Sadar Diri – AKD Band feat. Agung Pradanta, Icha Eviana

Capo di fret 5 (Intro) F G Em Am F G.. C Em F C cen aku sing kleru.. nggugu omonganmu.. Dm G C aku tak sing ngalah.. wis ora betah.. Dm G yen tak terus-teruske.. Em Am aku mung loro dewe.. Dm G C cukup semene tak bubarke.. C Em F C cen bener […]

Posted on : by

Bayu Ground Feat. Agung Pradanta – Tukang Ojek

Capo di fret 4 (Intro) F G Em Am Dm G C G-G C F Dm G C G-G C tak rewangi tangi esuk F adus mruput ra sarapan Dm G C G tapi kadang kok iseh oleh omelan.. C aku budal golek orderan F nggo nyukupi kebutuhan Dm G C G tapi kadang kok […]

Posted on : by

Agung Pradanta – Satu Misi

C G Am F woo..wooo.. wooo.. woo..oo.. C G Am F woo..wooo.. wooo.. woo..oo.. C G Am F woo..wooo.. wooo.. woo..oo.. C G Am F woo..wooo.. wooo.. woo..oo.. C G selalu terdepan, menghadapi rintangan Am F G C bersama kita bisa.. menaklukan dunia G jadi satu misi, bersama YRKI Am F persaudaraan kami G tak […]

Posted on : by

Agung Pradanta – Sewu Watu Sewu Ati

(Intro) Am Em F G Am Em F G Dm kelipe lintang wengi iki G C tansah nggawe bingunge ati Dm padange sinare rembulan F G C ati iki kadang bimbang.. Dm panase srengenge yen awan G C kadang salah ngartekke katresnan Dm naliko mendung dadi udan F G C ngapunten wis kelaran.. Am Em […]

Posted on : by

Agung Pradanta X Bayu Ground – Nguras Ati

(Intro) G C Em D.. G C abot nresnani sliramu D G nguras ati ning batinku.. E Am tak pekso malah san soyo jeru D G opo pancen dudu jodoku.. G C senajan ati uwes kerasan D G mergo kowe tau nggawe nyaman.. E Am mbiyen kowe tau dadi idaman D G G7 saiki mung […]

Posted on : by

Agung Pradanta – Ora Butuh Tresnamu

G Am ati iki durung lilo D G kowe nggawe aku loro Em Am seng tak eling yo mung siji D ati nek wes dilarani G ora bakal iso bali.. Am kowe piye aku ngerti D G awakmu rasah ngapusi Em Am tresno iki wes tok bagi D atiku wes tok larani G aku ora […]

Posted on : by

Agung Pradanta – Sepurane

(Intro) Am F G C Dm E Am E Am Dm G C Dm Am E.. Am Dm ibarate ombak aku ra tekan pinggir G C ibarate gunung aku raiso duwur E Am ngeluwihi langit, ngeluwihi khayangan F E mung ono siji tresnaku ning ati.. Am Dm jembare segoro gambaran aku tresno G C sewu […]

Posted on : by

Agung Pradanta – Bantul Akeh Kenangan

Capo di fret 3 (Intro) C D Em C D Em Em Bm crito.. cerito ing wayah wengi C D G marai.. nambah kangen ing ati.. Am Em arep sambat karo sopo? aku ora iso C D Em kangen ing ati nggawe bingung roso iki.. Em Bm angin.. sampaikan salamku ini C D G marang […]

Posted on : by

Agung Pradanta – Kuat Ati

(Intro) C G F C G F C F Kowe mbiyen tau janji karo aku G C Bakal ngancani urip tekan matiku A Dm Saiki kowe tego janjimu mung ora cetho F G Nangis batinku nganti nyesek neng dodo C F Opo pancen mergo kahanan uripku G C Durung iso nyukupi kebutuhanmu A Dm Saiki […]

Posted on : by

Agung Pradanta – Tebing Breksi Dadi Saksi

(Intro) G C Em D G C salahku opo.. Am D nganti kowe ngeliyo.. G C kurangku opo.. Am nganti kowe lali.. D karo janjimu sing wingi.. Bm E setiaku mbok anggep palsu Am C D tegane kowe ngelarani atiku.. (Chorus) G ning tebing breksi iki Em aku medotke janji.. C G D nalikane kabeh […]

Posted on : by