Didi Kempot – Kowe Ojo Lara

(Intro) C Em F G C Em F G C.. C Em F G yen kowe lara.. aku mengko kepiye C Am F G yen kowe sedih.. aku melu ngrasakne C-Bm-Am D aku tresno kowe.. G tresnaku ora mung ono neng lambe.. C Em F G yen kowe gelo.. ojo mung meneng wae C Am F G yen aku salah.. njaluk pangapurane C Am F G C aku seneng kowe.. selawase.. (Intro) F G Em Am F G C G C suwene wektu.. kairing tresno kang tuhu G C sedih tak enteni.. tekamu.. G C kowe ojo loro.. ojo kelara F G C sing tak suwun neng kene yen aku ndonga (Interlude) F G Em Am F G C F Continue reading

Posted on : by

Didi Kempot – Eling Taiwan

(Intro) G Am D G Em G Am D G G koyo ngene rasane wong kangen bojo Am meh rong tahun suwene kowe neng kono Em rino wengi isaku mung nyawang poto Am D kepingin nyusul nglangi segarane jero G neng Taiwan aduh dik tak impi-impi Am rino wengi neng netro tansah ngatoni Em nganti kapan tekamu tak anti-anti Am D G mulih slamet kepethuk nggowo rejeki (Intro) Em G Am D G Em jauh di mata selalu dekat di hati Am D G senajan adoh aku setya ngenteni (Intro) Am D G Em jauh di mata slalu dekat di hati Am D G D sak tekamu ko Taiwan tak enteni G koyo ngene rasane wong kangen bojo Am meh Continue reading

Posted on : by

Didi Kempot – Pamer Bojo

Capo di fret 4 (Intro) G C G Em Bm C D Bm Em C D G G C G Koyo ngene rasane wong nandang kangen Em Bm Rino wengi atiku rasane peteng C D Bm Em Tansah kelingan, kepengen nyawang C Am D Sedelo wae uwis emoh tenan.. (Intro) Am D G C G Cidro janji tegane kowe ngapusi Em Bm Nganti seprene suwene aku ngenteni C D Bm Em Nangis batinku, nggrantes uripku C D G Teles kebes netes eluh neng dadaku (Intro) Em Bm C Em Em Bm C D G (Chorus) G Bm Dudu klambi anyar C sing neng njero lemariku Am Nanging bojo anyar D sing mbo pamerke neng aku (Intro) C D G G Continue reading

Posted on : by

Didi Kempot – Kowe Nduwe Aku

Capo di fret 2 (Intro) C G Am F G C C Dm kowe nduwe aku ojo karo liyane G C kowe seneng aku ojo ngalih tresnane Am Dm senengo neng aku nganti selawase G C nganti mati wong loro podo tresnane (Intro) F G C Dm kowe nduwe aku ojo pingin liyane G C kowe tresno aku ojo lali janjine Am Dm senengo neng aku nganti selawase G C yo mung gusti sing biso misahake (Intro) Dm G C (Chorus) F G Em Am wangine kembang sing ono ati F G C ojo nganti lali disirami F G Em Am wangine tresno sing ono dodo F Dm G ojo nganti ilang digowo karo wong liyo C Dm kowe nduwe Continue reading

Posted on : by

Didi Kempot – Angin Malioboro

(Intro) C Bm Am G F C/E F G C C Em F C Sepine ing wengi iki.. Aku dewe C Em F G Atiku mung tansah eling.. karo kowe F Em Dm G C Angin malioboro.. tansah ngelingake F Em Dm G Aku ora bakal.. lali karo kowe.. (Chorus) C Am F G C Aku kangen kowe.. Esuk awan wengi sore Am F Dm G C Aku kangen kowe.. Cah ayu aku neng kene C Am F G C Aku kangen kowe.. Entenono sak tekane Am F Dm G C Aku kangen kowe.. Aku kangen karo kowe (Intro) Em F G C Em Kangen kangen atiku kangen F G aku kangen karo sliramu C Em Eling alismu eling lambemu Continue reading

Posted on : by

Didi Kempot – Kreteg Bacem

(Intro) C F G C C Em G C C C F G C Yen liwat kreteg bacem nratap atiku C Em F G Kelingan karo kowe mantan pacarku C F G C Rasane koyo mendem tape sing wayu C Em G C Kesuwen ngempet kangen, pingin ketemu (Intro) Dm G C Am Dm G C C (Chorus) C F Kamar cilik sewulan rongatus ewu G Mulih pabrik, C neng kene sing tak nggo turu (Intro) Dm G C C C F Kowe ndelek seprene ra wani metu G C Koyo pitik lanang ora nduwe jalu C F G C Yen liwat kreteg bacem nratap atiku C Em F G Rasane wis ra kuat nangis batinku C F G C Continue reading

Posted on : by

Didi Kempot – Kapan Kapan

(Intro) G F C G C G C kapan kapan.. F mesti petuk karo kowe G yen kowe kangen.. C G aku tak teko mrene.. C kapan kapan.. F mesti ketemu ning kene G senajan mung sedelo C ning aku wis nyawang kowe (Chorus) F aku koyo wong ngimpi (koyo wong ngimpi) C ketemu mongso wengi G durung mari rasane G aku ketemu kowe C ra biso suwe F aku koyo wong ngimpi (koyo wong ngimpi) C ketemu mongso wengi G semene suwene aku kangen kowe C G aku seneng kowe.. (Interlude) C F G C G C kapan kapan.. F mesti petuk karo kowe G yen kowe kangen.. C G aku tak teko mrene.. C kapan kapan.. F mesti Continue reading

Posted on : by

Didi Kempot – Lelakon Tresno

(Intro) C G Am G F G# C G C G Separo atimu lungo ninggalake aku F G C Seprene ono ngendi paranmu Dm Lungo tanpo pamit Em Am ninggalke crito sing pait F D G Dm G Keracun batinku kepengen njerit.. C Lereng argo wilis G dadi saksi nggonku nangis F G C Rasane ati koyo diiris Dm Neng kutho kediri Em Am iseh tak simpen neng ati F G C Janjimu naliko neng sekar taji (Intro) G C F G C (Chorus) C Koyo sumendale nyowo F kang cinabut soko rogo G C F G C Kowe pamit lungo megat tali tresno C Hang rusak tali akromo F Kowe lali kowe cidro G C Kowe kepincut marang nafsune Continue reading

Posted on : by

Didi Kempot – Sigar Tresnone

Capo di fret 2 (Intro) Am F Dm E Dm Am D F Am Am G F Piring sing pecah ilang separo Am E tak sayang sayang kok koyo ngono Dm Am Sigar dadi loro urung dadi bojo D F Am opo pancen pancene durung jodho (Intro) D F Am Am F Piring sing pecah kari tilase Am E tak sayang sayang kok koyo ngene Dm Am Metengi atiku iki perih rasane E Am mbiyen sayang saiki ilang tresnane (Intro) F Am E D Am E Mangan mung kari muluk Am wis neng ngarepe lambe E Aku sing ngrekoso F Am neng ra melu ngrasakke (Intro) F Am E Ngelak mung kari ngombe Am Kabeh wis tak cepakke E Am Continue reading

Posted on : by

Didi Kempot – I Love You Kebumen

(Intro) C G Am Em F Em Dm G F Fm Em Am Dm F G C G Am Em sepine wengi iki.. F C Dm G ning kene aku ngenteni.. C G Am Em kesuwen suwene wis pirang sasi F C Dm G ning Kebumen ora bali.. F G C G/B Am opo aku salah.. F G C G naliko ning pantai ayah.. C G Am Em rembulan sing ngilong ono segoro F C Dm G padangono ati kulo.. C G Am Em pujaan mati ku ra bakal teko F C Dm G ning Kebumen ndang muliyo.. F G C Am opo aku salah.. F G C naliko ning pantai ayah.. (Intro) Dm G C Am F G C.. Continue reading

Posted on : by

Kempoters LIGHTS ON – Pantai Klayar (Pop Version)

(Intro) C Em F G C Em-F C Em-F C G/B Tulung sawangen.. F sawangen aku.. G Sing nandang rindu.. C G/B Oh tulung muliho.. F Senadyan sedelo G aku wis lilo.. Am Em Samar.. ati iki samar F Yen nganti kowe lali G Janjimu ning pantai klayar Am Em Samar ati iki samar.. F D Yen nganti kowe tego G ninggal aku ganti pacar.. C Em Am G F C Dm G ooo.. C G/B Am G Sedelo wae aku ora biso.. F G Adoh kowe nengopo ninggalke lungo C G/B Am G Sekedep netro aku ora lilo.. F Yen kowe nganti gandeng D G karo wong liyo.. Am G/B C Am G/B C o.. o.. o.. o.. o.. Continue reading

Posted on : by