Kumpulan Kunci Gitar Guyub Rukun


Guyub Rukun – Kaliurang Ahh Mantap

Capo di fret 2 Em-G -C F G kaliurang jarene penak C Am aku wis sayang jebul kok tolak.. Dm G pinggir jurang kaline butek C C kowe tak sayang matamu picek.. Em-G -C F G siji loro bar kuwi telu C Am aku kok tolak tep isoh ngguyu.. Dm G guyub rukun dalane Gusti […]

Posted on : by

Guyub Rukun – Cinta Dan Dusta

Capo di fret 5 (Intro) C Am A Dm G C F seprene suwene.. njogo ati nggo sliramu G C nanging cerito loro balesanmu dinggo aku Am A Dm aku ora ngerti.. opo sing njalari.. F G C nganti kowe tego nglarani ati.. F C Am bila kau tak sanggup menjaga hatimu.. Dm G C […]

Posted on : by

Guyub Rukun – Dalane Gusti

Capo di fret 5 (Intro) C G Am A Dm G C G Am aku.. mung biso ndedungo A Dm G marang gusti.. kang moho kuoso.. Em Am mergo tresno.. mung tok gawe loro Dm nanging piye meneh G C kabeh takdire kang maha kuoso.. (Intro) F G C C G Am aku.. mung biso […]

Posted on : by