Didi Kempot – Arum Dalu

(Intro) Am Bm E G C E Am Bm E G C E Am Am Dm pupur lan gincu.. nambai ayu.. G C akeh prio sing gandrung sliramu.. Dm Am Bm senajan uwis ngerti.. ngerti sliramu.. E Am kembang arum dalu.. Am Dm saka kulino.. tresnaku ono.. G C pengen ngentaske kowe.. saka ina.. Dm […]

Posted on : by

Didi Kempot feat. Yan Vellia – Perawan Kalimantan

Capo di fret 1 (Intro) Em C D Em Em C D Em Em Am rino wengi tansah kelingan D Em perawan ayu Kalimantan Em Am bantal guling tak sayang sayang D Em nganti koyo wong kedanan G D cempedhak mas dudu nongko D Em mbiyen cedhak ra wani kondho G D neng opo sliramu […]

Posted on : by

Didi Kempot – Ikhlas

Capo di fret 3 (Intro) Am Dm Am.. A Dm E Am E Am Dm trimo mundur.. timbang loro ati E Am tak oyak’o.. wong kono wis lali.. A Dm pancen wis nasibku ini.. E Am E nandur becik tukule kok dilarani.. Am Dm trimo ngalah aku wis ra betah.. E Am tak tangisono malah […]

Posted on : by

Didi Kempot – Kerajang Tresno

(Intro) C Bm Am G C Bm Am G C Em A Dm G E A Dm G C koyo diiris-iris atiku F G C moco layang undanganmu.. A Dm jroning batinku keloro loro.. D G ndiko bakal polokromo.. G C koyo di rajang rajang ragaku F G C ngrasaake lelakonmu.. A Dm tanpo aku.. […]

Posted on : by

Didi Kempot – Fotomu

Capo di fret 1 (Intro) E A D A E D E A A E A fotomu sing nang HPku wong ayu.. D A tak sawang rino lan dalu.. A E andeng andeng ning pilingan D A dipandang soyo tambah kelingan.. A E A sopo sing ora bingung duh biyung D A ayune jan tumpuk […]

Posted on : by

Didi Kempot – Eling Tresnamu

Capo di fret 3 (Intro) Am Am F E E… Am.. Dm F E Am F Dm F E Am yen kelingan jaman semono A Dm rasane atiku koyo kesikso.. E mbiyen kowe crito Am mbiyen kowe kondo Dm F E tresnamu ora bakal cidro.. Am nganti tekaning saiki.. A Dm nganti yo tekaning kari […]

Posted on : by

Didi Kempot – Kangen Ning Ati

Capo di fret 2 (Intro) C Em F G C G C Em sewengi aku ora biso turu F G C klisikan atiku ora karuan.. A mung tansah kelingan Dm kelingan marang esemmu D D/F# G Dm G nalikane ketemu sliramu.. C Em sedino rasane koyo setaun F G C rino lan wengi mung tansah […]

Posted on : by

Didi Kempot – Ojo Nelongso

(Intro) C G D G -F D G jo podo nelongso D jamane jaman rekoso.. D urip pancen angel G kudune ra usah ngomel.. G ati kudu tentrem D nyambut gawe karo seneng D ulat ojo peteng G G7 nek dikongkon yo sing temen.. (Chorus) C lha opo to konco G ati kerep loro D […]

Posted on : by

Didi Kempot – Aku Kudu Piye

(Intro) Am E F Dm E Am.. Am E aku kudu piye.. koyo ora kuat rasane Dm F Am urip.. dewe.. tanpo kowe.. Dm G F Am nelongso atiku.. netes banyu eluhku E yen aku eling.. karo sliramu.. Am E aku kudu piye.. koyo ra iso nglalekke Dm F Am roso kangen ku.. karo kowe.. […]

Posted on : by

Didi Kempot – Nelongso Ati

Ciptaan : Perdana Abdillah Capo di fret 2 (Intro) C G Am G F G C G C G Am senajan.. nyawang ko kadohan G F Em G awakmu.. nggawe atiku seneng C G senajan.. awakku Am G ra iso nyanding kowe.. F G C kangen.. ning atiku.. kanggo kowe.. (Intro) F G C (Chorus) […]

Posted on : by

Didi Kempot – Istighfar Sak Kuatmu

(Intro) G Cm G Cm G G Cm kelingan duso-dosoku kepungkur.. G kelingan awakku Bm sing ra tau ngerasa syukur C D kabeh opo sing tak suwun Bm Em Gusti Allah turuti Am D ora lali marang.. awakku iki.. G Cm segede-gedene duso sing kepungkur.. G ojo nganti mandek Bm ndongamu nyuwun pangapuro C D […]

Posted on : by