Om Wawes – Kembang Lambe

Em Bm Kowe.. wes janji bakal nyawiji -A#m Am D G Senadyan aku koyo ngene uripe.. Em Bm Kowe.. wes janji bakal ngerteni C D G D Jebul Kowe dadi kembang lambe.. G Bm Cincin kawin seng ono neng tanganmu.. Em Bm Tondo tresnoku marang sliramu Am Em Teges roso iki naliko kelingan janji F D sehidup semati nanging opo bukti.. G Bm Angin segoro seng bakal dadi seksi Em Bm Gede roso tresnoku marang sliramu Am Em Loro ati iki mergo Kowe ninggal janji F D sehidup semati nanging opo bukti.. (Intro) C D G (Chorus) Em Bm Kowe.. wes janji bakal nyawiji Am D G Senadyan aku koyo ngene uripe.. Em Bm Kowe.. wes janji bakal ngerteni C Continue reading

Posted on : by

Om Wawes X GuyonWaton – Penak Konco

Capo pada fret 1 (Intro) Am G F Em F-G-Am G F -Am G C C C G/B Am Bedo ra nemu dalane A Dm G Karo kowe aku rak ono bahagiane F Em A Timbang gelo.. mung disio-sio Dm Ra sah digawe dowo crito iki G C C Tresno ra bakal iso nyawiji.. C G/B Am Abot kesel sing ngrasakne A Dm G Karo kowe anane ming rame wae F Em A Soyo ajur.. polahmu soyo ngawur Dm Mikir awakmu dewe, karepmu dewe G C Tanpo kelingan janji awale.. Am G Pancen iki udu jodone F C -G/B Ra sah di peksake Am Em Kabeh iki wes ono dalane F Percoyo wae.. G Gusti mboten nate sare.. (Chorus) C Continue reading

Posted on : by

OM Wawes – Keno Godho

(Intro) Am G F G C G F Em Dm G C G C Am wengi kang dadi seksi F G netes deres.. eluhku ning pipi C Am nyeri.. roso ning ati.. F G ngerti kowe.. mblenjani janji C G nglarani ati.. Am Em nanging aku iso sabar lan nerimo Dm mergo gede roso tresnaku G ning sliramu.. (Chorus) F wes terus-terusno G anggonmu ngapusi aku Em wes terus-terusno A anggonmu nglarani aku Dm aku wes nepati janji G C setiaku marang sliramu.. F aku wes nyobo nrimo G ngampet loro neng njero dodo Em aku wes nyobo lilo A mergo wes kebacut tresno Dm ora nyongko, ora ngiro G C G kowe keno godho lanang lio.. (Interlude) C Em Continue reading

Posted on : by

OM Wawes – Tetep Neng Ati

Capo di fret 5 (Intro) C Em Am A Dm G C Em Dm G.. C Em Am A Banyu tibo.. seko langit Dm G dadi seksi setyoku mung kanggo kowe Em Am Sing neng atiku.. Dm ra bakal iso ilang.. G C senadyan kowe nglarani aku.. Em Am Sak tenane atiku loro.. A Dm nanging gede tresno iki G luweh seko cidro Em A Janjimu.. neng aku Dm wes tak rasakke wae G C kuwi kabeh mergo kowe.. (Chorus) F G Em Aku iseh tresno kowe Am Dm nganti tekan esok kapan G C sliramu tetep neng atiku F G Senadyan kowe Em Am ora iso dadi sing tak karepke Dm G C nganti mati, kowe tetep neng ati.. Continue reading

Posted on : by

OM Wawes – Koe Lungo

Capo di fret 4 (Intro) C G Am Em F Fm C G C G Selamanya kau yang terindah, Am Em dalam hidupku.. F Fm C G Takkan ada waktu dalam kehampaan C G -G# Am Selamanya ku mencintaimu, Em aku bersumpah.. F Fm C C7 Tak ada kesedihan dan air mata (Chorus) F G Koe.. lungo.. Em Am malah rabi karo wong liyo Dm Tangise batin G C C7 roso nelongso coba tak tompo F G Em Am Aku.. loro.. mergo kebacut tresno Dm Coba tak tompo G C G coba tak trimo kanti legowo (Interlude) C G -G# Am Gm -C F Fm C G C G Selamanya kau yang terindah, Am Em dalam hidupku.. F Fm C Continue reading

Posted on : by

OM Wawes Feat. Ayu Yuliana – ilang Roso

(Intro) F G E Am Dm G C C Dm biyen tresnaku setengah mati G C tak patri neng atiku iki Am A Dm cahyamu seng paling tak trenani G ninggalke loro neng ati C kowe mblenjani janji C Dm biyen bener tak jogo atiku G C biyen bener tak jogo tresnaku Am A Dm aku percoyo marang sliramu G nepati janji setiamu C ora ninggalke aku F G ra butuh welasmu E Am ra butuh tangismu Dm G C aku iso nggawe kowe luwih loro (Chorus) F G Em A rontok ati iki.. nibani batinku Dm G C ilang roso ninggalke tatu neng atiku F G Em A loro ati iki.. kelingan janjimu Dm G rosoku wes lali.. rosoku Continue reading

Posted on : by

OM Wawes – Kebacut Tresno

(Intro) G C G C G C -Em Naliko aku nemu roso tresno Am D marang sliramu nglakoni crito G urep tansah nyawiji Bm marang sliramu sing ono ning ati Am nanging atimu wes ono D sing nduweni.. (Chorus) Em Bm aku kebacut tresno marang sliramu C G D nalikane sliramu ono neng a..ku Em Bm aku keloro loro kudu lungo C Am D raiso mendem roso terus nelongso G aku trimo lungo.. Em Bm wes tak lilak-lilakke kowe C G D wes tak ikhlas-ikhlaske kowe Em Bm wes tak lalek-lalekke kowe C Am D yen wes dalane kudu kuat atine G kudu kuat atine (Interlude) Em Bm C D G G C trenyuh atiku yen eleng janjine Am D Continue reading

Posted on : by