Didi Kempot – Cinta Seumur Bunga

(Intro) G C D G G C D G Bm C Am D G G Bm gelisah.. rasane atiku.. Em Bm tresnamu.. termakan jemu.. Am D G wangi bunga terasa mencekam (Intro) Am D G Em Am D G G Bm gemeter.. njerone dadaku Em Bm yen eling.. jroning impenku.. Am D G kumbang terbang […]

Posted on : by

Didi Kempot – Tamba Teka Lara Lunga

Tamba Teka Lara Lunga dibaca Tombo Teko Loro Lungo. Capo di fret 5 (Intro) Dm Em A Dm Dm pengen nyawang wis suwe.. kowe ra bali D sing tak suwun ning paran.. Gm sing ngati-ati.. C bisaku mung nyawang F dimar jagad sing ning mego Em A Gm A Dm ayang-ayangmu katon ning netro.. Dm […]

Posted on : by

Didi Kempot – Tulung

Capo di fret 2 (Intro) C Bm F -G Am G F -Em Dm G.. C mbulan-mbulan gedhe.. Dm sing ono langit biru G C tulung padangono uripku.. Dm lintang-lintang luku.. Em sawangen awakku.. F Dm A# G wengi iki ora.. biso turu.. C angin sumilakno.. Dm gek enggal singkirno G C loro sing ono.. […]

Posted on : by

Didi Kempot – Kowe Mlayu (Engkau Lari)

Capo di fret 2 (Intro) G Am D G C Bm Em Am D G D G Am tak tangisono wis emoh krungu D G wis ilang rasane tresnamu Em Am kowe lali mlayu ninggalake aku D G Am D lungo tegane nyiksa uripku.. G Am tak entenono wis emoh mulih D G tresnamu uwis […]

Posted on : by

Didi Kempot – Ketaman Asmoro

(Intro) Am Dm B E Am Dm F E Am E F G Am E-F-E-F-Am E Am Saben wayah lingsir wengi.. A Dm E Am mripat iki.. ora biso turu.. E tansah kelingan sliramu.. F E wong ayu kang.. dadi pepujanku.. E Am bingung rasane atiku.. A Dm E Am arep sambat.. nanging karo sopo.. […]

Posted on : by

Didi Kempot – Tresno Sepisan (Angel Laline)

Capo di fret 3 (Intro) Am F Dm Am Dm Am E Am E Am tresno sing sepisan E nglaleake ora gampang Dm jroning ati seprene Am tansah kelingan.. E yo mung kowe.. Am yo mung kowe.. Dm ra ono wong liyo, E Am E ra ono liyane.. Am tekane saiki E ngantiyo tekaning pati […]

Posted on : by

Didi Kempot – Digondol Kucing feat. Irenne Ghea

(Intro) C Dm G C F C G C G C G botole garing, entek isine G C iwake ilang, digondhol kucing C F tak ilang-iling, kari tilase F C G C tiwas kepengen ndhuk, digondhol kucing C G setengah mateng mas, tempe mendoan G C ngersakke pinten.. kangge surungan C F setengah mendem mas, […]

Posted on : by

Didi Kempot – Nganti Kuru

(Intro) Em B D A C G Am D G C G nelangsane atiku yen kelingan D C D marang sliramu.. telung taun lawase C D G D nggonku ngenteni kowe nganti kuru.. G C kabeh konco wes ngerti G D yen kowe kuwi duwekku C D nanging opo salahku C D kowe ninggalke aku […]

Posted on : by

Didi Kempot feat. Dory – Kangen Neng Nickerie

Lagu ini adalah sebuah apresiasi Didi Kempot pada Suriname karena sering tampil di negara tersebut. Sedangkan Nickerie merupakan nama salah satu distrik yang ada di Suriname. (Intro) C G/B Am Em F Em Dm G F Fm Em Am Dm G C G/B Am Em sepine wengi iki.. F C Dm G neng kene aku […]

Posted on : by

Didi Kempot – Kalung Emas

Capo di fret 4 (Intro) C Am F G C Am F G C Em kalung emas.. sing ono gulumu F G C saiki wis malih dadi biru.. Dm G luntur koyo tresnamu Em Am luntur koyo atimu F Dm Bb G saiki kowe lali karo aku.. C Em kalung emas.. kui biyen tak tuku […]

Posted on : by

Didi Kempot – Ambyar

(Intro) C F C F C F Em Dm G C G C F Em Dm G Bb G C wis kebacut ambyar F remuk sing ning ati G opo ngene iki C sing jenenge korban janji Dm Em wis ambyar.. aku kudu kepiye F D G Am Bm metu ngendi supoyo ketemu kowe C […]

Posted on : by