GuyonWaton – Tibo Mburi (Cover Ndarboy Genk)

(Intro) C D F Fm C C D Aku dewean.. ning dalan prapatan F Fm C sak wis’e kowe ngajak bubaran.. C D senajan loro.. nanging kudu tak trimo F G C C7 mugo wae sing apik nggo kowe.. F G Em Am Sak tenane atiku durung iso nerimo Dm G C C7 kowe gandeng karo uwong liyo.. F G Em Am kowe ora ngrasakke sing tak rasakke Bb G sing penting kowe bahagia aku gampang.. (Chorus) C Dm E Am Duh Gusti.. paringono aku kuat ati F C Dm G mugo mugo oleh ganti sing luwih gemati C Dm E Am elingo.. mugo kowe ora dadi gelo.. F C Dm G C mergo gelo lan kuciwo tibone ning mburi Continue reading

Posted on : by

Klenik Genk X Ndarboy Genk – Manut Dalane

(Intro) C Em Am F G C Em Am Rumangsane.. aku ora nduwe ati F G Sak penakmu dewe leh mu nglarani C Em Am Rumangsane.. aku ora nduwe roso F G C Kowe tego rabi karo wong liyo.. F G Em Am Wis tak cobo.. aku ngilangi roso Dm G Tresno iki.. nglaleke janji C Sing wis tok blenjani.. (Chorus) F G Em Gusti.. ajeng pripun maleh.. Am Dm Yen iki sampun takdire G C kulo manut dalane.. F G Em Am Gusti.. kulo namung manungso.. Dm G C Sing sagete namung katah dedongo.. (Interlude) Am Em F G C G C Em Am G Sudah berulang kali ku bertahan.. F C Dm G Berjuang dinggo tekan ning bebrayan Continue reading

Posted on : by