Ndarboy Genk – Tak Kan Berpisah

🎸 chord sudah disederhanakan Capo di fret 2 (Intro) G C Em D C.. G Bm bengi iki aku kelingan.. Dm E Am pertama kali dewe kenalan.. Cm Bm Em niatku arep tak gawe pelarian Am D G soyo suwe.. aku ngeroso nyaman.. G Bm ora gampang ngadepi aku.. Dm E Am ra gampang ngerteni […]

Posted on : by

Ndarboy Genk – Salah Pilih

Capo di fret 4 (Intro) C Fm C Am G D G.. C Fm C jaremu.. aku siji sijine.. -G/B Am A Dm F sing bakal mbok tresnani sak lawase.. G nanging opo bukti.. Em Am kabeh mung sewates janji.. Dm G C G nyatane ono sing liyo ning mburi.. C Fm C yen pancen […]

Posted on : by

Ardha X Ndarboy Genk – Kembang Mawar (Kagem Alm. Didi Kempot)

(Intro) Am B E F E Dm Am D#m E E Am Dm u..udan.. udan sing tak enteni.. E Am kanggo nutup eluhku sing mili.. Dm dudu klambi anyar.. Am sing tak caoske njenengan B nanging kembang mawar E sing tak tabur ning sarean.. (Intro) Dm F E Am Dm a..ambyar.. atiku kerungu kabar E […]

Posted on : by

Ndarboy Genk – Mboten Saget Sungkem

(Intro) C C-Bm-Am Dm F G C.. C roso kangen sing kudu tak pendem F G C bodho iki mboten saget sungkem Am Dm taseh katah salah luput lan dosaku F G C bapak ibu ngapuranen aku.. (Intro) F G C sopo wong sing atine ra sedih F G C bodho iki aku ora mulih.. […]

Posted on : by

Ndarboy Genk – Gusti Kulo Angkat Tangan

Capo di fret 6 F G Am aku ikhlas.. tulus lahir batin.. Dm arep tak oyak’o.. G C mung biso nangis neng batin.. F G C aku ikhlas.. ikhlas temenan.. Am F yen kudu pisahan.. G C Gusti kulo.. pun angkat tangan.. C G Am Gusti Pangeran kulo.. pun angkat tangan F C/E Dm G […]

Posted on : by

Emoh Sing Liyo – Ndarboy Genk X Hanna Monina

Capo di fret 3 (Intro) C G F G C minum Oskadon SP C-Bm -Am F sayang sekarang kamu dimana Am F janji jemput aku pulang kerja C G bosen aku nunggu lama.. G Am kok nggak datang-datang juga Am G sampek sakit pinggang pegel linu Am G Am E-E nunggu datangnya kamu.. C-Bm -Am […]

Posted on : by

Ndarboy Genk – Jogja Semarang PP (feat. Resa Lawang Sewu)

Song Writter : Hendra Kumbara & Daru (Ndarboy Genk). Capo di fret 5 (Intro) C G Am Em F C Dm G.. C G tak lakoni abote.. Am Em Jogja Semarang PP.. F C snajan dalan menggak menggok Dm G tresnaku ra bakal mogok.. C G turut ndalan cekelan.. Am Em headset siji barengan.. F […]

Posted on : by

Ndarboy Genk – Sing Tenang

(Intro) C G/B Am Em F Fm G.. C G aku pamit ora bali Am Em lungaku golek rejeki Dm A aku kerjo golek upo Dm G ora neko-neko.. Em Am rasah mikir aku.. Em Am tenangno pikirmu Dm bakal tak bukteke G C ora ono liyane.. (Chorus) Gm C F panas udah tak terjang […]

Posted on : by

Ndarboy Genk – Wong Sepele

(Intro) C Fm C Fm Am G F G C G/B Am Em duh abote, kahanane uripku F C kudu nandang loro Dm G Dm G dipandang sesisih moto.. C G/B Am Em yen takdire, kudu dikuat-kuatke F C aku mung wong sepele Dm G kudu kuat atine.. Am kadang pingin ngeluh Em naliko kentekan […]

Posted on : by

Ndarboy Genk – Baik Baik Saja

Capo di fret 5 (Intro) C G Am Em F G C F C C timbang kowe.. G Am Em ora iso ngerti kahanane F G C Fm mending adewe bubar wae.. C soyo suwe.. G Am Em aku berjuang dinggo bertahan F G C trimo ngalah, aku nyerah kudu pasrah.. Em nangis aku nangis […]

Posted on : by

Ndarboy Genk – Wong Perantauan

(Intro) G Dm Am Cm G G Dm pancen ora gampang koyo seng mbok sawang Am Cm aku kerjo lungo adoh neng perantauan Bm Em Am mugo-mugo Gusti ngijabahi kabeh D G sing tak karepati.. G Dm pancen ora nyono uripku neng kuto Am Cm kerjo abot neng kene karep urip mulyo Bm Em Am […]

Posted on : by