Anni Viviola – Salah Konco

Capo di fret 2 (Intro) Em C D Em Em C D Em Em-D-C D Em Em-D-C D G G Kowe ra bedo Bm Karo sing liane C D G D Nggawe ati iki loro.. G Remuk atiku.. Bm Ngerti tingkah lakumu C D G Wani nikung nang mburiku.. C Kowe sahabatku D G Sing […]

Posted on : by