Eny Sagita – Atiku Jembar Koyo Segoro (AJKS)

Capo di fret 5 (Intro) Dm G C E Am Em aku ra nyongko F C bakal ngene akhire Dm ra kepikiran G C E dadi remuk atiku Am Em atiku lungkrah F C mergo kahananku bubrah Dm cobo tak eling G C E loro ning ati Am Em mbiyen kowe tresno F C malas saiki kowe lungo Dm aku mbok tinggal G C E malah karo wong liyo Am Em nyesek roso ning dodoku F C trenyuh roso ning atiku Dm G C C kok kowe tego ninggalke aku F G kowe tau ning uripku Em Am kowe tau ning atiku Dm ra bakal ilang.. G ra bakal ilang.. (Chorus) C Em omonganmu sak wetoro Am marai ati nelongso Continue reading

Posted on : by

Eny Sagita – Ditinggal Rabi

(Intro) Am G Am Am G C Dm E Am Am G Am atiku rasane loro F nyawang kowe.. G C rabi ro wong liyo C G Am nangis getih eluhku Em F remuk ajur rosoku G Am kowe tego ninggal aku Am G Am opo iki wis dalane F G C kudu pisah.. kelangan tresnane C G Am kudu kuat atiku, Em F kudu kuat batinku G Am senajan nyekso tresnoku (Chorus) C G dek opo kowe lali Am Em karo sumpah janjimu F C biyen bakal ngancani F G urip tekan matiku C G pancene kowe tego Am Em medot tali asmoro F C rabi karo wong liyo F G C mblenjani tresnoku nelongso Am G Am atiku Continue reading

Posted on : by

Eny Sagita Feat. Atut – Nitip Kangen

Capo di fret 2 (Intro) C Em Am F Em Dm G C Em Am F Em G-Am-Bm-Dm C Em Am Em Wis pirang-pirang mbengi ora biso turu F Em Dm G Mergo tansah kelingan marang sliramu C Em Am Em Ning netro katon nyoto esem gemuyumu F Em Ati tansah tratapan Dm G-Am-Bm-Dm naliko.. nyanding sliramu.. (Intro) C Em Am Em F Em G.. C Em Am Em Arum wangine kembang nggugah kangen iki F Em Dm G Koyo sliramu nyanding rogo iki C Em Am Em Aluse pangucapmu nentremke atiku F Em Senadjan mung sedelo Dm G ngobati.. roso kangenku.. (Chorus) F Em Dm G Mung tak angen roso sakjroning dodo F Em G Koyo ati ra ono Continue reading

Posted on : by

Chord Eny Sagita – Ilang Tanpo Aran

Lirik & Kunci Gitar Lagu Dangdut / Chord Eny Sagita – Ilang Tanpo Aran [Intro] Dm Gm C A Dm D Gm A Dm Dm A Tak lali neng ngendi paranmu Gm Dm tekan Suroboyo nganti Tulungagung Gm neng pinggire kali brantas Dm pesisir popoh lan prigi A# C Dm cidro ing janji kapan anggonmu bali [Intro] Am A# Am A# Dm Dm A tak lali neng ngendi dunungmu Gm Dm tekan gunung gudeg nganti gunung semeru Gm lan terus tak takonake Dm marang ombak’e segoro A# Am Dm ra ketemu gawe atiku nelongso [Interlude] C F Dm Gm A Dm Am A# Am A# Dm [Chorus] F Gm kowe lungo koyok dene embun isuk A# A lan ugo koyok Continue reading

Posted on : by

Chord Eny Sagita – Tego

Lirik & Kunci Gitar Lagu Dangdut / Chord Eny Sagita – Tego (Sandal Jepit) [Intro] A Dm Gm E A Dm Dm Neng galeng-galengan iki Gm biyen nate tak lewati E Gegandengan tangan A podo angucapke janji Dm Senajan wes ora dadi Gm nanging tresnaku tetap suci Dm Duh wong bagus A Dm tego tenan ninggalke aku [Intro] A Dm A Dm A Umpomo kowe rambute Dm aku sing dadi kuncite A Umpomo kowe sikile Dm aku sandal jepite Gm Suwe-suwe tak rasakne Dm malah ora penak dewe A Dm Duh bejaku kok koyo ngene uripku [Intro] A Dm Gm E A Dm Dm Neng galeng-galengan iki Gm biyen nate tak lewati E Gegandengan tangan A podo angucapke janji Dm Continue reading

Posted on : by

Chord Eny Sagita – Sandal Jepit

Lirik & Kunci Gitar Lagu Dangdut / Chord Eny Sagita – Sandal Jepit (Tego) [Intro] A Dm Gm E A Dm Dm Neng galeng galengan iki Gm biyen nate tak liwati E Gegandengan tangan A podo angucapke janji Dm Snajan wes ora dadi Gm nanging tresnoku tetap suci Dm Duh wong bagus A Dm tego tenan ninggalke aku [Intro] Dm A Dm A Dm A Umpomo kowe rambute Dm aku sing dadi kuncite A Umpomo kowe sikile Dm aku sandal jepite Gm Suwe-suwe tak rasakne Dm malah ora penak dewe A Dm Duh bejaku kok koyo ngene uripku [Intro] A Dm Gm E A Dm Dm Neng galeng galengan iki Gm biyen nate tak liwati E Gegandengan tangan A podo Continue reading

Posted on : by

Chord Eny Sagita – Wedi Karo Bojomu

Lirik & Kunci Gitar Lagu Dangdut / Chord Eny Sagita – Wedi Karo Bojomu [Intro] Dm C Gm A Dm C hatiku yang resah takkan bisa tenang Gm Dm sebelum ku dengar indah suaramu Gm Dm tak sabar hatiku ingin menelfonmu A Dm tapi aku Wedi Karo Bojomu Dm C salahkah diriku bila merindukanmu Gm Dm sedangkan dirimu juga merindukanku Gm Dm walaupun ku tahu kau ada yang memiliki A Dm tapi cintaku tetaplah untukmu [Chorus] Dm Gm pengenku sms’an wedi karo bojomu C F A pengen telfon telfonan wedi karo bojomu Dm Gm pengenku ngomong sayang wedi karo bojomu A# Gm sakjane kangen iki ra keno dilereni A nanging aku wedi Dm Gm pengenku ketemuan wedi karo bojomu C Continue reading

Posted on : by

Chord Eny Sagita – Pengen Ngombe

Lirik Lagu Dangdut & Kunci Gitar / Chord Eny Sagita – Pengen Ngombe [Intro] Dm Am Dm Dm Am Dm Gm A# Dm Dm Aku pengen ngombe C Ngelak seng tak rasakke A# Gm Dm Nganti garing ning gulu rasane A A# Kulinane kowe mbiyen sing tansah nyepakke Gm A Dm Banyu putih yo kanggo nelesi lambe Dm C Kuwi sak tenane kangen sing tak rasakke A# Gm Dm Roso kangenku mung kanggo kowe A A# Ngenteni tekamu neng kene kowe tak tunggu Gm A Dm Bareng muleh uwis ra koyok pamitmu A Sopo seng kok gendhong A# Sopo seng kok emban A Dm Sopo sopo kuwi sopo A Sopo seng kok gendhong A# Sopo seng kok emban A Dm Continue reading

Posted on : by

Chord Eny Sagita – Tangise Ati

Lirik & Kunci Gitar Lagu Dangdut / Chord Eny Sagita – Tangise Ati Ciptaan : Didi Kempot [Intro] Em C Em C Em Am Em B Em Em B Em Udan deres wayahe wis wengi Am Em njur kelingan lungamu dek wingi Am Em opo wis dadi gegarising pesthi C B kowe bakal cindro janji [Intro] Am B Em B Em senajan uripku rekoso Am Em kabeh mau bakale tak tompo Am Em nuruti gedhang yuaning roso C B bebrayan urip klawan ndiko [Intro] Am Em B Em [Chorus] Am Em Kowe lungo tanpo kabar nganti seprene Am B laraning ati sing nyonggo aku dewe Am Em ora ngiro yen bakal ngene dadine C wis wis yo wis yen ngono Continue reading

Posted on : by

Chord Eny Sagita – Mantan Bojo

Lirik Lagu & Kunci Gitar Lagu Dangdut / Chord Eny Sagita – Mantan Bojo [Intro] Em D G Am D G Am Em C B Em B sing tak roso abot atiku C G yen sliramu ra ono sandingku Am Em mergane jero ati iki B mendem tresnaku Em B wes tak cobo nglalekke sliramu C G nanging soyo manggon ning atiku Am Em mergane isih ra lilo B Em ninggalke sliramu [Intro] Am Em Am B [Chorus] Em jeru soyo jeru Am ono sliramu manggon ning atiku D nadyan wes tak cobo G B ngilangake soko atiku Em jeru soyo jeru Am ono tresnamu mendem ning atiku D nanging njur sadar aku Em yen sliramu mung mantan bojoku C Continue reading

Posted on : by