Kunci Gitar Candra Banyu - Lir Pedhote Banyu



Capo di fret 3

(Intro) Em D C D
        Em D C D
        Em D C D
        Em D C D Em..

Em            D
ati seru ngarepaken
Em               G
biso kumpul riko maning
  Am             G
nglalekno kabeh alangan
   D                  G
mlaku nong dalan hang anyar

Em                D
mulo sun sing tau biso
 Em               G
kadung urip tanpo riko
 Am                G
mungkir roso hang sun gowo
 D                 Em
tulus sun njaluk sepuro

(Intro) Em D C D
        Em D C D
        Em D C D
        Em D C D Em..

(Chorus)
G                 D
 isun yoro sing kepingin
               G
koyo banyu lan lengo
           Am
hang isun arepi
                 G
koyo lintang lan ulan
         D
biso keloronan
                  G
sun lan riko sesandingan
         D
urip bebarengan
               Am
sampek mandeke jaman
            Em
lir pedhote banyu..

Em                D
mulo sun sing tau biso
 Em               G
kadung urip tanpo riko
 Am                G
mungkir roso hang sun gowo
 D                 Em
tulus sun njaluk sepuro

(Intro) Em D C D
        Em D C D
        Em D C D
        Em D C D Em..

(Chorus)
G                 D
 isun yoro sing kepingin
               G
koyo banyu lan lengo
           Am
hang isun arepi
                 G
koyo lintang lan ulan
         D
biso keloronan
                  G
sun lan riko sesandingan
         D
urip bebarengan
               Am
sampek mandeke jaman
            Em
lir pedhote banyu..

G                 D
 isun yoro sing kepingin
               G
koyo banyu lan lengo
           Am
hang isun arepi
                 G
koyo lintang lan ulan
         D
biso keloronan
                  G
sun lan riko sesandingan
         D
urip bebarengan
               Am
sampek mandeke jaman
            Em
lir pedhote banyu..

(Outro) Em D C D
        Em D C D
        Em D C D
        Em D C D Em..



Candra Banyu - Lir Pedhote Banyu

(Intro) Gm F D# F
        Gm F D# F
        Gm F D# F
        Gm F D# F Gm..

Gm            F
ati seru ngarepaken
Gm               A#
biso kumpul riko maning
  Cm             A#
nglalekno kabeh alangan
   F                  A#
mlaku nong dalan hang anyar

Gm                F
mulo sun sing tau biso
 Gm               A#
kadung urip tanpo riko
 Cm                A#
mungkir roso hang sun gowo
 F                 Gm
tulus sun njaluk sepuro

(Intro) Gm F D# F
        Gm F D# F
        Gm F D# F
        Gm F D# F Gm..

(Chorus)
A#                F
 isun yoro sing kepingin
               A#
koyo banyu lan lengo
           Cm
hang isun arepi
                 A#
koyo lintang lan ulan
         F
biso keloronan
                  A#
sun lan riko sesandingan
         F
urip bebarengan
               Cm
sampek mandeke jaman
            Gm
lir pedhote banyu..

Gm                F
mulo sun sing tau biso
 Gm               A#
kadung urip tanpo riko
 Cm                A#
mungkir roso hang sun gowo
 F                 Gm
tulus sun njaluk sepuro

(Intro) Gm F D# F
        Gm F D# F
        Gm F D# F
        Gm F D# F Gm..

(Chorus)
A#                F
 isun yoro sing kepingin
               A#
koyo banyu lan lengo
           Cm
hang isun arepi
                 A#
koyo lintang lan ulan
         F
biso keloronan
                  A#
sun lan riko sesandingan
         F
urip bebarengan
               Cm
sampek mandeke jaman
            Gm
lir pedhote banyu..

A#                F
 isun yoro sing kepingin
               A#
koyo banyu lan lengo
           Cm
hang isun arepi
                 A#
koyo lintang lan ulan
         F
biso keloronan
                  A#
sun lan riko sesandingan
         F
urip bebarengan
               Cm
sampek mandeke jaman
            Gm
lir pedhote banyu..

(Outro) Gm F D# F
        Gm F D# F
        Gm F D# F
        Gm F D# F Gm..
Lihat Semua Chord Candra Banyu
Advertisement
Posted on : by
Related Chords:
  • Sorry, other chord not yet available.