JonoJoni – Jerite Ati

Capo di fret 3 C D Bm Em sayang.. rungokno jerite ati iki C D G aku ra lilo, awakmu karo wong liyo.. C D Bm Em sayang.. ojo sampek berpaling hati.. C D G aku ra bakal, iso urip tanpo sliramu.. (Intro) C D Bm Em C D G C D Bm Em C […]

Posted on : by

JonoJoni feat. Nurbayan – Tak Dongakno

Capo di fret 5 Am tak dongakno ( tak dongakno ) G mugo mugo ( mugo mugo ) F E Am pacarmu enggal kapundut sing Kuoso.. Am tak dongakno ( tak dongakno ) G liyo dino ( liyo dino ) F E Am kowe lan aku iso nyambung cerito.. (Intro) Am G F E Am […]

Posted on : by

JonoJoni – Tak Lockdown Tresnane

C D dan aku masih disini Bm Em menunggumu kembali C D G dan berharap hujan pergi.. G D Em Bm wes suwe.. aku ngenteni C G nganti seprene nanging Am D ra bali bali.. G D Em Bm kesuwen.. embuh kelalen C G nglayung tresnoku nganti Am D kegowo impen.. C D G sayang.. […]

Posted on : by