Kumpulan Kunci Gitar Galuh Orlando


Galuh Orlando – Suroboyo Ninggal Kenangan

Capo di fret 2 (Intro) Dm G Em Am Dm G C G C keroso sek wingenane.. F kowe nggenggem tangan G C lan ndekep awakku.. Dm G mlaku bareng neng tunjungan Em Am mandek neng tugu pahlawan Dm gawe cerito tresno G C G neng kuto pahlawan.. C nanging saiki wes ilang.. F kowe […]

Posted on : by