Intan Rahma – Tetep Yakin

Capo di fret 3 (Intro) Dm G C F Dm E Am.. Dm G Oро аku salah yen аku ѕih nduwе roso C F Yеn tаk ungkapke opo kоwе bаkаlе nompo Dm E Mung tаk реndеm tresno soyo ѕuwе lоrо Am Aku іѕо оро.. Dm G Jujur аku raiso уеn mlаku tanpo kowe C F Abоt rаѕаnе уеn ngapusi аtіku dewe Dm E Aku ora реngеn.. mung tekan ѕеmеnе Am Oро іѕо di teruske.. (Reff) Dm G Aku tеtер уаkіn yen jodo ѕih mungkіn C F Roso реngеn mbаlеnі ѕеnаjаn аtі isin Dm E Arер dіkараkе аku tеtер tresno Am A Orа bakal bedo.. Dm G Dаdі opo аku mlaku tanpo kоwе C F Kероntаng раntіng аku ngerasake dеwе Dm Continue reading

Posted on : by

Intan Rahma – Urip Kui Keras

Capo di fret 2 C G urip kuwi pancen keras Am Em dipikir marai ra waras.. F C saben iso ngono sitik Dm G tonggo-tonggo akeh sing serik.. C G urip kuwi pancen keras Am Em yen ra kuat nglakoni bablas.. F C mung arep nuruti karepe Dm G C G kuwi ora bakal ono entek-enteke.. (Intro) C G Am Em F C Dm G C G Am Em F C Dm G C G C G pas lagi susah malah podo nggeguyu Am Em ati lagi seneng do ngomong ning mburiku F C nek arep obah kowe malah do ngrasani Dm G wayah sepi nganggur kabeh podo nakoni C G sing nglakoni aku sing mbingungi awakmu Am Em podo Continue reading

Posted on : by

Intan Rahma – Leda Lede

Capo di fret 2 (Intro) G C C G Am Mbiyen kowe ngomong wes ra sudi.. Dm G Saiki kowe nuntut aku bali.. Em A Dm Opo kowe pantes tak langgati.. G C Aku iseh wedi mbok larani.. C G Am Atiku iki wes kadung loro.. Dm G Wes dadi kebacut ilang roso.. Em A Tresnoku wes sudo Dm Ra koyo dek jaman semono G C Atiku wes kanggo uwong liyo.. (Chorus) C G Am Leda lede lungo teko sak penak’e.. Dm G C Sepurane atiku wes du nggo kowe.. C-Bm-Am Dm Aku mbiyen mbok siakke G C Saiki manut dalane, aku kowe du jodone C G Ora tak getuni, ora tak tangisi Am Em Lungamu neng endi aku ora Continue reading

Posted on : by

Intan Rahma – Wegah Kelangan

Capo di fret 1 Am-Dm G Rungokno jerit atiku iki C F Sing bingung noto roso neng ati Dm Pengenku kowe ngerti.. G seng tak pikir saiki.. Dm G Tulung kowe ojo salah tompo C F Ojo mbok pikir aku ngliyo.. Dm Kabeh iki kahanan G Am Ra iso neruske katresnan.. (Chorus) Dm Jujur aku iseh sayang.. G wegah kelangan C Mergo tresno wes tak patri.. F neng njero ati Dm Nanging arep piye meneh.. G C Iki wes kahanan kudu pisahan.. A Dm Njalukku kowe ojo nangis.. G mergo lungaku C Mungkin iki wes ginaris.. F dudu penjalukku Dm Nglungani sliramu.. G C abot rasane.. pangapurane.. Dm G Ora ono niat ngelarani atimu C Rungokno aku senajane aku sing Continue reading

Posted on : by

Intan Rahma – Ndugal Kumat

(Intro) Am Dm G E Am Dm G E Am Dm G E Am Dm Kowe mbiyen wis tau ngomong janji G C Arep nglereni mendeme karo judi.. Am Dm Nanging ngopo saiki kok mbalelo.. E Am Kowe mendem kowe judi mikir seneng ndunyo.. Am Dm Dadi bojo aku nggenah wis weling G C Mbok yo kowe mertobat karo eling.. Am Dm Yen tok teruske aku trimo nglungani E Am Ngerti ngene mbok rabeni aku ora sudi.. G Durung oleh aku jare wis tobat G Mbasan kowe olek saiki ndugal kumat.. G Yen diteruske aku ra kuat sambat E Am Cukup semene wae.. aku njaluk pegat.. (Chorus) Am Dm Salahe.. (salahe) Salahe mendem wae G salahe.. (salahe) Salahe judi wae Continue reading

Posted on : by

Intan Rahma – Cukup Aku Wae

(Intro) C Am F G C F G C Am Dm G C Am Opo aku kudu lilo.. F G C Senajan abot neng jero dodo F G Aku weruh kowe C Am mlaku rong wong liyo Dm G Atiku.. keronto ronto.. C Am Opo iki cen dalane.. F G C Aku ro kowe pancen du jodone F G Mungkin wes takdire C Am gusti wes ndalakke Dm G Nyiapke ganti sing nyoto tresnane (Chorus) C G Ra tak tangisi yen pancen Am kowe pengen ngene F G C Cukup aku wae sing ngrasakke C G Ojo mbaleni nglarani Am ati sing tresno kowe F G C Lelakon urip ono balesane.. (Interlude) C F G Em Am F G C Continue reading

Posted on : by

NDX A.K.A Familia Feat. Intan Rahma – Pucuke Asmoro

Capo di fret 5 (Intro) Am F G Am Am F G Am Am ra nyongko.. Dm aku ra ngiro G yen sliramu.. Am gampang kegodho wanito Am nggetuni.. Dm anggonku nglanggati G tresnamu lamis jebul Am mung ono lathi G lantip ono pangucap Am cidro anggonanmu janji G kang mas cubo jelasno F E Am opo aku.. salah panompo.. Am cah ayu.. Dm ojo mbok terusno G sifatmu kuwi Am gampang percoyo ro wong liyo Am Dm tresnoku.. iki yo mung kowe G ra ono niatan Am golek wanito liyane G tulus suci tresnaku Am yo mung ono nggo sliramu G uwis ono eluhmu F mbrebes mili.. E Am ono pipi kuwi.. (Chorus) G tekan pucuk’e asmoro C tresnaku Continue reading

Posted on : by