Kumpulan Kunci Gitar James AP


James AP – Miluo Isun

(Intro) Am F G F Em Dm E.. Am F ning njerone ati.. G C yo mung riko siji.. Dm sing kiro keganti.. E masiyo wadon sing siji.. Am F isun milih riko.. G C dadi wong sun pujo.. Dm ati isun nong riko.. E sing kiro kanggo wong liyo.. (Chorus) Am F miluo isun.. […]

Posted on : by

Syahiba Saufa feat. James AP – Tak Lilo Lungamu

Capo di fret 3 (Intro) Am G Em F Dm F E Am G Em F Dm F E Am Dm langit mendung sing dadi saksi.. G C trenyuh rasane nelongso ning ati.. F Dm naliko pupus tresno iki.. E ra ngiro wis nduwe ganti Am E sliramu sing tak tresnani.. Am Dm pancene abot […]

Posted on : by

Syahiba Saufa feat. James AP – Kuat Ati

Ciptaan : Sigit Priyono Capo di fret 2 (Intro) C F Dm G.. C G Am sayang sing tak suwun mung pangapuramu.. Dm G dudu karep ati iki.. ninggalke sliramu.. Em Am sayang lungaku ora bakal keliyo tresno.. Dm G mendem roso senajan atiku loro.. (Intro) G.. C G Am sayang maafkan orang tuaku.. Dm […]

Posted on : by

James AP – Sampeyan

(Intro) C G/B Am F C G/B Am -G F Am G F sampeyan.. sing tak.. demeni.. Am G F -Em sampeyan.. sing tak sayangi.. Dm yo mung sampeyan.. F Am nong njero.. ati iki.. Dm yo mung sampeyan.. G F G sing paling.. ta tresnani.. (Reff) C G sampeyan.. yo mung sampeyan.. Am Em […]

Posted on : by

James AP – Tak Titipno Kowe

(Intro) C G/B Am F C C G/B Am F G C C G/B Am ibarate waktu bisa diputar F G aku emoh dadi sahabatmu.. Em sing mung dadi tempate Am tangis lan curhatmu.. F G C ra pernah ono welas ning atimu.. C G/B Am aku yo pengen ngrasake koyo liyane.. F G nduwe […]

Posted on : by

James AP – Pisah

(Intro) Am F G.. Dm F Em E Am F G.. Dm F Em E Am F G kelendi isun.. biso percoyo.. Dm F G kadung nyatane.. mertanggung welase.. Em F isun sabari.. lan isun imbangi.. G Em Am tapi tetep baen riko ngapusi.. Am F G ulihe isun.. kari mati matian.. Dm F G […]

Posted on : by

Syahiba Saufa feat. James AP – Tiwas Dadi Koran

(Intro) Am Em F Em Am Em F G Am Am Em Am dudu welas isun hang ilang.. F G C ugo using niat nggo memengan.. Am Em Am mugo riko biso nerimo.. F G Am sun gedigi mergo jarak misahno.. Dm Am dudu dunyo hang sun butuhno.. F Em Am mung sesandingan hang isun […]

Posted on : by

Syahiba Saufa feat. James AP – Tanpo Suworo

F G susahe ambi isun Em Am senenge nyang wong liyo F G Am sing mikir.. isun.. keloro.. F G tangise ambi isun Em Am unyike nggo wong liyo F G Am tanpo suworo riko ngadoh.. F G Am tanpo suworo riko ngadoh.. (Intro) F G Em Am Dm E Am Em F C semene […]

Posted on : by

Syahiba Saufa feat. James AP – Bedo

chord dibawah ini yang versi -> ini. kalo versi yang -> ini, gak perlu pakai capo. Capo di fret 1 (Intro) Em D C D Em Em D C D Em.. Em D seumpamane.. riko magih ring kene.. C Em sing bakale sun dadi gedigi.. Em D mangan sing keroso.. paran paran.. C B Em […]

Posted on : by

James AP – Sun Anggep Mati

(Intro) Am G Am G Dm C E Am -G Am G myakne.. iluh moto iki.. Am G cecer deredesan mergo lambenisun Dm C yo wes sing kuat.. ngomong loro.. G E Am G E sing biso sambat mergo riko.. Am G ngidek nyamah noring ati Am G koyo koyo isun.. sing tau ngancani.. Dm […]

Posted on : by