret 3 (Intro) G Em G D Em -D C Cm G.. G C G naliko awakdewe bebarengan G C G sabendino rasane wegah kelangan Em E nanging roso tresnoku Am engkau sia-siakan.. C D nyatane kowe nggolek kesempatan.. G C G loro ati ngerti kowe ning mburiku.. G C G eling crito […]

Posted on : by

Overall – Kudu Kuat Ati

Capo di fret 5 (Intro) C Fm C Fm Em Am Dm G.. C Fm C kabeh.. uwes tak lakoni.. C Fm C kabeh.. uwes tak turuti.. Em Am Dm mugo.. kowe bakal ngerteni.. G aku sayang kowe.. C Fm C kudu.. sabar le ngadepi.. C Fm C kudu.. kuat batin iki.. Em Am Dm […]

Posted on : by

Overall – Cah Ayu

Capo di fret 2 F G Em Am mugo.. dadi pelengkapku Dm G C senadyan slirahmu ora dadi karepku.. (Intro) F G C Am Dm G C F G C Am Dm G C G F G pisan ketemu.. slirahmu.. C wes gawe nyaman atiku.. Am Dm ndelok koe.. mesem ngguyu.. G C G wes […]

Posted on : by