Buku Harian – Tresnane Wong Kere

(Intro) Am Em F C Am Em F G C G Am Em F C G C G kowe sing ono kadohan, Am Em kangenku ora karuan F C saben dino tansah kelingan, Dm G sliramu ngebaki pikiran C G kelingan jaman semono Am Em mlaku bergandengan tangan F C mugo wae kowe isih setyo […]

Posted on : by