Didi Kempot – Angin Malioboro

(Intro) C Bm Am G F C/E F G C C Em F C Sepine ing wengi iki.. Aku dewe C Em F G Atiku mung tansah eling.. karo kowe F Em Dm G C Angin malioboro.. tansah ngelingake F Em Dm G Aku ora bakal.. lali karo kowe.. (Chorus) C Am F G C […]

Posted on : by

Didi Kempot – Kreteg Bacem

(Intro) C F G C C Em G C C C F G C Yen liwat kreteg bacem nratap atiku C Em F G Kelingan karo kowe mantan pacarku C F G C Rasane koyo mendem tape sing wayu C Em G C Kesuwen ngempet kangen, pingin ketemu (Intro) Dm G C Am Dm G […]

Posted on : by

Didi Kempot – Kapan Kapan

(Intro) G F C G C G C kapan kapan.. F mesti petuk karo kowe G yen kowe kangen.. C G aku tak teko mrene.. C kapan kapan.. F mesti ketemu ning kene G senajan mung sedelo C ning aku wis nyawang kowe (Chorus) F aku koyo wong ngimpi (koyo wong ngimpi) C ketemu mongso […]

Posted on : by

Didi Kempot – Lelakon Tresno

(Intro) C G Am G F G# C G C G Separo atimu lungo ninggalake aku F G C Seprene ono ngendi paranmu Dm Lungo tanpo pamit Em Am ninggalke crito sing pait F D G Dm G Keracun batinku kepengen njerit.. C Lereng argo wilis G dadi saksi nggonku nangis F G C Rasane […]

Posted on : by

Didi Kempot – Sigar Tresnone

Capo di fret 2 (Intro) Am F Dm E Dm Am D F Am Am G F Piring sing pecah ilang separo Am E tak sayang sayang kok koyo ngono Dm Am Sigar dadi loro urung dadi bojo D F Am opo pancen pancene durung jodho (Intro) D F Am Am F Piring sing pecah […]

Posted on : by

Didi Kempot – I Love You Kebumen

(Intro) C G Am Em F Em Dm G F Fm Em Am Dm F G C G Am Em sepine wengi iki.. F C Dm G ning kene aku ngenteni.. C G Am Em kesuwen suwene wis pirang sasi F C Dm G ning Kebumen ora bali.. F G C G/B Am opo aku […]

Posted on : by

Kempoters LIGHTS ON – Pantai Klayar (Pop Version)

(Intro) C Em F G C Em-F C Em-F C G/B Tulung sawangen.. F sawangen aku.. G Sing nandang rindu.. C G/B Oh tulung muliho.. F Senadyan sedelo G aku wis lilo.. Am Em Samar.. ati iki samar F Yen nganti kowe lali G Janjimu ning pantai klayar Am Em Samar ati iki samar.. F […]

Posted on : by

Didi Kempot – Nginep Kene

(Intro) Am Dm G C Am Dm Em Am Am Nginep kene, nginep kene, nginepo kene Am Dm Turu kene, turu kene sedelo wae Em Nggonku ngenteni wes pirang sasi Em Am Tekamu tak anti anti (Intro) F Em Am Am Mampir kene, mampir kene, mampiro kene Am Dm Ojo lungo, ojo lungo neng kene […]

Posted on : by

Didi Kempot & Erin – Kangen Suroboyo

(Intro) C F G C G C Em F Kemulono nganggo slimut tresnamu, C Em F G Neng suroboyo tak tunggu tekamu.. F Em Dm G C Sing tak sawang.. neng angkoso, F Em Dm G Mung kowe dudu.. wong liyo.. C Em F Muliho sewengi nemoni aku C Em F G Gawanen neng kene […]

Posted on : by

Didi Kempot – Banjir

Capo di fret 3 (Intro) C G D G D G C Udan udan udan udan sayang D G Wengi iki udan koyo ngene.. G-Am-Bm-C D G-D/F#-Em Udan deres aku dewe.. A D Am D Aku adem tanpo kowe.. G C Adem panas awaku cah ayu D G Rasane neng balung nganti ngilu.. G-Am-Bm-C D […]

Posted on : by

Didi Kempot – Lelakon

(Intro) C Em Dm G C G/B Tak rewangi urip koyo ngene Dm G Ngempet mangan lali ngombe.. C G/B Sakbendino aku mung eling kowe Dm G Kok tego tegane.. Am F F C G/B Ngapusi awakku, Nglarani atiku.. Am F D/F# G Gek opo salahku, opo to dosaku.. (Chorus) C Oh lelakon.. F Em […]

Posted on : by