Hendra Kumbara – Opo Anane

Capo di fret 2 (Intro) C Am F G.. C Am F G.. C Am loroku wis ilang F C semenjak kau datang Am saiki ngadeg jejeg Em wis ra picang.. F G kowe sing nambani C Am kowe sing ngeroki Dm seko masuk angin G C Dm G.. lan tatu ning ati.. C Am […]

Posted on : by

Hendra Kumbara – Yowis!

Capo di fret 5 (Intro) F G Em Am Dm G C.. C Em yowis.. ben dadi kenangan Am Em yowis.. mung ning angan angan.. F Fm tresno sing tak gadang C G/B Am mung mandeg ning tengah dalan Dm G C Fm aku kowe wes ora sejalan.. C Em yowis.. ben dadi cerito.. Am […]

Posted on : by

Hendra Kumbara – Cara Baru

(Intro) C F C disana sini banyak perbedaan.. F dari jaga jarak hingga cuci tangan Dm sama-sama kita lakukan Em sama-sama jadi pahlawan Am G F agar dunia segera kembali aman.. C disana sini banyak cara baru.. F agar roda ekonomi terus maju Dm Em sama sama kita jaga, sama sama kita bisa Am G […]

Posted on : by

Hendra Kumbara – Wayahe

C Am G F G C hu.. yayaya yaya.. cucurucu C Am G F G C hu.. yayaya yaya.. cucurucu C Am Em Dm G C wayahe.. wayahe.. nembung wong tuane C G/B Am D mergo pacaran gandengan tangan Fm G C kuwi wis ra jaman C Am Em Dm G C wayahe.. wayahe.. siji […]

Posted on : by

Hendra Kumbara – Kanggo Kowe

(Intro) G G C kanggo kowe.. sing ayu dewe D G lagu iki tak nyanyekke Em Bm C G senajan sak anane.. aku gawene Am nanging tresno nggo kowe D G D wis tenanan.. ora sepele.. G C dino iki.. wis tak niati D G adoh soko gunung pati.. Em Bm senajan koe ra ngerti.. […]

Posted on : by

Hendra Kumbara – Dino Liyane

(Intro) F G Em Am F Fm.. C G Am G nyuwun sewu bapak kalih ibu.. F Em Dm dinten niki mboten sios mantu.. G F pancen kahanane angel.. Em Am wes ora biso di eyel.. Dm timbang coronane nyebar Fm G ndonyane sansoyo ambyar.. (hah..) C G Am G nyuwun sewu konco lan sedulur.. […]

Posted on : by

Hendra Kumbara – Dalan Liyane

Capo di fret 5 (Intro) F G C Em Am A Dm G C.. G C sopo sing kuat nandhang kahanan A Dm sopo seng ora kroso kelangan F G Em ditinggal pas sayang sayange A Dm pas lagi jeru jerune G C Fm C koe milih dalan liyane.. G C sopo sing kuat ditinggal […]

Posted on : by

Hendra Kumbara – Embuh

D DMaj7 D6 DMaj7 huu..uu… huu..uu.. D DMaj7 D6 DMaj7 huu..uu… huu..uu.. D DMaj7 saben ketemu kowe D6 D7 rak iso tak critake Bm A G rasane.. embuh.. Em arep ngomong rak metu C ilat dadakan kaku A tak pikir jeru (D) nganti rak iso turu.. D DMaj7 D6 DMaj7 huu..uu… huu..uu.. D DMaj7 saben […]

Posted on : by

Hendra Kumbara – Kangen Rak Ketulungan

(Intro) A D Bm E A D udan sing teko.. Bm E mung iso tak sawang lewat jendelo A D adem hawane.. B E soyo kangen kowe sing ayu dewe F#m Fm E B yen wayah wengi teko D E A kowe sing ono ning ngimpiku.. (Chorus) D Dm aku kangen karo kowe C#m rak […]

Posted on : by

Hendra Kumbara – Ora Ono Liyo

(Intro) G… G mongso rendeng wes ganti ketigo Em nganti mlebu meneh wulan poso D C Cm G nanging rosomu ning aku iseh podo.. G saben mbengi ra lali dongaku Em mugo gusti ngluluhke atimu D C Cm G nanging rosomu ning aku tetep podo.. Am Bm dalan nggronjal sing tak lewati Em D A7 […]

Posted on : by

Hendra Kumbara – Percoyo Aku

(Intro) C Am Dm F G C Am semerbak wangine kembang Dm ora gampang ilang F G koyo parfum sewunan C Am tresnaku ora gampang layu Dm koyo kembang tebu F G sing kabur kanginan Em A hawane yen karo kowe Dm G sitik-sitik kudu nyekel hape Em A pengen kabeh-kabeh tak apdetke Dm ben […]

Posted on : by