Dhe Baz – Percoyo Gusti

(Intro) Am F G E Am.. Am E Gusti.. snadyan abot Am lelakon uripku iki Dm E Gusti.. snadyan abot Am kudu di lakoni.. F aku kerjo.. esuk sore.. G ndedungo sak mbendinane.. F mergo Gusti mboten sare.. E kulo percoyo janjine.. Am E Gusti.. snadyan abot Am lelakon uripku iki Dm E Gusti.. snadyan […]

Posted on : by

Dhe Baz – Sopo Sing Betah

🎸 chord D/F# kalo susah bisa pakai D saja & E/G# bisa pakai E. G D/F# Em sopo wonge sing betah.. D C kowe ora pernah ngalah.. Bm Em Am D neng ngarepmu bener wae tetep salah.. G D/F# Em sopo wonge sing betah.. D C ati ora pernah bungah.. Bm Em mending pisah Am […]

Posted on : by

Dhe Baz & Putri Kristya – Ngertenono

(Intro) G C G C Am D.. C D G.. G Am aku takut jatuh cinta lagi.. D G mesti tibone loro ati.. Em E Am nanging.. tekomu ngobati.. C D loro.. atiku sing wingi.. G Am kowe ojo slalu salah tompo.. D G ojo mbok padakne wong liyo.. Em E Am awakku iki pancen […]

Posted on : by

Dhe Baz feat. Levy Berlia – Tak Sanding Sliramu

(Intro) C D Em D A Am D G G dalan urip neng dunyo Am kuwi jelas bedo-bedo D ono sing urip mulyo G ugo ono sing sengsoro Dm E rausah di ireni Am G D opo maneh digetuni C D G F G kabeh kui kudu disyukuri.. C berjalan bersamamu.. Dm bahagia hatiku G […]

Posted on : by

Dhe Baz – Kangen Sliramu

(Intro) C Em Am A Dm G Em E A Dm -Em Fm G C A Dm garing.. eluh moto iki.. G C C7 nangisi.. lungamu sing ora bali.. F G Em Am janjimu.. ra bakal ninggalke aku.. Dm D A# nyatane janjimu kuwi mung palsu.. C A Dm kelu.. lambeku nakoni.. G C C7 […]

Posted on : by

Dhe Baz – Sayangmu Sirno

(Intro) C G Am Em -Am Dm Fm G.. C Am tulung jawaben F C jawaben sing jujur Am D ben aku iki ngerti.. G sak tenane.. C Am uwis tak gatekne F C sayangmu wis luntur Am D yen pengen pisah aku.. G bakal mundur.. F G C Am ngomongo.. aku rapopo.. F G […]

Posted on : by

Dhe Baz – Nate Nyanding

(Intro) E F -Em Bb G C G/B Am Em saben bengi.. aku ora iso turu.. F G C F G kelingan sliramu.. C G/B Am Em nalikane mbiyen kowe ninggal aku.. F Dm G tanpo mergo, ra crito opo salahku.. Dm Em saiki neng kono kepiye kabarmu F D/F# G opo kelingan awakku.. Dm […]

Posted on : by

Dhe Baz – Dewe Wani

Capo di fret 4 (Intro) Am Am Dm Am E G#m Am Bm E Am Dm E Am A bingu..ung.. aku kudu pie.. Dm E merjuangke kowe sing pasti akhire.. Am A amung pepisahan.. Dm E mergo sadar aku.. aku iki sopo Am G#m E ora nduwe opo opo.. Am Dm E Am A tena..an.. […]

Posted on : by