Didi Kempot – Cemoro Sewu

Capo di fret 2 (Intro) C G Am G F G C C G Am G senenge.. seneng atiku F Em Dm G kowe.. ning sandingku.. C G Am G rasane.. tekaning ati F Em Dm G kowe.. gelem ngancani.. Em Am G kancanono.. aku kancanono.. F Dm G ojo lungo.. aku kancanono.. (Chorus) C […]

Posted on : by

Didi Kempot – Tresno Selawase

(Intro) C G Am Em F G C kowe pengen opo.. Dm uwis tak wenehi G kowe mbathin opo.. C atiku wes ngerti Am F aku wani loro.. G C rekoso ra wedi Am F G urip kanggo kowe.. sayang.. (Chorus) C G aku ora bakal lali.. Am Em ngancani lan tresno selawase F C […]

Posted on : by

Didi Kempot – Lahir Lan Bathinku

(Intro) Am Em F G C G C G rungokno suaraku.. suaraning atiku.. F G C cerito.. neng sliramu.. C G ati iki ikhlas.. ikhlas nresnanimu F G C meremo neng pangkonku.. F G sing nggawe nyowo.. ngerti karepku.. (Chorus) Am Em aku sing wes janji.. seneng neng atimu F G C G lahir.. lan […]

Posted on : by

Didi Kempot – Kelingan

Capo di fret 1 (Intro) Am G Am G F G Am.. C G opo kowe uwes ora kelingan Am Em manise gulo rikolo kasmaran F G aku karo kowe.. sing tau ngrasakne Am semene suwene.. C G kembang tresno wangine asmoro Am Em nganti kapan.. tak simpen neng dodo F G ora biso ilang.. […]

Posted on : by

Didi Kempot – Kancanono Aku

(Intro) C D G.. C D sewengi koe teko.. nekani aku.. G saiki lungo.. C D ninggalke aku.. ngilang ngimpiku.. G nengndi lungamu.. C Am D rasane sepi.. neng kene dewe.. G sepi uripku.. (Chorus) C D wes tak turuti.. opo karepmu G Em uwes tak wenehi.. sing neng ragaku Am D uwis ojo lungo.. […]

Posted on : by

Didi Kempot – Dik

Capo di fret 5 (Intro) C Am G G C… C Am dik.. aku pengen.. Dm G tresnamu.. setyo lahir batin.. C Am ooh dik.. sing tak suwun.. Dm G sliramu.. ojo gawe bingung Am F G senajan.. aku nandang loro.. Am F G senajan uripku rekoso.. (Chorus) Am F tak jogone uripmu G C […]

Posted on : by

Didi Kempot – Pingin Ngombe

(Intro) Am Em Am Am Em Am Dm F Am.. Am aku pengen ngombe G ngelak sing tak rasakke F Dm Am nganti garing ning gulu rasane.. E kulinane kowe F mbiyen sing tansah nyepakke F Dm Am banyu putih yo kanggo nelesi lambe.. Am kuwi sak tenane G kangen sing tak rasakke F Dm […]

Posted on : by

Didi Kempot – Ojo Sujono

(Intro) Am Am E Dm Am A Dm Am E Am.. Am aku wis ngaku salah Dm kondo saknyatane E Am soko ati ra mung ono lambe.. Dm geni sing ning ati.. Am enggal disirami E yo ben adem koyo dek wingi.. (Intro) Dm E Am Am mbok wis ojo sujono Dm ojo nyikso rogo […]

Posted on : by

Didi Kempot – Apik Apik Sayang

Capo di fret 4 (Intro) Am Em F C F C G C Em Am Em aku ra pengen.. ngrungokne tangisanmu F C G aku moh nyawang eluhmu.. C Em Am Em aku kepingin.. sawangen tekaku F C G marekno sayang laraku.. F G C Am mergo sliramu.. kuwi kehormatanku Dm G rungokno.. rungokno aku.. […]

Posted on : by

Didi Kempot feat. Happy Asmara – Ati Dudu Wesi

(Intro) F G C.. F ojo sak penakmu.. G kowe ngelarani.. Em ojo sak gampangmu.. Am kowe ngobral janji.. Dm nanging nyatane.. G tresnomu kuwi.. C ra tulus suci.. F wis tak perjuangke.. G sing mbok karepke.. Em ning nyatane tresno.. Am kok anggep raono.. Dm aku iso lungo.. G yen mbok sio sio.. C […]

Posted on : by

Didi Kempot – Ojo Mudik

Capo di fret 6 (Intro) C C Am Dm G C Am C Dm G C G C C Dm mak bedunduk, mak pethungul Dm G C G virus corona negapa kowe njedhul.. C C Dm mak bedunduk, mak pethungul Dm G C aja cedhak-cedhak, awas aja padha ngumpul (Intro) Dm G C Dm G […]

Posted on : by