Bayu Ground Feat. Agung Pradanta – Tukang Ojek

Capo di fret 4 (Intro) F G Em Am Dm G C G-G C F Dm G C G-G C tak rewangi tangi esuk F adus mruput ra sarapan Dm G C G tapi kadang kok iseh oleh omelan.. C aku budal golek orderan F nggo nyukupi kebutuhan Dm G C G tapi kadang kok […]

Posted on : by

Agung Pradanta X Bayu Ground – Nguras Ati

(Intro) G C Em D.. G C abot nresnani sliramu D G nguras ati ning batinku.. E Am tak pekso malah san soyo jeru D G opo pancen dudu jodoku.. G C senajan ati uwes kerasan D G mergo kowe tau nggawe nyaman.. E Am mbiyen kowe tau dadi idaman D G G7 saiki mung […]

Posted on : by