Lala Rosa – Siro Selawase

Capo di fret 2 (Intro) C Bm Am D.. G C G aku percoyo.. semono gedene tresno.. Am C D wes tinandur sak tulusing roso.. G C G marang sliramu.. sigaran separo nyawaku.. Am C D parane dalan perjuanganku.. C Bm raono padan tresno sing liyane.. C G D mung siro tresnaku siji sijine.. C […]

Posted on : by