GuyonWaton – Lungaku

(Intro) F C F C G F G C Em Am ademe angin wengi G F Em Dm G ra mampu nambani panase neng ati C Em Am atiku mbok gawe loro G F Em Dm G amergo kuciwo tresnoku mbok paro E Am G ora nyongko kowe tego tenan.. F Dm G nglarani aku sing njogo tenanan (Chorus) C G Am sampai nanti ku memilih pergi Em F pasti kelak kau mengerti Em Dm G besar cinta yang telah ku beri C G tak sampai hati untuk rela Am Em karena cinta yang tlah ada F Em kau hancurkan dengan tega Dm G C G dan berbagi hati dengan dia.. C Em Am pancene aku sing kleru G F Continue reading

Posted on : by

Nella Kharisma – Kependem Tresno (Versi GuyonWaton)

Capo di fret 4 (Intro) F G C Am Dm G C.. C G Am G Cobo rungokno.. nyanyian iki.. F C Nyeritakke tresno.. Dm G Seng kependem ono ning dodo.. C G Am G Kudu kepiye.. aku mesti piye F C Yen pancen dalane.. Dm G C G Uripku iki kudu koyo ngene.. C G Am G Cobo rungokno.. nyanyian iki.. F C Nyeritakke tresno.. Dm G Seng kependem ono ning dodo.. C G Am G Kudu kepiye.. aku mesti piye F C Yen pancen dalane.. Dm G C Uripku iki kudu koyo ngene.. Am Em Senadyan kowe.. Wis karo liyane F Nanging tresnoku ro kowe G Ora iso tak lalekke.. (Chorus) F Ora bakal ilang.. G Am Tresnoku Continue reading

Posted on : by

GuyonWaton – Tibo Mburi (Cover Ndarboy Genk)

(Intro) C D F Fm C C D Aku dewean.. ning dalan prapatan F Fm C sak wis’e kowe ngajak bubaran.. C D senajan loro.. nanging kudu tak trimo F G C C7 mugo wae sing apik nggo kowe.. F G Em Am Sak tenane atiku durung iso nerimo Dm G C C7 kowe gandeng karo uwong liyo.. F G Em Am kowe ora ngrasakke sing tak rasakke Bb G sing penting kowe bahagia aku gampang.. (Chorus) C Dm E Am Duh Gusti.. paringono aku kuat ati F C Dm G mugo mugo oleh ganti sing luwih gemati C Dm E Am elingo.. mugo kowe ora dadi gelo.. F C Dm G C mergo gelo lan kuciwo tibone ning mburi Continue reading

Posted on : by

Kependem Tresno – GuyonWaton Cover (Ciptaan Agung Pradanta)

(Intro) C D G Em Am D G.. G D Em D Cobo rungokno.. nyanyian iki.. C G Nyerita’ke tresno.. Am D Seng kependem ono ning dodo.. G D Em D Kudu kepiye.. aku mesti piye C G Yen pancen dalane.. Am D G D Uripku iki kudu koyo ngene.. G D Em D Cobo rungokno.. nyanyian iki.. C G Nyerita’ke tresno.. Am D Seng kependem ono ing dodo.. G D Em D Kudu kepiye.. aku mesti piye C G Yen pancen dalane.. Am D G Uripku iki kudu koyo ngene.. Em Bm Senajan kowe.. Wis karo liyane C Nanging tresnoku ro kowe D Ora iso tak lalekke.. (Chorus) C Ora bakal ilang.. D Em Tresnoku dinggo kowe.. Am Wis Continue reading

Posted on : by

Om Wawes X GuyonWaton – Penak Konco

Capo pada fret 1 (Intro) Am G F Em F-G-Am G F -Am G C C C G/B Am Bedo ra nemu dalane A Dm G Karo kowe aku rak ono bahagiane F Em A Timbang gelo.. mung disio-sio Dm Ra sah digawe dowo crito iki G C C Tresno ra bakal iso nyawiji.. C G/B Am Abot kesel sing ngrasakne A Dm G Karo kowe anane ming rame wae F Em A Soyo ajur.. polahmu soyo ngawur Dm Mikir awakmu dewe, karepmu dewe G C Tanpo kelingan janji awale.. Am G Pancen iki udu jodone F C -G/B Ra sah di peksake Am Em Kabeh iki wes ono dalane F Percoyo wae.. G Gusti mboten nate sare.. (Chorus) C Continue reading

Posted on : by

GuyonWaton – Korban Janji

(Intro) C D G.. C D G.. C D G Tanpo welas kowe lungo biyen kae Em Am D G Ra ono mesakne aku sitik wae C D Ngaboti tresno anyarmu Bm Em Lalu kau tinggalkan aku Am D G Tersakiti sendiri di malam itu.. C D G Kowe lungo pas aku sayang sayange Em Am D G Tanpo pamit kowe ngadoh ngono wae C D Aku ra ngerti salahku Bm Em Dan kau campakkan diriku Am D G Bersanding dengan kekasih barumu.. (Chorus) C D Abot.. tak trimo Bm Em kanti ikhlas legowo Am D G Sing tak arep kowe ra disio-sio C D Ben cukup mung aku Bm Em Korban janji manismu Am D G Udan bledek kang Continue reading

Posted on : by

GuyonWaton – Ora Masalah

Capo di fret 2 (Intro) C G Am Em F C G C G C G Am Em kowe pernah ono ning atiku F G C janji ora bakal ninggalke aku Dm G saiki kowe lungo C G/B Am mblenjani janjimu Dm ninggalke loro ning G C G njero dodo.. ora masalah.. C G lambemu sing lamis Am Em gawe atiku keiris F G ra bakal aku nangis C C7 mergo kuwi wis di garis Dm G tresnomu koyo telo C G/B Am anane mung nyereti Dm bisone gawe loro G lorone ning njero ati.. (Chorus) Am urip ra sah spaneng Em ra ono kowe aku ayem F urip ra sah spaneng C G ra ono kowe aku seneng Am Continue reading

Posted on : by

GuyonWaton – Takkan Kembali

Capo di fret 4 (Intro) C Fm C Fm C G Am Em Setelah kau pergi tinggalkan diriku F Fm G Ku berteman dengan sepi.. C G Am Em Setelah kau pergi tinggalkan diriku F Dm G Disini ku menunggumu.. C G Am F Ku rindukan senyumanmu.. C G F Fm Ku rindukan candamu.. C G Am F Ku ingin kau hadir di sini.. C G F Temani ku malam ini.. (Intro) C G F.. C Em F.. C G Am Terbaring ku teringat G F Indah manis senyummu ku ingat C Dm Bersamamu pernah berjanji G C Kelak esok akan kembali.. Am Em F Hanya angan-angan C G Mengharapkan kau untuk kembali.. Am Em F Hanya dalam mimpi C Continue reading

Posted on : by