Kunci Gitar Bimacho - Sarkem Iseh Bukak



(Intro) C G C G

G
sayang aku beneran
  D
kecewa dengan semua
Em
kabeh sing diperjuangke
                  C
sing tak lakoni bablas, oh..

G
sayang oke fine sayang
D
cukup sampai sekarang
Em
ojo tok pikir aku
                  C
tak bisa hidup tanpamu

Bm
 jodoh ra neng endi
      Em
saiki iso dibeli
       F
kowe malah milih pergi
          D
dan sorry aku ra wedi

(Chorus)
    C
ojo tok pikir lungamu
    G
marai aku mikir
     Am
tanpamu sayang
 D             G
aku tetep ra kuatir..

    C
ojo tok pikir lungamu
    G
marai aku kenthir
        Am
sarkem iseh bukak
     D         G
dadi solusi terakhir..

F
 sepurane dek kanggoku
  G
kowe mung sepele..
F
 ora kacek luwih apik
   D
ra ono bedane..

(Int.) G Bm Em C
       G Bm Em C G

(Chorus)
    C
ojo tok pikir lungamu
    G
marai aku mikir
     Am
tanpamu sayang
 D             G
aku tetep ra kuatir, ooh..

    C
ojo tok pikir lungamu
    G
marai aku kenthir
        Am
sarkem iseh bukak
     D         G     G7
dadi solusi terakhir..

    C
ojo tok pikir lungamu
    G
marai aku mikir
     Am
tanpamu sayang
 D             G    G7
aku tetep ra kuatir..

    C
ojo tok pikir lungamu
    G
marai aku kenthir
        Am
sarkem iseh bukak
     D         G
dadi solusi terakhir

        Am
sarkem iseh bukak
     D         G
dadi solusi terakhir, ooh..

        Am
sarkem iseh bukak..
D               G
 dadi solusi terakhir..



Bimacho - Sarkem Iseh Bukak

(Intro) A E A E

E
sayang aku beneran
  B
kecewa dengan semua
C#m
kabeh sing diperjuangke
                  A
sing tak lakoni bablas, oh..

E
sayang oke fine sayang
B
cukup sampai sekarang
C#m
ojo tok pikir aku
                  A
tak bisa hidup tanpamu

G#m
 jodoh ra neng endi
      C#m
saiki iso dibeli
       D
kowe malah milih pergi
          B
dan sorry aku ra wedi

(Chorus)
    A
ojo tok pikir lungamu
    E
marai aku mikir
     F#m
tanpamu sayang
 B             E
aku tetep ra kuatir..

    A
ojo tok pikir lungamu
    E
marai aku kenthir
        F#m
sarkem iseh bukak
     B         E
dadi solusi terakhir..

D
 sepurane dek kanggoku
  E
kowe mung sepele..
D
 ora kacek luwih apik
   B
ra ono bedane..

(Int.) E G#m C#m A
       E G#m C#m A E

(Chorus)
    A
ojo tok pikir lungamu
    E
marai aku mikir
     F#m
tanpamu sayang
 B             E
aku tetep ra kuatir, ooh..

    A
ojo tok pikir lungamu
    E
marai aku kenthir
        F#m
sarkem iseh bukak
     B         E     E7
dadi solusi terakhir..

    A
ojo tok pikir lungamu
    E
marai aku mikir
     F#m
tanpamu sayang
 B             E    E7
aku tetep ra kuatir..

    A
ojo tok pikir lungamu
    E
marai aku kenthir
        F#m
sarkem iseh bukak
     B         E
dadi solusi terakhir

        F#m
sarkem iseh bukak
     B         E
dadi solusi terakhir, ooh..

        F#m
sarkem iseh bukak..
B               E
 dadi solusi terakhir..
Lihat Semua Chord Bimacho
Advertisement
Posted on : by
Related Chords:
  • Sorry, other chord not yet available.