Abah Lala – Pengen Nduweni

Capo di fret 1 (Intro) C Fm C Fm Am G F Fm G C Fm senadyan ati wis karep C E Am nanging duite isih cupet.. F G C Fm G mung dadi impian kapan nduweni.. C Fm opo iki nasipe C E Am opo pancen iki takdire.. F G C durung ketemu dalan […]

Posted on : by

Abah Lala – Sewu Siji (1001)

Ciptaan : Didi Kempot (Intro) C Em F C G C Em F Dm G.. C Em aduh romo.. ibu ngapuranen aku.. F C yen ono salah lan luputku.. Dm Em Am tak rumangsani aku nduweni doso.. F Dm G nganti saiki isih kroso neng dodo.. C Em rino wengi.. ra lali tansah dedongo F […]

Posted on : by

Abah Lala – Dewe-Dewe

Capo di fret 2 (Intro) Am Em Am Em F G C C kabeh wes ngrasakke Am lelakone wong urip F Dm bungah susah tibo tangi.. G C G kabeh wes ngelakoni.. C dalan rejeki manungso Am ora iso podo.. F Dm gari usahane, lan dongane.. G C di akehi syukure.. (Chorus) Am ora usah […]

Posted on : by

Abah Lala – Aku Sing Berjuang

Capo di fret 2 (Intro) F Em Dm Em F D G.. C Em ojo ngiro aku Am Em ora eling karo kowe.. F C aku kerjo esuk sampek bengi Dm G nganti lali dino.. C Em semangatku uripku Am Em yen mung ono sliramu F C kowe sing paling tak sayang Dm G aku […]

Posted on : by

Abah Lala – Gede Roso

Capo di fret 5 (Intro) Am Em F C Dm G C.. C Em Am Em kudu piye maneh anggonku mbuktekke Dm G tresno iki tulus ra mung nggo dolanan.. C Em wis tak perjuangke Am Em nganti bingung kudu piye Dm G C pengenku mung siji nyenengke atimu.. Dm G C G/B Am opo […]

Posted on : by