Intan Rahma – Molak Malik Cerito

Capo di fret 6 (Intro) C G Am G F Em Dm G C.. C G aku kepingin takon teruse cerito iki Am Em yen wis ra sayang tak sik undur diri.. F C tekamu ning aku njanjekke tresno.. Dm G nanging akhire mung nggawe loro.. C getun pancen ning mburi G ngerti ngene ora […]

Posted on : by

Intan Rahma – Ikhlas Tinggalno

(Intro) C G Am Em F C F G C C G adem atine nalikane Am Em isih mbok selehke F C roso sayangmu, roso tresnamu Dm G ning dino dinoku C G ra ono wektu tanpo kowe Am Em ono ning sandingku F C tak arep sesok kowe sing dadi Dm G C G […]

Posted on : by

Intan Rahma – Cukup Mbiyen Kae

Capo di fret 2 (Intro) C… C A Dm aku.. aku wes lali karo critane G C Em Am cerito sing mbiyen wis mbok tinggalake.. Dm G wis tak guwang.. kenangane.. C kowe rasah ngelingke.. C A Dm loroku.. loroku sing mbiyen wes garing.. G C Em Am tekomu mung arep nggawe aku eling.. Dm […]

Posted on : by

Intan Rahma – Jujur Iseh Sayang

Capo di fret 4 (Intro) C Fm C Fm C Em tansah kelingan wektu iseh sesandingan F G kowe kondo ora bakal lungo.. C Em jare tresno bakal nganti tekan mati F G nanging nyatane kui mung ngapusi C Em ora percoyo nanging kabeh iki nyoto F G kowe tego medot tali tresno C Em […]

Posted on : by

Intan Rahma – Kudune Aku

Capo di fret 6 (Intro) C G Am Em F C Am G C C G Am Em uwes tak cubo, cubo ngikhlaske kowe F C Dm G aku ra yakin kuat, kuat lehku ndelokke C G Am Em kepiye ra loro aku wes kadung tresno F C malah mbok tinggal lungo Am G rabi […]

Posted on : by

Intan Rahma – Nutupi Laraku

Capo di fret 4 F mungkin ono ati liyo G sing lagi tok jogo Em nganti lali karo aku Am sing neng ngarep moto F ati rasane loro G C aku trimo, aku pengen pamit lungo.. F mungkin wis ra ono roso G tresnamu nggo aku Em opo malah sandiworo Am kowe ngapusi aku F […]

Posted on : by

Intan Rahma – Tetep Yakin

Capo di fret 3 (Intro) Dm G C F Dm E Am.. Dm G Oро аku salah yen аku ѕih nduwе roso C F Yеn tаk ungkapke opo kоwе bаkаlе nompo Dm E Mung tаk реndеm tresno soyo ѕuwе lоrо Am Aku іѕо оро.. Dm G Jujur аku raiso уеn mlаku tanpo kowe C F […]

Posted on : by

Intan Rahma – Urip Kui Keras

Capo di fret 2 C G urip kuwi pancen keras Am Em dipikir marai ra waras.. F C saben iso ngono sitik Dm G tonggo-tonggo akeh sing serik.. C G urip kuwi pancen keras Am Em yen ra kuat nglakoni bablas.. F C mung arep nuruti karepe Dm G C G kuwi ora bakal ono […]

Posted on : by

Intan Rahma – Leda Lede

Capo di fret 2 (Intro) G C C G Am Mbiyen kowe ngomong wes ra sudi.. Dm G Saiki kowe nuntut aku bali.. Em A Dm Opo kowe pantes tak langgati.. G C Aku iseh wedi mbok larani.. C G Am Atiku iki wes kadung loro.. Dm G Wes dadi kebacut ilang roso.. Em A […]

Posted on : by

Intan Rahma – Wegah Kelangan

Capo di fret 1 Am-Dm G Rungokno jerit atiku iki C F Sing bingung noto roso neng ati Dm Pengenku kowe ngerti.. G seng tak pikir saiki.. Dm G Tulung kowe ojo salah tompo C F Ojo mbok pikir aku ngliyo.. Dm Kabeh iki kahanan G Am Ra iso neruske katresnan.. (Chorus) Dm Jujur aku […]

Posted on : by

Intan Rahma – Ndugal Kumat

(Intro) Am Dm G E Am Dm G E Am Dm G E Am Dm Kowe mbiyen wis tau ngomong janji G C Arep nglereni mendeme karo judi.. Am Dm Nanging ngopo saiki kok mbalelo.. E Am Kowe mendem kowe judi mikir seneng ndunyo.. Am Dm Dadi bojo aku nggenah wis weling G C Mbok […]

Posted on : by