Kumpulan Kunci Gitar Ndarboy Genk


Ndarboy Genk – Ajur

(Intro) C CMaj7 C7 F.. Dm G Em Am Bb G.. C G Am Em ku dengar.. cerita buruk tentangmu F Dm G tapi.. ku tak percaya.. C G Am Em hatiku.. tlah buta mencintaimu F Dm G terus kau sakiti.. aku tak peduli.. Dm Em segala kesalahanmu.. F G C telah ku maafkan.. Dm […]

Posted on : by

Ndarboy Genk – Ojo Nangis

(Intro) C F -G Am G Em Am Em Am Dm G.. C F mbiyen mbok perjuangke G F Em saiki mbok sia.. siake.. A Dm aku sing slalu ono pas kowe loro.. F G F-Em-Dm-C G pas kowe durung sopo-sopo.. C F aku wis jogo ati.. G F C kowe dolanan neng.. mburi.. A […]

Posted on : by

Ndarboy Genk – Lintang Sewengi

Capo di fret 4 (Intro) C F G C G/B Am G Dm G.. C -G/B Am yen ono salah ning uripku.. -G F G C kulo nyuwun pangapuramu.. E aku seh pengen lanjut Am G senajan wis kebacut.. Dm G Dm G tak akoni aku sing luput.. C -G/B Am udan, udano sing gede.. […]

Posted on : by

Ndarboy Genk – Kadung Jeru (feat. Ajeng Sereal)

(Intro) C Fm C E Am-G-D G.. C Fm C aku wis kadung jeru.. E Am G D karo kowe sing ngapusi aku.. G mbalik mbek mantanmu.. C Fm C pancen wis nasibku.. E Am G D mung dadi pelampiasan nafsu.. Fm G C ben deknen balikan mbek awakmu.. Am F jaremu pengen lali.. G […]

Posted on : by

Ngawi Nagih Janji – Denny Caknan X Ndarboy Genk

(Intro) C G Am G F Fm.. C F kowe mbiyen, ngomong tresno.. G C -G/B janji rabakal ngeliyo Am jare pun manteb atimu Dm G F G bakal ngenteni baliku.. C F siseh wetan kartonyono.. G C -G/B aku pamit bablas lungo Am Dm pandongamu sing tak jaluk.. F G aku.. bakal mantuk.. Em […]

Posted on : by

Ndarboy Genk – Klodran Dadi Kenangan

Capo di fret 2 (Intro) C E Am Em F G C Dm ora gampang aku ngelaleke G C -G/B kadung akeh kenangane.. A Dm dalan jembar sing tak lewati sepi.. F G C G ora ono kowe sing ngancani.. C prapatan klodran Dm aku nangis pinggir ndalan.. G C -G/B naliko kelingan kowe ngajak […]

Posted on : by

Ndarboy Genk – Tak Kan Berpisah

🎸 chord sudah disederhanakan Capo di fret 2 (Intro) G C Em D C.. G Bm bengi iki aku kelingan.. Dm E Am pertama kali dewe kenalan.. Cm Bm Em niatku arep tak gawe pelarian Am D G soyo suwe.. aku ngeroso nyaman.. G Bm ora gampang ngadepi aku.. Dm E Am ra gampang ngerteni […]

Posted on : by

Ndarboy Genk – Salah Pilih

Capo di fret 4 (Intro) C Fm C Am G D G.. C Fm C jaremu.. aku siji sijine.. -G/B Am A Dm F sing bakal mbok tresnani sak lawase.. G nanging opo bukti.. Em Am kabeh mung sewates janji.. Dm G C G nyatane ono sing liyo ning mburi.. C Fm C yen pancen […]

Posted on : by

Ardha X Ndarboy Genk – Kembang Mawar (Kagem Alm. Didi Kempot)

(Intro) Am B E F E Dm Am D#m E E Am Dm u..udan.. udan sing tak enteni.. E Am kanggo nutup eluhku sing mili.. Dm dudu klambi anyar.. Am sing tak caoske njenengan B nanging kembang mawar E sing tak tabur ning sarean.. (Intro) Dm F E Am Dm a..ambyar.. atiku kerungu kabar E […]

Posted on : by

Ndarboy Genk – Mboten Saget Sungkem

(Intro) C C-Bm-Am Dm F G C.. C roso kangen sing kudu tak pendem F G C bodho iki mboten saget sungkem Am Dm taseh katah salah luput lan dosaku F G C bapak ibu ngapuranen aku.. (Intro) F G C sopo wong sing atine ra sedih F G C bodho iki aku ora mulih.. […]

Posted on : by