Didi Kempot – Tatu

Capo di fret 2 (Intro) G GMaj7 C D G Senajan kowe ngilang GMaj7 Ra biso tak sawang C Nanging neng ati tansah kelingan D Manise janji.. janjimu kuwi G Am D Nglarani ati.. G Senajan aku loro G Ning isih kuat nyonggo C Tatu.. sing ono ndodo D Perih rasane yen eling kowe G […]

Posted on : by

Didi Kempot – Ngoyak Tresno

Capo di fret 4 (Intro) G C D G Em A D.. G C D G aku ora wedi panase segoro geni Em A D ning endi lungamu, tak goleki.. G C D G jerone samudro ra biso ngalangi C D G tresnaku, sing ono neng ati G C D G aku lan uripmu, koyo […]

Posted on : by

Didi Kempot – Ora Iso Mulih

Capo di fret 5 (Intro) C Am F C Dm G C C Am F C mak bapak aku ra biso mulih Am Dm G bodho iki atiku sedih.. C Am F C mak bapak aku ora teko Am Dm G neng kene aku isih kerjo.. F G C Am mung donga lan pujimu F […]

Posted on : by

Didi Kempot – Janji Palsu

Capo di fret 2 (Intro) F G Em Am Dm G C F G Em Am F G C G C Am kuping iki durung sudo rungu F G C isih krungu malah.. tekan atiku Dm C Am naliko kowe ngucapake.. D G tresnamu ning ngarepku.. C Am ning nyatane kabeh kuwi palsu F G […]

Posted on : by

Didi Kempot – Nggegem Watu

Capo di fret 4 (Intro) C Em Am Em F C Dm G C Em Am Em F C Dm G C G C Em Am Em Miline banyu sing nelesi lambe F C Dm G Ngadem atiku sing panase koyo ngene Dm G C Am Panase srengenge iso tak payungi Dm G Ning ra […]

Posted on : by

Didi Kempot – Ninggali Tatu

Capo di fret 4 (Intro) C G Am Em F C Dm G Am Em F C Am Em F G C C G Am Em nengopo ra crito yen kowe wis ra tresno F C Dm G neng kowe malah lungo ninggal tatu ning dodo Am Em F C rasane ati iki koyo keno […]

Posted on : by

Didi Kempot – Cinta Wonogiri

(Intro) Am E A Dm E Am E Am Am E angin sore sumilir ing gajah mungkur E Am ngawe awe tresnane wong sing wis luntur A Dm seribu janji terlanjur ku jatuh hati E E Dm E kecewa aku kau khianati.. Am E ora nyono ora ngiro ora ngimpi E Am ra percoyo ra […]

Posted on : by

Didi Kempot – Kowe Ojo Lara

(Intro) C Em F G C Em F G C.. C Em F G yen kowe lara.. aku mengko kepiye C Am F G yen kowe sedih.. aku melu ngrasakne C-Bm-Am D aku tresno kowe.. G tresnaku ora mung ono neng lambe.. C Em F G yen kowe gelo.. ojo mung meneng wae C Am […]

Posted on : by

Didi Kempot – Eling Taiwan

(Intro) G Am D G Em G Am D G G koyo ngene rasane wong kangen bojo Am meh rong tahun suwene kowe neng kono Em rino wengi isaku mung nyawang poto Am D kepingin nyusul nglangi segarane jero G neng Taiwan aduh dik tak impi-impi Am rino wengi neng netro tansah ngatoni Em nganti […]

Posted on : by

Didi Kempot – Pamer Bojo

Capo di fret 4 (Intro) G C G Em Bm C D Bm Em C D G G C G Koyo ngene rasane wong nandang kangen Em Bm Rino wengi atiku rasane peteng C D Bm Em Tansah kelingan, kepengen nyawang C Am D Sedelo wae uwis emoh tenan.. (Intro) Am D G C G […]

Posted on : by

Didi Kempot – Kowe Nduwe Aku

Capo di fret 2 (Intro) C G Am F G C C Dm kowe nduwe aku ojo karo liyane G C kowe seneng aku ojo ngalih tresnane Am Dm senengo neng aku nganti selawase G C nganti mati wong loro podo tresnane (Intro) F G C Dm kowe nduwe aku ojo pingin liyane G C […]

Posted on : by