Klenik Genk X Ndarboy Genk – Manut Dalane

(Intro) C Em Am F G C Em Am Rumangsane.. aku ora nduwe ati F G Sak penakmu dewe leh mu nglarani C Em Am Rumangsane.. aku ora nduwe roso F G C Kowe tego rabi karo wong liyo.. F G Em Am Wis tak cobo.. aku ngilangi roso Dm G Tresno iki.. nglaleke janji C Sing wis tok blenjani.. (Chorus) F G Em Gusti.. ajeng pripun maleh.. Am Dm Yen iki sampun takdire G C kulo manut dalane.. F G Em Am Gusti.. kulo namung manungso.. Dm G C Sing sagete namung katah dedongo.. (Interlude) Am Em F G C G C Em Am G Sudah berulang kali ku bertahan.. F C Dm G Berjuang dinggo tekan ning bebrayan Continue reading

Posted on : by