Kunci Gitar Cak Percil - Cidro 3



Capo di fret 4

(Intro) Am  Am..

 Am                      Em
ora perpisahan sing dadi getuning ati..
  F                      C
nanging nyapo mbiyen.. kowe tak senengi..
   Dm         G         Em      Am
nyenengi sliramu.. gawe loro atiku..
  Dm          G         C     G-G -C G
getune nyapo mbiyen.. ketemu..

(Intro) C Em F G
        C Em F G C G..

C                   Em
 jare kowe.. wes ngukir jenengku..
F                         G
 mbok patri ning.. njero atimu..
C                   Em
 yen iling mbiyen karo janjimu..
F                      G
 tresnomu mung siji yo aku..
  Am                Em
ningopo.. saikine cidro..
       F        G           C     G
kabeh omongmu kuwi gombal mukiyo..

C                   Em
 sopo wonge sing ra bakal tatu..
F                      G
 nyenengi wong koyo sliramu..
C                          Em
 ngomong cinta sayang mung ning aku..
F                  G
 janji setiyo sak umur uripmu..

    Am                Em
ningopo.. sak ikine tego..
            F      G
ning ngarep moto kowe
               C
nggandeng wong liyo..

  Em     F           G
huwo.. hoho.. keiris atiku..

(Chorus)
  Am                 Em
ancen rogo iki ora nggetih senajan tatu..
   F                      C
mergo roso perihe.. ning njero dodoku..
  Dm     G      Em          Am
gulone manis.. isih manis madu..
   Dm             G       C
mergane sing mbok iris atiku..

 Am                      Em
ora perpisahan sing dadi getuning ati..
  F                      C
nanging nyapo mbiyen.. kowe tak senengi..
   Dm         G         Em      Am
nyenengi sliramu.. gawe loro atiku..
  Dm          G         C
getune nyapo mbiyen.. ketemu..

(Int.) Am  Em    F  G  C
             ho..o..o..o..
       Am  Em  F G C..

C                   Em
 sopo wonge sing ra bakal tatu..
F                      G
 nyenengi wong koyo sliramu..
C                          Em
 ngomong cinta sayang mung ning aku..
F                  G
 janji setiyo sak umur uripmu..

    Am                Em
ningopo.. sak ikine tego..
            F      G
ning ngarep moto kowe
               C
nggandeng wong liyo..

  Em     F           G
huwo.. hoho.. keiris atiku..

(Chorus)
  Am                 Em
ancen rogo iki ora nggetih senajan tatu..
   F                      C
mergo roso perihe.. ning njero dodoku..
  Dm     G      Em          Am
gulone manis.. isih manis madu..
   Dm             G       C
mergane sing mbok iris atiku..

 Am                      Em
ora perpisahan sing dadi getuning ati..
  F                      C
nanging nyapo mbiyen.. kowe tak senengi..
   Dm         G         Em      Am
nyenengi sliramu.. gawe loro atiku..
  Dm            G         C
getune.. nyapo mbiyen.. ketemu..
  Dm            G         C
getune.. nyapo mbiyen.. ketemu..



Cak Percil - Cidro 3

(Intro) C#m  C#m..

 C#m                     G#m
ora perpisahan sing dadi getuning ati..
  A                      E
nanging nyapo mbiyen.. kowe tak senengi..
   F#m        B         G#m     C#m
nyenengi sliramu.. gawe loro atiku..
  F#m         B         E     B-B -E B
getune nyapo mbiyen.. ketemu..

(Intro) E G#m A B
        E G#m A B E  B..

E                   G#m
 jare kowe.. wes ngukir jenengku..
A                         B
 mbok patri ning.. njero atimu..
E                   G#m
 yen iling mbiyen karo janjimu..
A                      B
 tresnomu mung siji yo aku..
  C#m               G#m
ningopo.. saikine cidro..
       A        B           E     B
kabeh omongmu kuwi gombal mukiyo..

E                   G#m
 sopo wonge sing ra bakal tatu..
A                      B
 nyenengi wong koyo sliramu..
E                          G#m
 ngomong cinta sayang mung ning aku..
A                  B
 janji setiyo sak umur uripmu..

    C#m               G#m
ningopo.. sak ikine tego..
            A      B
ning ngarep moto kowe
               E
nggandeng wong liyo..

  G#m    A           B
huwo.. hoho.. keiris atiku..

(Chorus)
  C#m                G#m
ancen rogo iki ora nggetih senajan tatu..
   A                      E
mergo roso perihe.. ning njero dodoku..
  F#m    B      G#m         C#m
gulone manis.. isih manis madu..
   F#m            B       E
mergane sing mbok iris atiku..

 C#m                     G#m
ora perpisahan sing dadi getuning ati..
  A                      E
nanging nyapo mbiyen.. kowe tak senengi..
   F#m        B         G#m     C#m
nyenengi sliramu.. gawe loro atiku..
  F#m         B         E
getune nyapo mbiyen.. ketemu..

(Int.) C#m  G#m    A  B  E
               ho..o..o..o..
       C#m  G#m  A B E..

E                   G#m
 sopo wonge sing ra bakal tatu..
A                      B
 nyenengi wong koyo sliramu..
E                          G#m
 ngomong cinta sayang mung ning aku..
A                  B
 janji setiyo sak umur uripmu..

    C#m               G#m
ningopo.. sak ikine tego..
            A      B
ning ngarep moto kowe
               E
nggandeng wong liyo..

  G#m    A           B
huwo.. hoho.. keiris atiku..

(Chorus)
  C#m                G#m
ancen rogo iki ora nggetih senajan tatu..
   A                      E
mergo roso perihe.. ning njero dodoku..
  F#m    B      G#m         C#m
gulone manis.. isih manis madu..
   F#m            B       E
mergane sing mbok iris atiku..

 C#m                     G#m
ora perpisahan sing dadi getuning ati..
  A                      E
nanging nyapo mbiyen.. kowe tak senengi..
   F#m        B         G#m     C#m
nyenengi sliramu.. gawe loro atiku..
  F#m           B         E
getune.. nyapo mbiyen.. ketemu..
  F#m           B         E
getune.. nyapo mbiyen.. ketemu..

Cak Percil

Chord Kunci Gitar lainnya:
Lihat Semua :