Ilux ID – Nyawang Soko Kene

(Intro) C F Dm G Em Am Dm G C C aku seng loro ati.. C F ambyare roso iki.. F -C/E Dm bola bali tok larani G bola bali tok janjeni C G nanging ora ono.. bukti.. C kowe seng ninggal lungo.. C F wes ora ono roso.. F -C/E Dm teko mung ngekeki […]

Posted on : by

Ilux ID – Kebangeten Caramu

(Intro) G Am D G Bm Em C D G G Am kudu.. tak gowo neng endi.. D G loro ati iki raiso tak tambani.. Bm Em sambate atiku percuma nggo awakmu.. Am rabakal mbukak atimu.. C D G sio sio kabeh perjuanganku.. (Chorus) C D kebangeten caramu.. ngelarani atiku.. Bm Em nyapo saiki kowe.. […]

Posted on : by

Ilux ID – Seperti Ibuku

(Intro) C F C F C G Am G C.. F lama sudah kita tak bertemu.. -Em Dm G aku rindu.. rindu kamu.. F G C F terbayang hangatnya pelukanmu.. -Em Dm G damaikanmu.. hangatkanku.. Am -G F disini aku kembali.. C G tersakiti.. terjatuh lagi.. (Chorus) -Em F C Tuhan.. pertemukanlah aku.. F C […]

Posted on : by

Vita Alvia feat. Ilux – Langit Bumi Saksine

Capo di fret 6 (Intro) Am Dm Am C Am C Em Am.. Am Dm sing biso sun pahami.. G C riko tego medot taline asmoro.. Am Dm sing sanggup sun ngerteni.. G C riko tego ninggalno ambi wong liyo.. F Dm bengen riko ngomong dewek E bakal bareng selawase E nyatane kok nggawe ngene.. […]

Posted on : by

Ilux ID – Tresno Kowe

(Intro) C G Am Em F C Dm G C G Am amung kowe sing tak anti anti.. Dm G ngebak’i atiku awan lan rino wengi.. Em pepujaning ati.. Am sing tansah tak impi-impi.. F G tresnoku.. mung nggo kowe sayang.. C G Am koyo padange mbulan ndadari.. Dm madangi wengimu.. G tresnoku ra bakal […]

Posted on : by

Ilux ID – Ngiwo Nengen Salah

(Intro) C F Dm G C Dm G C Am Dm G.. Dm-Bm-C F opo-opo salah ning matamu.. Dm G C aku nguat-nguatne atiku.. Dm G mlaku ngiwo salah.. C Am mlaku nengen salah.. Dm G C aku iki.. mung iso pasrah.. (Chorus) Dm G loro lorone atiku C Am tak tutup karo ngguyuku.. Dm […]

Posted on : by

Ilux ID – Terlalu Kangen

Capo di fret 2 (Intro) C G F E F C Dm G C G F E F C Dm G.. C G meskipun aku Am G belum lama kenal dirimu F Em yang kurasakan selalu Dm G teringat senyummu.. C G di saat malam Am G sulit menutup mata.. F Em tak bisa tidur […]

Posted on : by

Ilux ID feat. Woro Widowati – Durung Sanggup Lali

(Intro) C D Bm Em Am D G C D Bm Em Am D G G D angin wengi sampekno roso kangenku.. C D G nganti saiki durung sanggup lali.. C D aku dewe ning kene Bm Em kroso sepi tanpo kowe Am D G tulungono padangono petenge uripku.. C D aku seng gawe we […]

Posted on : by

Ilux ID – Aku Pamit

(Intro) C D Em C D G.. G Bm C G kelingan janjine.. ora bakal ninggalke.. C G sakjek’e kowe kenal dek’e Am D kowe maleh ngene.. C D Bm Em mugo mugo kowe seneng.. sayang.. Am D G G7 aku pasrah kahanane.. (Chorus) C D G aku pamit.. ninggalke kowe.. Am D G mergo […]

Posted on : by

Denny Caknan feat. Ilux ID – Kuatno Aku

Capo di fret 5 (Intro) F G Em Am Dm Fm G C F kowe seng mbiyen tau ning atiku Dm G seng tau nggawe seneng uripku Em Am saiki wes lungo.. disanding wong liyo Dm G mergo raono restune wong tuwo.. C F setiaku wes ra kurang-kurang.. Dm G sayangku neng kowe yo tenanan […]

Posted on : by

Ilux ID – Demi Kau Bahagia (Aku Seng Legowo)

Capo di fret 4 (Intro) F G Em Am F G C G C Em piye piye aku.. bingungnya hatiku F G C mau kemana dibawa cinta kita Dm G aku tak punya kerja.. C Am harta pun tak ada.. F G ngarep ngarep ada bulan jatuh.. (Chorus) C bukan bukan salahmu Em bila kau […]

Posted on : by